Özellik olarak TiviMate'den katbekat üstün bir uygulama. Görüntü kalitesi de 4k içeriklerde daha iyi diye düşünüyorum. Premium hesabıma cihaz ekleyebildiğim için tek başınıza alsanız 600 liraya alabiliyorsunuz en uygun, ben daha ucuza yardımcı olabiliyorum. Cihaz başına 300 liradan yardımcı oluyorum. PM'den ulaşabilirsiniz. |
iMPlayer ömürlük premium grubu (kişi sınırı yok, anında teslim)
-
-
2 cihaza satsan sana bedavaya gelecek yani. Doğru mu. Almayı düşünen kişi 4-5 ortak bulsa daha ucuza getirir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 7 Aralık 2023; 19:33:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle ortaklık olmaz.
-
Bulsun hocam, bulmasın demiyorum. Tek cihaz için kullanacak, ortaklık için zaman kaybetmek istemeyen kişiler de var.
-
13 kişiyiz şu an.
-
Havadan 3300 lira kazandın yani. Temiz iş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cihaz başına 250 lira çekiyor karttan zaten, toplama çıkarma mı yapamıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek başına 600 ödeyip kişi başı 300 istemişsin dün ne yazdığından haberin yok.
-
Sistem nasıl işliyor bilmiyorsanız yorum da yapmamak gerekiyor diye düşünüyorum. iMPlayer'da 5 cihazdan sonra istediğiniz kadar cihaz ekleyebiliyorsunuz, bunu da alt fiyat bareminden yapıyorsunuz. 600 verip 300 almayı neye istinaden söylediniz bilemiyorum ama saçmalamışsınız. 5 cihazdan sonra yeni bir tane eklemek için 250 lira karttan ücret çekiyor, ben de onu 300 liraya veriyorum. Kapiş?
-
Ben ilk mesajdaki hesaba göre yazdım anlamamakta ısrar ediyorsun. Neyse uzatmaya gerek yok.
-
Bende ömürlük 2 kişilik almıştım 609 TL ye
1 kişilik kontenjanım var..300 TL
Hesap ayrıntılarını ekran görüntüsü alınmış isteyene özelden atarım 2 kişilik alındığına dair..yani ticaret falan yok.yanlış anlaşılmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurtek4141 -- 8 Şubat 2024; 0:4:2 >
Kişileştirilmiş özellikleri daha fazla
Yani arayüze daha çok müdahale edebiliyorsun.ayrıca bana göre tivimate ayarında bir uygulama öylebariz üstünlüğü yok..ama görseli kesinlikle daha güzel mesela 5-6 farklı tema var
Merhaba ortaklık arıyorum uygun fiyata
Selamlar, iMPlayer için ortak arıyorum. yarı yarıya
-
IMplayer için yerim var. İsteyen PM atsın. Ücret 200tl
-
İmplayer premium varsa alırım
İmplayer premium varsa alırım
evet var
-
ücret nedir?
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X