Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.531
Cevap
202
Favori
1.788.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ordan uzak dur derim. 1.5 yıldır beni dissiz bıraktılar. Gencecik yaşımda bana tek tip tedavi yöntemi sundu zigoma implant dedi genel anestezi altında filan dediler yok genel anestezi uzmanı yom yok sıra bekle derken perişan ediyorlar. Bekleme derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alovera01 kullanıcısına yanıt

Kemik tozu desteği olacağı için hoca özellikle Medentika yapalım dedi, daha ince olur rahat edersin diye. Tekrardan sorayım alternatif ne yapabiliriz diye.

Evet daha önce kanal tedavisi yapıldı önlere. Ardından kaplama yapıldı. Muhtemelen bu işlemler yapılırken kist vardı ve daha da büyüdü. Bu ameliyatı diş hekimliği fakülteleri yapar dendi bana. O yüzden 2 yıldır marmara üniversitesi diş hekimliği fakültesini bekliyorum. Başka neresi yapar özel dışında bilmiyorum. Özel hastaneler maddiyat açısından beni zorlar. Cimere şikayet ettim hastaneyi, şikayet sonrası abuk subuk alakasız yerlerden randevu açıyorlar. Bilmiyorum ne yapacağın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Black_86 kullanıcısına yanıt

kanal dolgudan dolayı bu kist patlak verdi bana göre ilk başta düzgün kanal tedavi yapılsa kist belki iyileşirdi belki. Diş hekimliği sunumunda kanal tedavi ile bazı kistlerin iyileştiğini görmüştüm sunumda. Malasef işinde yetkin hekim sayısı çok az işi bilende çok iyi paralar istiyor.Burada implnat yaptıranlar olsun diş tedavisi yaptıranlar youtube istanbul diş hekimliği odası vs bazı ünlü diş hekimlerini konuk alıyor sunum yaptırıyor vakti olan dinlesin izlesin implant nasıl yapılır kemik eksikliğinden neler yapılır izleyin sonra en doğru tedavi konusunda hekime destek olursunuz.Hekim parana göre tedavi yapıyor malasef param yok deyin adam sana birinci kalite malzeme kullanmaz o yüzden yerli yabancı kaynakları tarayıp kafanızda bir şeyler şekilsen.Dünyayı takip eden hekim sayısı çok az ilerlemeyi bize gelişmeleri takip eden işinde uzman kaliteli hekimle çalışmak kafamızı ağrıtmaz.romatizma hasatasıyım bende doktora sıra alamıyorum 4 aydır inan ilaç ve kontrol için şehir dışında kendi doktorum özele gittim en son adam dediki defvlette sıra alamıyorsan git parayla al bul ne yap et parayı al dedi.ilaç 600 lira vucudundaki organlar milyonlara bedel dedi zar zor gittim parayla aldım demek istediğim ekmeğin 2 ise 1 tane ye tedavini ol bir şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 23 Aralık 2024; 11:27:0 >

evet perforasyonlar mevcut. kist alındıktan sonra kemik desteği yapılması şart. çok detaylı bir şey söylenemez. yakın zamanda tomografi çektirin öyle gidin tedaviye. 2 yıldabüyümüştür.

• chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Vaktinizi aldım. Kusura bakmayın.

Cimere şikayet etmen birsey değiştirmiyor. Ben de şikayet ettim beni genel cerrah bölümünden arayıp sadece sıranızı bekleyin dediler 😂😂 dalga geçiyorlar yani 1.5 senede 30 kere git gel hem maddiyat hem zamanım hemde sagligim çöp oldu. Yine beklerim dersen sen bilirsin ama üniversite hastaneleri geneli böyle İstanbul üniversitesi çapadaki de böyle oda bekletiyor. Beklerken hastalığın daha da ilerliyor ama umurlarında değil.

• Bayro58 B kullanıcısına yanıt
    Siz ameliyat oldunuz mu? Tanıdığım bir doktor direk üniversite hastanelerinde ol dediği için bekliyorum. İstanbulda önerebileceğiniz bir hastane var mi?

Ben iptal ettirdim zigoma implant komplikasyonları araştırdım ve yapacak doktora baktım karşılaştırma yapınca bu doktor bu zorlu ameliyatı yapamaz hem de ilerleyen zamanlarda enfeksiyon kaparsa daha sıkıntılar yaşarım dedim özel kliniklere yöneldim boşuna bekletildm bana farklı alternatif tedavide sunulmuyor sana bu tedavi uygun eğer kabul ediyorsan et yoksa başka yere git dedi bizzat doktor. Ona göre düşün derim. Doktorları biraz hem tecrübesiz hemde hastaları kale almıyorlar kendi bildiklerini okuyorlar

• Aldığınız fiyatlar biraz normalden fazla düşük gibi, 3bin euro civarı fiyat veriyorlar 2 adet implanta üst yapı dahil kemik tozu ve membran derken.

@Black_86 üniversite hastanelerinde belki de ilk kez implant yapacak ya da implant üstü protez yapacak bir hekimin hastası olacağınızı oranın sonuçta bir hata tedavi merkezi değil de eğitim kurumu olduğunu bilerek tedaviyi yaptırak istediğiniz üniversite hastanesini seçmenizi öneririm. Ben olsam özelde yaptırırdım.

