Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.531
Cevap
202
Favori
1.788.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
Giriş

Özelden doktorun ismini atiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, alt ön dişlerimden biri sallanıyor düştü düşecek, bir de azı dişimde içe doğru oyuk oluştu dilime takılıyor kırık kısmı, bir implant bir de dolgu yaptırmam gerekiyor, işini düzgün yapan, hesaplı uygun bir yer tavsiye edebilir misiniz ? İstanbul, Mecidiyeköy, şişli, Levent Kağıthane civarı olabilir. Çok rica ediyorum acil bir yer önerisine ihtiyacım var. Konuşamaz hale geldim neredeyse. Bir de aynı gün geçici diş koyuluyor mu lütfen beni aydınlatırmısınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levent_bilgin55 -- 20 Ocak 2025; 14:40:26 >
  • Levent_bilgin55 L kullanıcısına yanıt

Ön dişlerde genelde diş eti çekilmesi oluyor ön dişler oynuyor oyanayan dişi yan dişlere bağlat splint ile idare edebildiğin kadar idare et gerekirse diş eti nakli ol çekilme varda dolgu basit tavsiye eden olur.

• alovera01 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi diş eti çekilmesi var ama çeksem çıkacak diş yinede dediğiniz yöntem faydalı olur mu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

PM ile cevap yazıyorum

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba aramızda diş hekimi olan birisi bana yardımcı olabilir mi? 2 senedir ortodonti için gidiyorum kliniğe 3 ay önce biodenta implant yaptırdım 4 tanesini 100 bine 700 euro gibi bir şeydi tanesi başka marka olmadığını sadece bu marka ile çalıştıklarını söyledi diş hekimi ve 2 seferdir sertifikalarını istediğimde vermek istemiyorlar bir türlü bir sıkıntı olursa hallederiz gibi şeyler söyleyip geçiştiriyorlar acaba bunu vermek istememelerinin bir sebebi var mı çok saçma geldi aklıma da kurt düştü aynı durumu yaşayanlar varsa onlarda geri dönüş yapabilirse memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfonso93 -- 23 Ocak 2025; 21:6:38 >

implnat işi ele ayağa düştü şimdiye kadar bir doktorun implnat yaptırmadan alerji testi yaptıralım diyen görmedim.imkan varsa diş eti nakli ol dişide yan dişlere sabitlettir idare et.en son noktaya gelince yaptır implnatı.

• Alfonso93 kullanıcısına yanıt

implnatı yaptırmışsın sertifka ne işe yarar bilmiyorum şimidye kadar işe yaradığını görmedim.önemli olan implnatın markası vs iyi not et yıllar sonra kırılır üst yapı parça ararsın nobel mi megagen mi diye uğraşma.

• Alfonso93 kullanıcısına yanıt

borcunuz yoksa verirler

• merhaba , benimde diş eti çekilmesi şikayeti ile dr gittim ön dişimde hassasiyet ile başladı dr.un önerdiği tedavi süreci ve fiyat biraz kafamı karıştırdı hem maliyet hem tedavi süreci hakkında bilgi sahibi bir arkadaş var mı

• empiss E kullanıcısına yanıt

Zor kalmadıkça diş kaplamadı tavsiye etmem ya go da girer araya ya koku yapar ya çiğnerken konforlu olmaz ana diş konforu hiç bir şeyde olmaz genel malzemeler belli kemik erimesi diş eti çekilmesi var sanırım bu tedavileri uzman bir diş eti uzmanına yaptır imkan varsa kelle paça kalsiyum d vitamini al yoksa dişker eline gelir. Diş kendi düşmedikçe çektirme kesinlikle. Diş çekimi diyor orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 28 Ocak 2025; 17:53:22 >
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.