Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.585
Cevap
206
Favori
1.796.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam selamlar, PM de yazdım, nereler İstanbul'da?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt

https://www.dentistry.ankara.edu.tr/wp-content/uploads/sites/28/2024/09/2024-FIYAT-2.-donem.pdf

Bu listeye göre implance implant 8bin tl, ortalama zirkonyumda 5bin tl desek en iyi ihtimalde 13bin tl yapıyor. Bilmediğim için soruyorum kötü bir marka mı?

İstanbula yakın zamanda geleceğim. Önereceğiniz kliniklerle görüşmek isterim.

• dollmax D kullanıcısına yanıt

Fiyata üst protez dahil mi?

• Bugün iki implant üstü diş yapıldı. Fındık, fıstık ömür boyu yenemez denildi ama fındık kabuğu kıramazsın demek istenmiş olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironmaster17 -- 4 Nisan 2025; 17:5:7 >
  • Normalden fazla düşük, çok mantıklı gelmedi.

@toojohn  2024 yılında eğitim amaçlı üniversitelerde kar amacı gütmeden sırf eğitim için 2.s dönem öğrencilerine malzeme fiyatına yaptırılan implantların malzeme fiyatları bile 8.250,00 TL ila 8.988,00 TL arası imiş. Zirkonyuma da yine öğrenci yapacağı için kar amacı gütmeden heralde minumum 200 Euro alıyorlardır laboratuar ücreti. Biraz daha fazla verin gidin özelde yaptırın. Ben size bir liste atayım İstanbul'dan işini iyi yapan. AMa tabi bunlardan daha pahalıya gelir, sonuçta özelde vergi, kra vs gibi devlet teşvikleri olmayacak üniversitelerdeki gibi ama en azından öğrenci yapmayacak, ee tabi onlar da kar koyacak üzerine.

@ironmaster17 kabuğunu kıramaszın demişlerdir.

@farisi sizin de PM'nize cevap yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 4 Nisan 2025; 22:11:36 >

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.