Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.531
Cevap
202
Favori
1.788.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kim ne marka yapıyor tek tek bilmiyorum ama size bir kaç hekim ismi atayım

• Yusuf3449 Y kullanıcısına yanıt

direk klinik isimleri verebilirim

• Merhaba, diş yaptırma hakkında öğrenmek için soruyorum.
    2 implant, 4kaplama ve extra diş temizleme toplam 46bin tl fiyat verdiler.. Çankaya da... Normal ağız diş sağlığında yada üniversite hastanelerinde ne kadar tutar. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 implant alman bego 10 adet üst bölge diş kaplaması 2 diş çekimi 3 kanal 2 dolgu 2 köprü tek diş arası fiyat 150k nasıldır acaba peşin ödeme yaptım anlaştım .

• 1 implant yapıldıktan sonra temizletmek gibi bir olayı var mıdır? 2-3 sene sonra temizletmek gerekiyor mu içini?

Yani dişte yemek yerken bir sorun hissedilirse, bu implantlar çıkarılıp temizleniyor mu yani böyle bir şey var mı?

Marka Straumann.

• Messi_3 M kullanıcısına yanıt

hocam burada bir çok kişi daha 3,5 sene olup implnatlardan memnun olanlar inan implant işi zor iş gıda artıkları araya kaçar bakım gerekir ağzımızdaki diş milyonlarda bedel inan.Allah insanı milyonluk organlarla bürümüş ne kadar dua etsek azdır inan.yine hekimlerden Allah razı olsun.

• @Gomisss bence fiyat biraz normalden fazla düşük gibi, ben olsam çok ucuz yerlerden uzak dururdum

@yunusari aldığınız fiyatlar gayet normal. Üniversiteler sonuçta eğitim kurumu, deneyimli iyi bir doktora az daha yüksek verip eğitim materyali olmaya tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 12 Aralık 2024; 19:43:20 >
  • Gomisss G kullanıcısına yanıt

bego s line mi yoksa rs veya sc mi?

sline ise uzak durun.

• chrissrathfield C kullanıcısına yanıt

Onu bilmiyorum s line falan mı ne yapacaklar sadece ne marka dedim bego yapacaklarını söylediler.Fiyat 190 çektiler ama biraz tanıdık ile 150 ye düşürdüm herkes iyi fiyat diyor .

• 7 aylık tedavi süreci sonunda dişleri takılmış bitmiş biri olarak ,İmplant tedavisi ile ilgili aklında soru işaretleri olan tereddüt yaşayan ,bilgi sahibi olmak isteyenler için deneyimlerimi yazmak istedim.

47 yaşında İleri derece diş eti hastalığı olan biri olarak neredeyse son bir kaç senedir konu ile ilgili araştırma yapmış , 7-8 tane klinikten görüş ve bütçe almış olarak işin sonunda tedaviye karar verdim.

Diş eti rahatsızlığının geldiği boyut diş kaybı ile sonuçlanmaya başlayınca ve özellikle üst çene de kısmi ciddi ölçüde kemik yıkımı olunca artık müdahaleden kaçacak yeriniz kalmıyor.

Ki ben de ileride artık implant dahil yapılamayıp geri dönülemez bir aşamaya gelmemesi için tedavi kararını verdim.

Bu sürece girecek kişilere ilk önemli tavsiyem doğru klinik ve hekim ile çalışmaları gerekliliğidir.

Normal düz bir diş hekimi yerine mutlaka çene cerrahı ile çalışılması gerektiğini söyleyebilirim. İmplant sonrası üst yapı için de işin de ehil bir protez uzmanı şart.

Hem bütçe dinamiği hem de hekim uzmanlığını aynı anda yakalayabilmek biraz da kısmet işi sanırım.

Ben 6 üst 6 alt çene olmak üzere toplam 12 implant ile all on six yöntemi diş yapımı sağladım.

Üst çene de her iki sinüs bölgesin de de kapalı sinüs işlemi ve kemik greftleme yapıldı.

Alman marka Medentis firmasının ICX marka implantlarını kullandık. İmplantlarınızın mutlaka sertifikalarını ve garanti belgelerini alın derim. Ben aldım.

Bir kere çok ciddi bir sabır olmalı , 6-7 ay dişsiz veya geçici protezler ile yaşayabilmeye kendinizi alıştırmalısınız. Psikolojik olarak hiç kolay bir süreç değil. İmplant öncesi dişlerin çekimi sonrası ilaç kullanımı çok önemli. İmplant yerleştirme sonrası en önemli şeylerden biri de sigara kullanmamak gerekliliği.

Ben sigara içmeyen biri olarak bu konuda çok rahat ettim şükür ki her hangi bir komplikasyona maruz kalmadım tüm tedavi boyunca. Sürecin sonunda da iyileştirme başlıkları ve üst yapı için ölçü alım işleri de ayrı bir olay tabi ki.

Üst protez yapı Toronto tekniği ile zirkonuim olarak vidalı şekilde yapıldı.

7 ay önceki rakamlar ile toplam da 260 bin TL gibi bir bütçe ile bitirdik tüm tedaviyi.

