Bildirim
İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (51. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende imza kutucuğu gözükmüyor? yani sadece PGD code ve 'Imza Kurallari Için Tiklayin' var.Onun altında 'Ikinci el forumu imza' kutucuğu var ama oraya resim yüklemek yasak -
Bu uygun mu? -
Bu uygun mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: rammstein35
Bende imza kutucuğu gözükmüyor? yani sadece PGD code ve 'Imza Kurallari Için Tiklayin' var.Onun altında 'Ikinci el forumu imza' kutucuğu var ama oraya resim yüklemek yasak
Reklam engelleme ektentisini pasif konuma getirip dener misiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Professional Geek
Bu uygun mu?
Uygun değil;
Görseliniz 120 x 150 boyutunda olup, 31,94 kilobayttır.Kurallara uygun olması için görselin 100 x 100 boyutunda, 20 kilobayttan fazla olmaması gerekmektedir.
-
teşekkürler -
Vücutta converter yok, yağ kasa falan dönüşmez.Definasyon değil DEFİNİSYON !Yazlıkçılar hariç PM'den her türlü yardımı yaparım.Saçma sapan açılan konulara verdiğim cevaplardan kimse alınmasın.
şu imza neden kuraldışı ? neresinde hata var bulamadım
birde şuanki imzamda olan uyarıyı kaldıramıyorum.
-
deneme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CFD572C6 -- 29 Aralık 2013; 20:48:31 > -
Benim imza 2 oldu kaldırılıyor.İlki kesinlikle ama kesinlikle uygunsuz değildi.O kalktı, birşey demedik.En sonuncusuda uyuyordu.Oda kalktı.Boşu boşuna 2 tane imza uyarım oldu.2'sininde kaldırılmasını istiyorum. -
avatarımı değiştirmeye çalışıyorum. değil profilime foruma bile zar zor giriyorum sorun sadece bende mi -
İmzamı değiştiremiyorum, gözükmüyor. Bu sorun sadece ben de mi var? Bir arkadaş bakıp bana bilgi verebilir mi? Teşekkür ederim kendisine şimdiden. -
Kalkan ilk imzam, şuanda kullandığımın aynısıydı.Tıklayınca video açılan ve size olarakta aynıydı.O kaldırıldı.
En son imzam alttakiydi.Oda kaldırıldı.2 uyarım var şuanda boşu boşuna yediğim.
En son imzam:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 4 Ocak 2014; 15:38:02 >
-
-
Birçok kişinin kullandığı imzayı bende kullanıyordum. Sürekli imzam kural dışı diye siliniyor! Neden acaba? -
admin ben imza koyamıyorum. -
imzada dini yazi yazmak yasak mi? 6. madde kafami karistirdi :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beykler benim imzam neden silinmis olabilir bir fikri olan var mi? -
İmza nasıl değiştireceğiz benim profilde gözükmüyor -
Bu linkteki resim, imza olabilir mi acaba?
http://oi43.tinypic.com/e7djx2.jpg -
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
quote:
Orijinalden alıntı: GoodGateWay
1 Ay dolmasına rağmen imza kullanım hakkım açılmadı, Ne zaman açılacak ?
Forum destek üzerinden iletebilirsin.
Benim imzam değişik oldu arkadaki resim orda kaldı koyduğum avatarlar sürekli o resmin üstüne geliyor bu avatarı sıfırlayamazmısınız acaba ? ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X