Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.541
Cevap
202
Favori
1.790.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Köprü diş iltihap yapmış sorunlu ve sıkıntılı durumlar var. Tedaviye başlamışken tüm dişleri kırığı çürüğü kaplaması dolgusu kanalı ne varsa yaptırıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alovera01 kullanıcısına yanıt

Hocam tek diş için mi 500 euro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Megagen 3 implant + üst yapı 30.000 fiyat aldım.Fiyat ve marka yönünden nasıl sizce

• G_Hanniball G kullanıcısına yanıt

Megagen üç model var anyridge ise bedava bana anyridge 500 Euro dediler tekinen

• Hangisi olduğunu bilmiyorum hocam Megagen dediler sadece

• Merhabalar.
    Ankara için doktor tavsiyesinde bulunacak varmı.
    Ankara Üniversitesinde yaptıran varsa tavsiye eder mi? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcahitcetinkaya -- 29 Ekim 2023; 23:45:56 >

Hekim bana ağız duşunu söylemedi. 3 implant yaptırdım 2 seneye yaklaştı. Duş elzem mıdır?

Düzenli fırçaliyorum o konuda sorun yok.

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

Yeni ağız duşum geldi suya az gargara katıyorum bunu söylemeyen hekime aöverim para çokta almadım implnat kaplaması olan ağız duşu şart diş fırçalama temizlemiyor net kendi gözümle gördüm. Ne kadar fırçala kaplama ve implnat arasında artık kalıyor net. İmplantı olan kesinlikle ağız duşu alsın içimden gargara eklesin diş ipi ara yüz fırçası boş bunlar diş etine zarar veriyor ben ağız duşunu kullandığımda keşle daha önce alsaydık dedim pişmanlık vardı :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 31 Ekim 2023; 2:3:39 >
  • Hilas28 kullanıcısına yanıt

Tecrübem ve yorumlardan okuduğum kaplama diş köprü diş ileride sorun yapıyor en kralı yapsın kesilen diş çürüyor arkadaş. O yüzden kaplama köprü akılll inşan yaptırmaz.

Benim ağızda üç kaplama bir köprü var yaklaşık 28 yıllık. Diş hekimi diye bildiğim daha sonradan alaylı olduğunu öğrendiğim :) Üsküdar Doğancılar yokuşunda birine yaptırmıştım, o yıllar implant olsa implant yaptırırdım. Şimdiki diş hekimleri görünce bunca yıl nasıl sağlam kalmış diye şaşırıyor, köprünün ömrü ortalama on yıl diyorlar.

Gelelim bizim patronun diş maceresına , pazartesi günü implant tedavisi başlayacaktı ama hekim ona senin implanta gerek yok,sen iki dişi kestirmiş'sin implant dişleri kurtarmak için yapılır deyip implantı iptal etmiş.Köprüyü çıkarıp yüzün sol tarafına yayılan iltihabı 2,5 saat uğraş ile temizlemiş köprüyü yerine takmış.

hocam benim gördüğüm gözlemim hastalardan edindiğim tecrübe diş kesip köprü resmen dişler mahvediyor. yapılan protezlerde tam kontak vs iyi olmuyor yemek artığı kaçıyor dikkat et köprüsü kaplaması olan adamda ağız kokusu oluyor genelde. benim edindiğim tecrübe diş eksikliğinden implant yaptırıp sonra düzenli fırçalama ve ağız duşu ile temizleme. ülkedeki doktorların bir çoğu yetersiz bilgiliye sahip dünyayı takip etmiyor. adamlar 20 yaşındaki bebenin dişlerini kesip zirkonyum yapıyor yazık günah dedim. gençlerde güzellik uğruna dişini kestiriyor.diş ekliğinde implnat yada tek dişe protez damaklık iyi diş kestirmek köprü cahil geleneği net.onun yerine ya implnat yada tek dişe damak yaptır daha iyi.

