Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.531
Cevap
202
Favori
1.788.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara için implant yaptırabileceğim özel poliklinik önerir misiniz lütfen.. Diş konusunda hassasım ve maalesef hiçbir yere güvenilmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tigu68 T kullanıcısına yanıt

teşhis ve plan doğru görünüyor. fiyat ucuz

evosu geçiniz.

bego nun türü önemli.

size planlanan begonun model sertifikasını atarsanız üretim merkezini öğrenip yazarım. yerli üretim begolar da var, fason üretim olanlar bir de Alman üretim olanlar var. ve aralarında çok fark var.

• chrissrathfield C kullanıcısına yanıt

Bu bilgiyi bana verecegini sanmiyorum klinigin. Eskiden görüştüğüm bir arkadaş diş hekimi.Eski samimiyet yok yani. Birde bu tür bilgileri öğrenmek istediğim zaman genelde klinikteki hekimler pek samimi olmuyorlar.

Nasıl ögrenirim diye bir hal çaresine bakayım.

Bego yaptırayım ama komle hepsi bir anda çok para tutuyor.

Peki üst çeneyi yaptırsam komple.. yaz ortasına doğru alt ceneyi yaptirsam uygun olur mu ki?

Birde 15 bini geçmeyecek başka kaliteli markalar nelerdir baska kliniklerede sorayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konya Selçuk da Sema hakkı hoca yı severim iyi biri diş eti kemikte sıkıntı varsa implanta iyi bak az implant ile işini çöz ne kadar çok implant o kadar sıkıntı demek.diş eti kemik tedavisini olup siğara içme şekeri de dengeli tut. İmplantlar temizliği kolay olacak şekilde olan yaptır d vitamini al kelle paşa iç dişlerimde oynama ağrı yoksa idare edebilidğin kadar idare et öyle hepsini çekelim yapalım işin kolay yanı o her zaman yapılır dişleri ağızda tutabildiğin kadar tut diş Allah yapısı implant kul yapısı allahın yaptığına tutmaz dişlerin düşecek kadar oynama vs yoksa elleme ağızda dursun kendi düşsün.öyle doktor gördüm ki sağlam dişi çekip implant yapar herkese itibar etme sevdiğim bir abim bir diş çekmek cinayet dedi kurtarmak kurtarmak bu diyen İstanbul diş de prof bir abim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 8 Ocak 2025; 0:39:46 >
  • Dostlar iki implantim ile mutlu mesut yaşarken bugün zeytin cekirdegini kırtlamam sonucu arkada iki porselen inlay in diş kısmı köşelerden alt üst dişte de iki kırık oldu ...porselen onlay dolguyu nasıl bilirsiniz ...iyi tam dişin üstüne uygalayabilen tam kesimi oturtabilen az Dr var ve makina var bu konuda tecrübesi veya tavsiye olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum ...

• Benim diş kemiği kaybı fazla olduğu için vakit geçirmeden implant yapılmalıymış. Yoksa kemik kaybın bir tık daha ilerler ise implant yapamayız dedi çoğunluk hekimler.
    Bego marka dusundum. Iki ceşidi varmış. Yerli ve alman üretimi.
    Fiyat teklifi aldığım hekim aradaşa sordum biraz önce WhatsApp dan. Yok abi öyle bir şey dedi. Sen karar ver öyle anlaşalım dedi ve kestirip attı. Sertifikayı bile soramadım.

• gokhan68 G kullanıcısına yanıt

Gökhan hocam Aksaray'da mı oturuyorsunuz?

Düzenli d vitamini al kolojen al implant yapılınca kemik erimesi duracak diye bir şey yok.

• bayguru B kullanıcısına yanıt

"tam dişin üstüne uygalayabilen tam kesimi oturtabilen az Dr var ve makina var bu konuda tecrübesi veya tavsiye olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum ..."

bu kanıya nasıl vardınız. Onley yapacak doktor oturtamayacak buradaki forumcular mı oturtacak?

tam olarak ne sormak istediniz?

onleyci doktor diye bir şey yok. basit bir tedavi estetik diş hekimi, restoratif tedavi hekimi, protez hekimi veya genel diş hekimi hepsi yapar bu tedaviyi.

:D komik olmuş. Öncesinde implantın seri numarası ile hastalara bilgi veren hekimler bu işi bilmiyormuş demek ki

Aksaraylıyım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt

Üstadım aslında tam olarak sormak istediğim onlay yaptıran arkadaşlardan hem deneyim hem de tavsiye alabilmek de doktor konusunda veya ekipman konusunda.. iki dişçiye gözüktüm biri kaplama yapalım dedi bir tanesi inlayin üstüne dolguyla tamirat yapalım dedi.. inlayı sökerken dişten de biraz gider tutacak kısmı kalmaz vesaire gibi olumsuz yorum yaptı..iki adet inlayı 10 sene önce yaptirmistim o zaman ki dişçi hala mahallede ama bu 15 sene önce aldığı makine var belki dişçi daha iyi kendini geliştirdi sonuçta yaptığı inley 10-12 sene civarı dayandı ve dolguda sorun yok dolgunun kenarı da olan diş parçaları kırıldı. Yani her sektörde olduğu gibi başka dişçiye gösterdiğin zaman meslektaşını biraz kötülüyor iyi yapamamış seramik dolguyu yapsaymış dişe baskı yapmazdı köşeden kırılmazdı vesaire gibi yorumlar yaptı.. madem dolgu baskı yaptı köşeden kırıldı 10 sene mi geçmesi gerekti yani bunlar mantıksız gelse de insan dört dörtlük bu uygulamayı yapabilen gerek en yeni makine gerek en iyi doktor bir arayışa giriyor.. :(

Arkadaşın olduğu için olabilir, verilen fiyatlar aşırı uygun. Yoksa yerli implantların tanesini en az 300 euro, Alman malı(tabi orjinal bg ise, bir de ucuz modeli varmış) bin eurodan aşağı yapan yer yok. Üstten vidalı porselenler de bildiğim kadarrıyla tam implantın üstüne gelenlere gelenlere en az 700 euro, aralara gelenlere de en az 70 eurodan aşağı yazan yer pek bulamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 9 Ocak 2025; 21:47:19 >
  • bayguru B kullanıcısına yanıt

onley en doğru seçenek. inleyi sökerken madde kaybetmesinler bi zahmet siman kısmından temizlesinler. dolgu sızıntı yapar, kron şart değilse son seçenek olsun.