Ayrıca kisti beklettikçe büyüyebilir ve ileride başka sorunlara da sebebiyet verebilir ve belki de bir daha implant yaptıramayacağınız kadar kemik kaybına sebebiyet verebilir.

@Bayro58 subperioasteal ya da pterygoid implantları araştırdınız mı? Yapabilecek bir doktor biliyorum isterseniz bayağı maliyetli 70bin euro civarı kaliteli olanlar tek çene full protezleri ile beraber diye biliyorum.

Bir de özel beni aşar diyorsunuz, özelde belki 5-6 randevuda halledeğiniz şeyi üniversitede 30-40 seferde işinizden gücünüzden harcayarak gittiğinizde saatlerce sıra bekleyerek ve özele vereceğiniz paranın yarısı kadar da yol parasına vererek harcayacaksınız. Doğru, bahsedilen rakamlar büyük ama insan ne saçma şeylere daha fazlasını vermiyor ki?

• perSNN kullanıcısına yanıt

Hocam üst yapısı da yaklaşık 17.000 tl tutuyor, onu yazmamıştım. Toplamda 72.000 tl dedik. Daha karar veremedim, hekimim oldukça iyi bir hekim ama yine de ayağım geri geri gidiyor  İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! 

• Merhaba, DIO koreli marka implant yaptirmayi düşünüyorum 3 adet implant 45 Bin TL fiyat verildi, halihazirda dis teli tedavisi goruyorum.
    Monoliktik zirkonyum kaplama ile baska bir yer ile de görüştüm. Dogustan ön tarafdaki dislerim eksikti.
    Dio marka ile bir sorun yasarmiyim acaba ...
    Monolitik görüntü acisindan daha iyi ama saglam olur mu bilemedim...
     İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizHn26 -- 27 Aralık 2024; 15:59:55 >

• DenizHn26 kullanıcısına yanıt

Alttaki 20 likleri aldır Megagen struman Nobel gibi markalardan yaptır yaşın 26 ise kelle paça kalsiyum d vitamini al bir arkadaş diş tel taktırıp kemik erimesi yaşadı 30 yaşında ileriki yaşlarda diş teli zor doktor demiştir umarım

Evet hocam 20 liklerin alinmasi lazim , yas 28 kore mali iyi degilmidir acaba

dio implant iyidir.

ama monolitik zirkonyum ne için. implan üstü için mi yoksa tüm dişler için mi;? monolitik zirkonyumu implant üzerine simante mi edecekler internal vida ile mi sabitleyecekler.

fiyattan ziyade bu sorduklarımın cevapları önemli.

not olarak 20 yaş dişleri için ne dediler?

kanal tedavisini yapan doktor başarılıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 30 Aralık 2024; 0:14:21 >
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    20 likler cekilecek hocam.Implant ustu kaplama olarak monolitik zirkonyum dediler
    3 veya 4 kanal yapildi yanlisim yoksa 10 gun icinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizHn26 -- 30 Aralık 2024; 0:15:44 >

3 adet DIO implant için çok iyi fiyat kaçırmayın.

• perSNN kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam teşekkürler

• Dursun burada.

• Selam arkadaşlar. Ben fatih.

Yaşım 45.
    Aksaray'da yasiyorum.

Kalıtsal aşırı agresif diş eti çekilmesi var.kemik de zayıf. Aşagi yukarı 27 senedir konya selçuk üniversitesi
    Periodontoloji bölümünde dişeti tedavisi görüyorum. 2 sene önce tedavim bitti ve sonuç için implanta karar verilip bir prof ve bir docent hocalar gelip incelediler.
    Komple alt ve ust dişlerim implant olacak dediler.

O zaman biraz maddi sıkışıktım. Birazda kendim üzerine düşmedim.
    Şimdi ise Aksaray'da en az 5-6 yere gidip durumumu anlattım. Bazıları komple dişlerin çekilip yerine implant yapilacak dediler. Bazılarıda üst ön dişler dursun yanlara atalım ve altada komple implant yapalım dediler.

Ama bendeki sıkıntı ileri seviye olduğu için pek güvenemedim.
    Son olarak eskiden tanıdığım bir diş doktoru arkadaşa gittim. Onun kliniğe selçuk üniversitesinden bir doçent doktor gelip ameliyat yapıyormuş implant için. Kendisi çene kemiği cerrahisi bölümünden.

İnceledi rontgen resmimi ve komple 12 implant olack dedi.alt ust 6 +6 olmak uzere..
    Boge ve Evoss markalarını kullaniyorum dedi.

Evoss 9 bin tl + üstden vidalı porselen 3.750 tl = 210 bin tl düz hesap dedi.
    Boge 14 bin tl + üstden vidalı porselen 3.750 tl = 273 bin tl.

Fiyat yerlide biraz fazla geldi.
    Diger bego normal gibi...

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!!

Yerli 245 euro,
    Alman 382 euro..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigu68 -- 7 Ocak 2025; 16:6:10 >

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.