Şimdi Ara

İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
36
Favori
690.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [center][image]https://store.donanimhaber.com/ca/7f/c0/ca7fc0dc2ac6be2827f9429f1da48eb4.jpg[/image][/center][center][b][size=1][color=#CC9900]Galata[/color][color=#FF0000]Saray[/color][/size][/b][/center]

Bir de şöyle dener misin? Fazladan center silmiştim geri ekledim, düzelmiş olması lazım.
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Adam prof. Allah razı olsun.Ömürlük bir imza buldum en sonunda.Gönül verdiğim takımı içeren çok güzel bir imza.Hemde ileride değiştirecek bile olsam, senin verdiğinin içeriğini değiştirerek yaparım.Yani sorun yaşamam.İyi geceler
    3 puanım varmış gibi hocam şu an,kural dışıdır yazısını kaldıramıyorum imzadan
  • bana da uyarı gelmiş .. imza satır sayısı fazlaydı , azalttım.. bir de kurallarda forum benzeri veya satış linki vermek yasaktır yazılı , benim link ne forumdur ne de satış sitesidir .. bir konuda bilgi sitesidir .. imza kurallarına uyuyor mu acaba ? tşk..
  • su imzanın neden kural dısı oldugunu ogrenebilir miyim?

Origin:urukani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurb3 -- 20 Aralık 2013; 0:12:12 >

• BF2: Project Reality // YusufYD

Soldiers! Don’t give yourselves to brutes, men who despise you and enslave you; who regiment your lives, tell you what to do, what to think and what to feel! Who drill you, diet you, treat you like cattle, use you as cannon fodder!

Bu imzada kural dışı olan nedir arkadaşlar. Cidden göremediğimden soruyorum. Art niyetim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

su imzanın neden kural dısı oldugunu ogrenebilir miyim?

İmzanızdaki fotoğrafın boyutu 22,57 KB (23.110 bayt).
    20 kb 20.000 bayt üzerinde görsel kabul edilmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: RevDivane

BF2: Project Reality // YusufYD

Soldiers! Don’t give yourselves to brutes, men who despise you and enslave you; who regiment your lives, tell you what to do, what to think and what to feel! Who drill you, diet you, treat you like cattle, use you as cannon fodder!

Bu imzada kural dışı olan nedir arkadaşlar. Cidden göremediğimden soruyorum. Art niyetim yok.

İmzanızda gördüğüm kadarıyla 2 satır boşluk,3 satır yazı bulunmakta, fotoğrafın altında bırakılan boşluklarda satır olarak sayılmakta.5 satır yazı varmış gibi kabul ediliyor sanıyorum bu yüzden imzanız kural dışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chelonian -- 20 Aralık 2013; 1:06:22 >

• simdi birsey var mı?
  • @onurb3
    Görsel 23 kb. başka bir üyemizde belirtmiş zaten.

@RevDivane
    2 satır boşluk ve 3 satır font 2 var. Toplam 5 satır ile kural dışı duruma düşüyor.
    hocam imzamda kural dışı bir şey varmı?
  • 31 KB (31.602 bayt) görsel kural dışı.
  • İmzam bana göre çok saçma bir kural olan ikinci bölümüne yönlendirme nedeniyle silinmiş. İkinci El bölümü bu foruma ait neticesinde yanlışsam beni düzeltin. Bu kuralın gözden geçirilmesini talep ediyorum.

Onun dışında imzamı değiştiremiyorum şuan. Ne zaman tekrar değiştirebilirim ?
    şimdi bir sorun yoktur sanırım
  • Recharged kullanıcısına yanıt
    İkinci el imzası daima ayrı değerlendirildiği için forum içi imzada ikinci ele yönlendirme hep kural dışı olarak nitelendirildi.
    Eğer 3 kere imzanıza işlem yapıldıysa 1 ay süreyle kısıtlama uygulanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

İkinci el imzası daima ayrı değerlendirildiği için forum içi imzada ikinci ele yönlendirme hep kural dışı olarak nitelendirildi.

Bu mantık dışı bir durum değil mi sizce ? Yani "İkinci El" bölümü forumda yer alıyor. Ben bunu imzamda gezdiremiyorum. Farklı bir siteye yönlendirme yapmam sonuna kadar hak veririm ancak bu bana saçma geliyor.

İkinci uyarım olduğu söylenmişti gelen mesajda.Kontrol ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

quote:

Bu mantık dışı bir durum değil mi sizce ? Yani "İkinci El" bölümü forumda yer alıyor. Ben bunu imzamda gezdiremiyorum. Farklı bir siteye yönlendirme yapmam sonuna kadar hak veririm ancak bu bana saçma geliyor.

Forum içi dahi olsa ticaret tarafı başka bir boyut fakat ben ne desem olmaz, zira kurallar benden öncesine dayanıyor. Dolayısıyla pek karar mercii sayılmam.

Reklam engelleyici kullanıyorsanız o da engel olabiliyor. Eğer bu durumda söz konusu değilse admin ve programcı arkadaşlara iletelim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

quote:

Forum içi dahi olsa ticaret tarafı başka bir boyut fakat ben ne desem olmaz, zira kurallar benden öncesine dayanıyor. Dolayısıyla pek karar mercii sayılmam.

Reklam engelleyici kullanıyorsanız o da engel olabiliyor. Eğer bu durumda söz konusu değilse admin ve programcı arkadaşlara iletelim.

Şimdi tekrar inceledim düzelmiş teşekkür ederim.

• 1 Ay dolmasına rağmen imza kullanım hakkım açılmadı, Ne zaman açılacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

1 Ay dolmasına rağmen imza kullanım hakkım açılmadı, Ne zaman açılacak ?

Forum destek üzerinden iletebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.