Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.541
Cevap
202
Favori
1.790.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hangi şehirdesiniz hocam, size bir kaç diş hekimi önereyim. Önemli olan hekimin iyi olması ve üzerine iyi birprotez yapılması(okluzal vidalı öneririm), markanın etkisi pek yok. Nucleoss, Bilim, Bioinfinty bunlar aynı standartlarda sayılır.

• perSNN kullanıcısına yanıt

pm gönderdim hocam yanıtlarsanız sevinirim

• FromThe80s kullanıcısına yanıt

ok. bakıyorum şimdi

• Alt çene 4 adet büyük azı dişleri için Güney Kore Osstem 40.000 TL fiyat aldım tanıdık bir hekimden. 28 Ekimde başlıyoruz yaptırmaya.

• Kernel Panic kullanıcısına yanıt

üst yapı dahil mi sadece implnat mı

• alovera01 kullanıcısına yanıt

Hepsi dahil.

• Ben yaptırıyorum hocam. Aynı gün 4 diş çekilip 4 çivi çakıldı. Herhangi bir ağrı sızı hissetmedim. Sonrasında da bir şey hissetmedim. Doktorunuz iyi olduğu sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Toplamda 10 tane impinant çivisi takılı şu an. Dişler daha sonra takılacak...

• ***RAMMSTEIN*** kullanıcısına yanıt

hangi şehir

bence çok iyi fiyat

Tanıdık olduğu için epey bir indirim yaptı saolsun.

Ağız duşunu ihmal etme implantlarda en büyük dert gıda kaçması Alalhın yaptığı gibi implnatlarda tam kontak olmuyor her şekilde yemek araya kaçıyor oda iltihap yapıyor mümkünse ağız duşunu ihmal etme.sonra 1 senede bir kontrollere gittin mi Allahın izni ile senelerdir kullanırsın tabi sigara vs olmyacak art kemil erimesi şeker tansiyon da.

• Arkadaşlar Konya Şelçuk Üniversitesi Diş hekimliği Periontolog ve ABD de araştırma yapan bir doktorla görüştüm sunumunu dinlemiştim. Kök hücre ile bayağı yol katettik dedi 15-20 sene içinde implantın yerini kök hücre tedavisi alacak dedi kadın umutluydu .Şimdiki sorunlar diş formu şekliymiş yani dişe şekil verilmiyor çıkıyormuş diş ama şekilsiz bir şey ama diş mantığında sinirli vs Bu sorunlarda atlatılırsa inşallah. Kök hücre tedavisine Japonlarda bayağı uğraşıyormuş ayrıca.Ben dua ediyorum inşallah şu iş çözülür diye kadınlar instagramda bayağı lafladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 19 Ekim 2023; 14:20:23 >

Hocam çok şükür şeker tansiyon yok.Haftaya vidaları takacaklar, diş hekimi tanıdık zaten. Vidalar takıldıktan sonra 1 hafta sigara alkol kullanma yeter dedi :)

normale göre çok düşük

• perSNN kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 20 Ekim 2023; 10:13:23 >

• İki implant,marka swiss. Yapılacak işlemler ve fiyatları resimde, toplam fiyat 55000 tl. Normal'mi?
     İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hilas28 -- 24 Ekim 2023; 10:54:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hilas28 kullanıcısına yanıt

İmplant fiyatları harici çok uygun gözüküyor.

750 tl diş temizliği komple ağız çok iyimiş, nerde burası.

bana küretaj icin 10 bin tl istediler. o da en az dedi. fazlası olabilir yani

• Dreamparks kullanıcısına yanıt
    Demek'ki diyer yerlerden kaybettiğini implant'a eklemiş. Swiss marka implantı bende ilk defa duyuyorum sizin bu marka hakkında bir bilginiz varmı. Doktor isvicre markası olduğunu söylemiş. Söylemiş diyorum tedaviyi olacak kişi benim patron o bana sordu, bende forumdaki arkadaşlara sorayım dedim. Pazartesi tedaviye başlayacak. Onun ızdırabının durumuna göre bende tedaviye başlayacagım:⁠-⁠)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yalnız diş tedavisi literatüründe ne varsa listeye eklenmiş, bunların hepsi hakkaten gerekli mi.

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.