Bu kemik tozuyla olqcak iş değil bana göre kemik tozu ara harç malzemedir iki kemiğin arasını doldur duvar yoksa duvar oluşumu zor kemik tozuyla 2/3 mm den dazla kemik oluşumu imkansız gibi bir şey senin bir yıl bekleyip orada maksimum kemik ne kadar üretecek vücut bakalım implant koydurma adam akıllı yerde işleri yaptır yaşın genç temiz iş olan bir yer ara senin en az 1 sene beklemen gerek erken yapmak bir şeyler kumar oynamak ile aynı medentika iyi değil ya struman ya Megagen anyridge seç asıl sıkıntı Allah’ın yaratışı gereği ön dişlerdeki yerlerin genişliği dar arkaya doğru genişlik artırıyor ön bölgeye usta biri implant koymalı alan geniş değil genişlik dar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 27 Kasım 2024; 21:3:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (223. sayfa)
-
-
ameliyattan bu yana kemik oluşumu iyi ilerlemiş dedi cerrah sadece yanlış hatırlıyor olabilirim tekrardan sordum kendisine ama ameliyat bölgesindeki kemiğin ufak bir boşluk varmış kapanmayan onuda kemiktozuyla halledeceklermiş. Bir bildiği vardır aceleye getireceğini düşünmüyorum hiç. Ortam elveriş vermese beklememi söylemesi gerekmez mi?
Kafam karıştı biraz.
-
Çenede kemik kaybında kemik oluşumu cidden zor kemik tozunu koyalım iş bitsin mantığı saçma sana şunu diyen oldu mu ana kemiğin erimesi ile kemik tozu ile oluşan kemiğin erime hızı aynı mı yada kemik tozu ile oluşan kemik implanta kaynaması aynı mı ? Düzgün bir kemik olışıöı için minimum 9/10 ay beklenmeli birde kaliteli greft kullanılmalı işte yaşın genç ilk başta düzenli vitamin d kalsiyum. Kelle paça al demeliydi sana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BUnlar bir de hep maliyet hesapları ki üniversitede doktor maaşından sgk'sına, kiraya kadar bir çok şeyi devlet ödüyor, vergilerden bile muafki teşvik de alıyorlar, kar amacı da gütmüyor.
Özele gidip de bir diş implanta 600 euro altı ücret ödeyip implant yaptırdığını sanan hastalara şaşırmak lazım aslında "doktor amme hizmeti mi veriyormuş" diye. Piyasada özellikle toplamda 4050 doktorun çalıştığı zincir kliniklerde sahte ürünler kol geziyor. O yüzden butik hizmet veren yerler tercih edilmeli diyorum her zaman. Butik hizmet derken de tabi kaçak göçek ruhsatsız-diplomasız çalışan merdiven altı yerlerden bahsetmiyorum.
MegaGen - Anyridge iyidir.
@dollmax evet hemen yükleme yapılacaksa arkadaşların dediği gibi hmen yüklemeye uygun implantlar tercih edilmeli. Mesala Roott gibi, İsviçra malıdır ama biraz maliyetlidir, üstündeki dişle beraber 1000 Euro'ya yapıyorlar genelde İsviçre implantlarını.
-
D vitamini ve bir takım minarellerin alınmasını ben de bir diş hekimi olarak öneriyorum.
Daha doğal yollardan elde edildiğini düşündüğüm içinse implant yaptırmaya düşünen her hastaya düşünmeye başladıkları anda sürekli(geçici 1-2 kutu değil) aşağıdaki ürünleri almasını öneriyorum.
-
Duayenlerinden hocam hoş geldiniz, siz öneriyorsanız doğrudur, sayenizde biz de kullanmaya başladık, kaç senedir kışın hasta bile olmuyoruz. Gerçi siz dişler için önermiştiniz ama benim dizlerimin ağrısı bile geçti.
hocam gözlemim implnatlarda belli zaman sonra erime başlıyor kemikte özellikle 10 sene sonrası bana göre 10 sene krtik süre gibi bu yüzden ben implnat yaptıranlara özellikle d vtamini calsium magezyum kelle paça bol bol için derim.
-
Bana işlemi yapacak olan doktor doçent unvanına sahip 10 yıl orada çalışmakta ve geçmişinde 8 yılda özel üniversite hastanesi geçmişi var yani bilgi tecrübesi konuşmasından da anlasilmakta illa Özelde yaptırayım desem bana 1 milyon fiyat çıkarıyorlar onladar parada kimse vermez yani
Sıfır bir araba 1/1.4 milyon cidden temiz bir iş çıkacaksa birine verilir para varsa tabi en büyük nimet sağlık hayatta tanıdığım bir kaç kişi bir araba parası harcadım der hep.