Çene ve ağız durumunuz artık bazı şeylere sizi zorunlu kılıyorsa ya Allah bismşllah deyip başlayacaksınız ve sabırlı olacaksınız. Bir şekilde oluyor ve zaman geçip sürecin sonu geliyor. Kilo vereceksiniz mecburi gıda kısıtlaması sebebiyle.

• lessed L kullanıcısına yanıt

Düzenli gargara ağız bakımınıza dikkat edin diş ipi alışkanlık haline gelsin özellikle klorex gargaraları ihmal etmeyin. Düzenli kelle paça kalsiyum d vitamini alımını ihmal etmeyelim mümkünse 2/3 senede bir dişleri söktürüp ince temizlik yaptıralım doktora.

• Merhaba,

2 adet Medentika implant için 30.000 tl ve iki dis icin yapilacak kemik tozuna 25.000 tl teklif aldim. Hekim oldukca iyi, fiyatlar nasil sizce?

Kemik tozu baya gider dedi doktorum.

• Bayro58 B kullanıcısına yanıt

Hocam mesajlarınizdan anladığım kadarıyla istanbul dasiniz.. Hangi üniversite hastanesinde tedavi görüyorsunuz. Marmara üniversitesi diş hekimliği fakültesinde iki yıldır diş kisti ameliyatı için sıra bekliyorum. Çene cerrahisi arkadaşım var. Onun tavsiyesi özellikle bu hastane olduğu için sabırla bekliyorum ama bilmiyorum daha ne kadar bekleyebilirim.

• Black_86 kullanıcısına yanıt

Malign mi değil mi baktırdınız mı? bazı kistler için 2 yıl beklemek çok tehlikeli olabilir.

Kist dışından birsey denmedi ve bu kist iki yıl değil uzun zamandır var. 2 cm lik bir kist. Ve üst 4 diş çekileceği söylendi. Dediğim gibi 2 yıldır bekliyorum. Cimere yazdım bu durumu.Akabinde Hastane endodonti bölümüne randevu açmış bana. Lakin bu aşamaları geçtim ben. Ameliyatı gününü bekliyor iken Cimere cevap verebilmek adına saçma sapan bölüme randevu açmışlar.

Özel mesaj gönderemedim size. Yani özel çok maliyetli olur benim için. Hızlı resimden eklemeye çalıştım.
     İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bu vaka burun tabanını içine alıyor gibi görünüyor bu röntgene göre. tomografi olmadan bir şey diyemedi bizim cerrahlar.

eğer expansiyon varsa ve burun konkaları etkilenmişse bizim bölümün dışına çıkar dediler. bunun üzerine kbb profesörümüze sordum. bu kist alındıktan sonra büyük bir boşluk kalır iyileşmez dedi. iliak kalça kemiğinden veya bacak kemiğinden parça alınıp buraya yeniden şekil vermek gerekir dedi.

ortalama fiyatlar aldım. biraz yüksek, düşünürseniz paylaşırım.

şöyle de bir açık kapı var. sadece kist temizliği yapar diş cerrahları, yerine blok kemik koymadan ama ilerde üst dudağınız çöker.

üniversitede konuştuğunuzda bu detayı vermişler miydi?

Aslında tomografi çekildim ve çene cerrahi tomografiyi gördü. Aradan zaman geçince tomografi CD sini kaybettim. Lakin sizin söylediklerinizi üniversite hastanesinde ki çene cerrahi söylemedi. Söylediği genel anestezi ile kisti alacağız dedi. Hepsi bu. Sadece tomografiyi başka bir hastanede çektirmiştim. Oradaki doktor kulak burun uzmanlığı da bu tedaviye dahil olabilir Dedi Söylediklerinizden içim kararmadı değil. Bilmiyorum Salı günü tekrar gideceğim hastaneye, doktoru görmeye çalışacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Az buçuk birşey anlıyorsam kistler kanal dolgu ile alakası patlak verdi.Ön dişlere kanal dolgu yapılmış gördüğüm onlarında kökünde kisti oluşmuş ah be kardeşim neden 2 yıl bekledin endocu İsmail Çapar var onun bir vakası aklıma geldi kanal dolgulu dişin kökünde kist var adam kanal tekrar yapmış dişi beklemeye almış 6ay 1 sene içinde diş iyileşmiş büyük ihtimal ilk olduğunda direk müdahale edilse kanallar sökülüp yenilense o 4 diş duracaktı hekimler daha iyi anlar biz cahiliz ama gördüğüm kist kemikleride eritmiş. Senin vakaya benzer ameliyat videosu doktor tekrar kemik oluşacak demiş kemik koymadım demiş garibime gitti

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!!Mohamed Elshamaayoutube
    enculation of maxillary cyst under L.A..by Dr.Mohamed Elshamaa
    https://www.youtube.com/watch?si=4L3Gs9qV1lKJdkUV&v=n9yYgOZsyIA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 23 Aralık 2024; 1:51:23 >

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt

Bir şey desem cidden inanman arkadaşım implnat mümessili doktorlara medentika 150/170 Euro yada dolara veriyoruz dedi kar ne kadar fazla sen düşün :))

implnat işin de müthiş kar marjı var medentika da vidalı sistem yok diye biliyorum yani üst yapı yapıştırmalı oluyor imkan varsa değiştir markayı. Kemik tozu markası da bio oss olsun bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 23 Aralık 2024; 0:54:13 >
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.