• Slm dostlar.
    Son gelişme olarak bir kliniğe daha gittim. Ayni saglik ocağı gibi bir tek katli bir yapı. Galiba sahibi arsasına kendi yaptırmış. Çokta hoş bir yerdi.

İçeri girdim ve gayet modern temiz ve düzenli bir yerdi. İlk gözüme çarpan iki doktor ismi ve bir tanesi ağız diş ve çene cerrahımış.
    Önce girişteki danışmana bir sorayım dedim.Zerre bilgi vermiyor.Sadece randevu vermeye çalıştı bir hafta sonrasına..Tesaduf uzman doktorun asistanı geldi. Rica ettim. Doktoru ile konuştu. Sağolsun doktor 10 dk araya sıkıştırdı sırayı.
    Kontrol etti dişlerimi ve dişetlerin kötü ama ölmüş bitmiş gibide degil. Benim tavsiyem iyice dişlerin sallanana kadar dursun. Sonrasinda implant yaparız dedi. Ama illa implant dersen hemen de dişlerini çekip hepsini implant yaparız dedi. Ama doktor bey bir doçentede göründüm o ban vakit kaybetmeden senin tüm dişlerin çekilip komple 12 tane implant ve 28 porselen diş takılması lazım. Çene kemiğin iyice bitmemesi lazım dedi.

Doktor bey ise zaten son demlerine gelmiş senin kemikler. İyi tedavi etmiş selçuk uni deki hekimler dedi.

Yaptırmaya kalksam kaç para dedim. 12 implant (anyridge by megagen) ve 28 porselen + dişlerinin cekimi 7000 euro dedi.

500 euro dedi bu marka implanta. Bu doktoru bir kaç kişiden duymuştum. Başarılı biriymiş...

Bu implant nasıl bego kadar iyi mi? Ayrica fiyatı nasıl sizce?

Yardımda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bu bilgiler umarım başkalarının işine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigu68 -- 10 Ocak 2025; 0:19:19 >

doktorun iyi olduğu buradan belli "Benim tavsiyem iyice dişlerin sallanana kadar dursun. " adam direk yapalım demiyor para kazanmak için yoksa der yapalım diye.implant yapılınca kemik erimesi durur diye bir şey yok.adam implnat yapıyor yıllar sonra kemik erimiş duurumda biraz genetik vs ise ne yapsak da engellemek zor. dişlerini temizle düzenli vitamin takviye al idare edebildiğin kadar idare et.her şekilde implnat olur.mesela diş varken çenede 10 mm kemik varsa sen diş çektirince bu 7-8mm düşüyor o yüzden çektirmemej gittiği yere kadar idare etmek kat kat iyi.ağızdaki en kötü dişin en kral implnatdan daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 10 Ocak 2025; 11:26:24 >

Yine de bana fiyat düşük geldi, kompa bütün ağızı 8bin eurodan aşağı yapan doktora gitmezdim heralde, çok riskli bir ağız sanırım

• perSNN kullanıcısına yanıt

7000 euroda iyi para. Bu kore markası nasıl?

Bu doktor biraz daha guven verdi.

İyi bir implant diye biliyorum

ortalama kaliteli bir implantta doktora implant başı 200 euro maliyet olsa, tam implantın üstüne gelen dişlerin ayrıca parça maliyetlerinden ötürü bir 200 euro daha maliyet daha olur, hadi aradaki dişlerinde tanesine 50 euroa ödese teknisyene;

İyi bir marka die biliyorum, doktora maliyeti(200*12=2400 euro) hadi 2bin euro cerrahi sırasında çıkacaktır, (200*12=2400 euro) euro da üst yapı parçalarında çıksa hadi ona da 2bin euro diyelim, 50'şer eurodan 16 dişe 800 euro ödese(hadi ona da 500 euro diyelim, toplamda minumum 4500 euro maliyeti varken, böyle büyük bir işte ne bileyim 3500 euro kalmadan neden riske girilir ki? Bana çok mantıklı gelmiyor. Al-sat yapsan 5600'e aldığın malı hiç riske girmeden üstelik başkasının malını hem de hiç sorumluluk almadan ve emek sarfetmeden yine 7bine satarsın.

2 yıllık okul mezunları doktor diploması kiralayarak hatta çoğu artık kiralmaya bile gerek duymadan ruhsatsız büyük klinikler açıyor hem de çok katlı, vergi de vermeden daha az emekle saç ekip daha fazla kazanıyor. Dişte de benzeri bir sürü yer var, 3. 4. şubeyi açıyor diploma kiralaya kiralaya, o yüzden belli rakam altında olunca korkmuyor değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 15 Ocak 2025; 0:3:38 >

• perSNN kullanıcısına yanıt

abi başakşehir bağcılar küçükçekmece taraflarından önerebilir misin ?

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.