Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.541
Cevap
202
Favori
1.790.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir tanıdığım için izmir de bu işi en iyi yapan yeri istiyorum bilgisi ve tecrübe etmiş kişilerden yardım bekliyorum.

• antısekurıt kullanıcısına yanıt

1 kişinin ismini attım ama İstanbul olsaydı 1 düzine adam ismi atardım

• gönderdiğin link açılmıyor

• antısekurıt kullanıcısına yanıt

Link atmadım ama, sanırım özel mesaja konunun linkini eklemiş otomatik olarak

• alt çenemde 2 dişim çekildi. 46-47 numara sanırım. hekim çektikten sonra 3-4 ay sonra gelirsin oraya implant planlarız dedi.

hiç aklımda yoktu şimdi düşünmeye başladım.

oraya tek implant üstü iki diş mi yaparlar yoksa iki dişe iki implant mı yapılır ?

fiyatları hiç bilmiyorum burada yazılanları takip ettim ama ortalama ne kadar tutar. tam karar veren kadar bir iki yerden fiyat almaya düşündüm.

sizlerin tecrübesine göre ne kadar maliyet çıkar?

• anilzi A kullanıcısına yanıt

2 dişi 2 implant yapılır büyük ihtimal. Hangi şehirdesiniz hocam? Size bir kaç doktor önereyim. Ama 20bine yapan bulursan öp de başına koy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 22 Eylül 2023; 15:32:2 >
  • perSNN kullanıcısına yanıt

istanbul,

aslında yaptırmaya karar verirsem gideceğim iki hekim var ama yinede alternatif isimler alabilirim.

• anilzi A kullanıcısına yanıt

heralde bir 16-17 tane isim verdim özel mesaja bakabilirsinz.

istanbul için ben de rica edebilir miyim ?

• Arkadaşlar üst yapı yapıştırma mı vidalı mı iui acaba yapıştıra yapıldı 3 ay sonda Kuran oynadı çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lhunardaien kullanıcısına yanıt

PM attım

• Ana dişlerimizin konforunu ne kaplama ne implnat sağlıyor cidden dişlerimizin kıymetini bilmek gerekli.

• Arkadaslar acil Konya icin Implant konusunda uzman iyi dis doktoru önerilerine ihtiyacim var. Komple all for 4 veya all for 6 yaptirmak istiyorum. Kemik grefti de gerekiyor. 8 Straumann ve 24 Zirkonyum kaplama + greft ameliyati yaklasik ne kadar tutar? Sadece fiyatlar hakkinda bir fikrim olsun diye soruyorum. Bir de Bego markasi önerildi bana? Deneyimi olan arkadaslar var mi? Cevaplar icin simdiden tesekkürler.

• Serüstat42 S kullanıcısına yanıt

Struman 700/ 1000 Euro arası kemik grefti de en az 10 bin ve zirkonyum tek diş 4/8 bin arası ona göre hesapla hocam :) sana 300/350 bin arası gider para sorun değilse struman Nobel iyi seçim diğerlerine bulaşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 29 Eylül 2023; 0:47:56 >

İzmir de Mayıs ayı içinde bir periodontoloji uzmanı kliniğinde all on four sadece üst çene için komple 60 bin tl fiyat vermişti. Tabi o zaman dolar daha 19.7 tl falandı , şimdi 28 e gidiyor.

1995-2012 yılları arasında Hacetepe'de okumuş birini bulursan ona gitmeni öneririm.

Strauman ve Nobel gibi bir markaları bırak yerli bile yaptırsan 240bin'den aşağı tutmaz artık.

• Devlette 2300 TL'ye yapıldı tek diş

• merhabalar, 4 adet ithal implant kemik tozu diş temizliği vs her şey dahil olarak 50.000 tl fiyat verildi 20 peşin 30 taksit olarak, yerli olan ise 30.000tl fiyat çekildi sizce uygun mu bu fiyatlar? Rize Trabzonda önerebileceğiniz birileri var mı acaba?

• De.Bu D kullanıcısına yanıt

Biraz normalen fazla düşük gibi,(sadece malzeme ve laboratuar masrafını hesaplasak) bugün kemik tozunu toplu halde almaya kalksanız zaten 700 euro harcarsınız, ee en ucuz implantı alsanız tanesi en az 50 euro, toplamda ettmi de 900 euro, daha bak üzerindeki dişler dahil değil, pnların da en düşüğü bile olsa tanesine 50 euro laboratuar masrafı olur doktorun. Size maliyetininbile altında fiyat verilmiş, ben olsam daha iyi biyer araştırırdım, sonra sıkıntı çıkmasın. İthalini hesaplasak zaten en ucuz ithal implant 100 euro olsa maliyeti 900 euroyu buluyor kemik tozu ile beraber, ee daha bunun üzerine konacak dişlerin tanesinin 50 euro maliyeti var, yine maliyetinin altı fiyat.

Dikkat edin piyasada çok fazla sahte implant var, sahibi hekim olmayan yerlerden uzak durun.

Böyle bir işi yerli için doktorun emeği ile beraber 2bin euro kemik tozu+100*4yerli(veya 400*4 yabancı) implant desek üstündeki dişler hariç yerliyi 2400 euronun, yabancıyı 3600 euronun altında yapan yerden uzak dururdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 2 Ekim 2023; 2:6:16 >

Hocam 2 farklı yere sordum aynı fiyatları verdiler ben pahalı diye düşünmüştüm ama gerçekten de ucuzmuş fiyatlar nasıl yapacağım bilemedim açıkçası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.