• Dediklerine katılıyorum. Kaplama yapmak pişmanlık bence'de. O dönemlerde benim pek bir seçeneğim yoktu malesef.

Kaplama yada implnat varsa ne yap et ağız duşu alışkanlığı edin kaplamalarda temizlemeyimce ara yüz çürükleri oluyor hocam implantta diş eti yapışmıyor boşluk var içine gıda artığı giriyor bir çok doktor ağız duşunu önermeli ama adamların umrunda değil aldığı paraya bakıyor hepsi. Al ağız duşunu biraz klorex gargara saçı suya mis gibi kullan. Bir kimse de kaplama köprü implnat varsa o kişi ağız duşu kullanmazsa emin ol protezlerden verim alamaz başına bela olur.

• FromThe80s kullanıcısına yanıt

Düşük bile, 51500 TL nakit fiyatı tutuyor sadece.

Şöyle hesapla, çekim başı 8 euro maliyet olsa, implant başı da 300 euro de, üstüne yapılacak diş başı da 50 euro desen toplamda 1428 euro eder zaten maliyeti, 43520 TL klinik maliyeti var gibi zaten, nakit 51500'den aşağı yapan yer iyi bulmuşsun. Kartla taksite çok daha fazla alırlar. Şuan bankalar 9 taksite %21.49, 12 taksite %26.99 kesinti yapıyorlar kredi kartından.

• FromThe80s kullanıcısına yanıt

İmplantta asıl sorun kemik erimesi şeker vs diş etinde sıkıntı olursa başa bela alıyorsun metal kaplama neden yaptırıyorsun hocam az paraya koy zirkonyum yaptır şimdi metal yaptırın diş etim alerji gösterir sıkıntı yaşarsın imkan varsa ağız duşu edim yoksa o kaplamalar implnat başıma bela açar her şekilde ileriki senelerde güle güle takın dişlerini

• Merhaba arkadaşlar
    Bende dişlerimi yaptıracağım. İki farklı ithal ve yerli olmak üzere fiyat verdi dişçi. İthal olan bicon marka adedine 10k fiyat verdiler toplamda 4 adet yaptıracağım.
    Yerli olarakda markasını bilmiyorum adedine 6k dan verdiler
    Seçim ne yapmalıyım ?
    Bu arada implant üstü 2.5k fiyat verdiler. Bu arada ağzımda on yıldır diş yok takılmasını istediğim yerde

• Merhaba arkadaşlar. İnternette gezinirken reklamlar gözüme çarptı. Ankara Medicine Health Turkey hastanesi Alman marka biodem implata 3300 fiyat vermiş. Zirkonyum da 1300 toplamda 4600 yapıyor. Aynı şekilde Asya hastanesinin 2500 TL ye implant reklamını gördüm. İnanmadım aradım görüştüm doğruydu. Sizce bir bit yeniği varmıdır. Yaptırılabilir mi?

• u.emre U kullanıcısına yanıt

normal kalite bir implnat en az 7/8 bin üst yapı zirkonyum en az 4.5 bin. İnşaat çivisi koyduracam dersen kaçırma. Millete şaka geliyor implant iiy yapılırsa cennet gibi olur ama kötü yapıldı mu samimi diyprum adam kafasına sıkar net. Cehnnemi yaşatır sana kötü iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 14 Kasım 2023; 23:29:31 >
  • Merhaba,23 yaşındayım. 5 tane dişim çekilecektir. Bu yüzden 4 tane implamant yapmak istiyorum. Sizce 4 tane kaliteli implant diş yaptırmanın maliyeti ne kadar olur

• Barisevk35 B kullanıcısına yanıt

70binden aşağı olmaz, doktorun da iyi bir doktorsa ki bu implantın kalitesinden daha önemli çok daha yüksek olacaktır. Hangi şehirdesiniz acaba, size bir kaç doktor önereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 2 Aralık 2023; 16:0:54 >
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.