Secenekleri kisitli tutmaz iseniz zigoma implanttan krestal implanta hatta short design implanttan subperiostal implanta kadar seceneklerle daha uygun fiyata cozumler var.
personel implant design gerekirse guide cerrahi ile standart implantlarla uygun cozum bile bulunur.
onemli olan bol secenekle calisan, yeni teknolojilere hakim bir hekimle tanismaniz.
Biraz şans ve iyi bakım işi, mesela bir hasta var, her dediğimi yapıyor, 15 seen önce implant yapmışız mikronluk bile kemik erimesi yok. Ama kimi hasta iyi bakmaz 15 ayda da kaybeder. babamdaki implantlar 25 yıllık, onun da hiç erimesi yok. Ama implant kalitesi de etkili olablir, o zamnlar 600 euro verip implant alırdık ki biz hastaya bin euroyaa yapardık, şimdi hastalar doktora 200 eurodan fazla vermek istemiyor implanta... Eee tabi aynı implant da olmuyor haliyle, kimse 600 euroya alıp, bir de üstüne cerrahi işlem yapıp 400 euroa zararla hastaya takmaz, Üniversitelerdeki gibi eğitim amaçlı amme hizmeti bile yapıyor olsa maliyetini alır... Bir de eskiden daha bilinçli hastalara implant yapılırdı, şimdi 50 euro-100 euro para kazanmak için herkese implant yapanlar var.
-
Seçenekleri kısıtlı tutmakla ile alakası yok hocam, zigoma harici üst bölgeye implant yapılsa dahi sabit protez olma imkanı yok deniliyor, yaş 30 bu yaşta hareketli protez takacak değilim hiç olmazsa 20 yıl beni götürürse 50 yaşında bakariz hareketlisini hareketsizini, zaten en iyi marka straumann marka yapılacak komple ben parasından kacmiyorum ama özel hastane diye de bana 3 4 katı fiyat kazıklanamam kimse kusura bakmasın. Özel hastanede veya kliniğin ortadan kaybolmasi ihtimali ile üniversitesi diş hekimliği fakültesinin ortadan kaybolma ihtimalini karsilastirirsak bana göre klinikler çabuk topuklar ortadan ve alacağı paraya bakar hasta hakları önceleri vs hikaye orada çalışanlar için bu yüzden fazladan para vermenin anlamı yok.
burada sorduğunuz üzere insanlar size bilgilerini sunuyor. gereksiz buluyorsanız sormazsınız.
yada gönderirsiniz panaromik ve tomografiniz varsa, en azından tedavi seçeneklerinizi söyleriz. tedaviniz hakkında alternatif bilgileriniz olur. hoşunuza giderse yönlendirme yaparız. en net de böyle olur.
-
Teşekkürler, Burada daha çok özel kliniklere yönlendirme yapılıyor o yüzden sitem ettim size karşı saygısızlık vs yaptığımı düşünmüyorum. Özel kliniklere de gittim zaten çoğu beni üniversite fiş hekimliğine yolladi. Yapamıyoruz diyemediler yani her önüne gelen klinik açarsa sonuç bu olur.
Özeller ağır işlere girmez direk fakülteye git derler özelde genelde basit orta şeyler olur hocam.burada tavsiye edilen doktorlar a101 bime dönmüş klinikler değil zaten kimse hasta yönlendirince para almıyorlar hocam ben 2 sene impnattan çektim ev araba satayım çözün dedim kimse girmedi implnat herkese yaptırılmaz sonra bi sorun çıksın emin ol ev araba sat çözemezsin.
İnan ben İstanbul gibi yerde 10+ klinik özel hastane gittim yaak istemedi yapanda kalça kemikte kemik alır yaparım yinede sabit yapmam dedi. En son üniversite hastanesine gittim onlar yaparız dedi.
tomografiniz var mıdır acaba?
-
Alınan kemikler de eriyor hocam bunu güzel bir hocamın sunumunda dinledim nakil edilen kemikte eriyor dedi sunumda böyle ağır şeyler çzlede olma fakültede olmalı bana göre
Zaten özel klinikler yapamıyor yapsa genel anestezi altında olacagi için bunun imkanını saglayamiyorlar bu yüzden ya anlaşmalı özel hastanelerin ameliyathanelerinde yapıyorlar ya da hiç girmiyorlar bana göre iler derecede işlem yapacaklar Üniversite Diş hekimliği fakültesi hastanesinde yaptırsın derim. Tek dezavantajı bekleme sorunu ama sağlıklı ve düzgün olacak ise beklenir.
Merhaba dio implat yapan yerleri öğrenebilir miyim İstanbul Avrupa yakası için. Annemin dişlerini yaptırdık . İmplant in oturduğu lastiğin degsimesi lazım . Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X