Bildirim
Impossible Creatures
LAMY STUDIO GLACIER ROLLER KALEM M UC : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B08J3XHCTZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up -
Bakındım biraz bende bulamadım -
Google'da Impossible Creatures torrent diye aratın. -
bu oyunun hastasıydım orta okulda. hep 2.sinin çıkmasını isterdim farklı hayvanlar fln.. ne güzel olurdu çok hayvan olsa
bende geçen hafta bakmıştım internetten ama torrent olarak bulamamıştım. sen bulabilirsen pm atarsın? -
Bu oyun neyi anlatıyor? -
oyungezer bu oyunu en iyi 5 strateji arasında göstermiş denemek lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane
oyungezer bu oyunu en iyi 5 strateji arasında göstermiş denemek lazım
Oyungezerde abartmış... Diğer rtslerden tek farkı hayvanları birleştirip kendi birimlerimizi yapabilmemizdi. O da başta ilginç gelse de sonra sıkıyor zaten. He yine de vasatın üzerinde bi rts. Denemekten zarar gelmez. -
Ben oynadım bu oyunu bence gayet ilginç bir alternatif yapımcısı da Relic zaten CoH'un yapımcısı hayvanları birleştirip yeni canlılar yaratmak zevkli oluyor..Kısacası kaliteli bir Rts,piyasada kaliteli RTS çıkmazken adam gibi deneyebilirsiniz..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X