Şimdi Ara

İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
36
Favori
690.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım bir şey anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

kısacası avatarımı nasıl hareketli yaparım şuan hareketli olması lazım ama resim olarak gözüküyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godfather113

quote:

kısacası avatarımı nasıl hareketli yaparım şuan hareketli olması lazım ama resim olarak gözüküyor ?

Avatarı yüklerken yeniden boyutlandır yaptınız mı? O yüzden resim olarak görünüyor olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Avatarı yüklerken yeniden boyutlandır yaptınız mı? O yüzden resim olarak görünüyor olabilir.

bilgisayarımdan seç seçeneğine girdim imageshacktan upload ettiğim linki oraya yapıştırdm kırparken hareketli ama bitirdikten sonra normal resim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bilgisayarımdan seç seçeneğine girdim imageshacktan upload ettiğim linki oraya yapıştırdm kırparken hareketli ama bitirdikten sonra normal resim

Kırptıysanız sunucu resim olarak kopyalamış olabilir. Kırpmadan onaylamayı deneyin. Yine olmuyorsa Citizen'e sormak lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kırptıysanız sunucu resim olarak kopyalamış olabilir. Kırpmadan onaylamayı deneyin. Yine olmuyorsa Citizen'e sormak lazım.

şuanki avatarım kırpılmamış hali yine resim olarak görünüyor

• O zaman bilirkişiye sormak lazım.
  • quote:

O zaman bilirkişiye sormak lazım.

Teşekkürler cevap bekliyorum
  • Ben imzamı değiştirmek istiyorum
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_86422679/tm.htm][center][image]http://www.amd.com/PublishingImages/Public/Logo_PlatformLogos/PNG/AMD-Radeon-R9-Series-100w.png[/image] 
    [b]★★★ AMD R SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ ★★★
    [/b]
    [/center][/link]

bununla ama profil ayarlarından code kısmına tıklayınca ayrı sayfada nasıl yapılacağı çıkıyor ama değiştirme kısmı çıkmıyor.
  • up
  • quote:

O zaman bilirkişiye sormak lazım.

cevap bekliyorum
  • İmzam 3.5 satır olmasına rağmen niye ekipmanlarımı yazmaya izin vermiyor? İmzama engel olandan bir açıklama bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamnedLife

Ben imzamı değiştirmek istiyorum
    profil ayarlarından code kısmına tıklayınca ayrı sayfada nasıl yapılacağı çıkıyor ama değiştirme kısmı çıkmıyor.

Reklam engelleme eklentisini devre dışı bırakıp dener misiniz ?

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

İmza nasıl değiştireceğiz benim profilde gözükmüyor

Reklam engelleme eklentisini devre dışı bırakıp dener misiniz ?

quote:

Orijinalden alıntı: mortage

Bu linkteki resim, imza olabilir mi acaba?
    http://oi43.tinypic.com/e7djx2.jpg

Gif 267 px × 150 px | 955,94 KB (978.882 bayt) boyutlarında olmakla beraber kural dışıdır.Kurallara uygun olması için 100x100 boyutunda 20 KB (20.000 bayt) olması gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chelonian -- 28 Ocak 2014; 12:42:31 >

• İmzam kurallara uygun mudur?
  • İmza bölümü gözükmüyor diye adminlere yazanları ıslak odunla dövmek lazım, reklam engelleyiciden dolayı gözükmüyor o bölümler.

Gene imzam kural dışı olduğu için taşınmış. Ne sıkıntı var acaba adminlerden biri söyleyebilir mi?

[sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

######################################################################################################################################
    ##    /¯¯¯¯\/¯/ /¯/  /¯¯¯¯\____  _____/¯/_____ _/¯/______ _/¯/ ##         █████ ]▄▄▄▄▄    This tank & Bob are building an army. ##
    ##   / / / / /_/ /  / /_/ / __ \/ ___/ __/ __ `/ //_/ __ `/ /  ##  ▂▄▅███████▄▃▂    
    /   Bob is against DH Administration.    ##
    ##  / /_/ / __  /  / ____/ /_/ / /  / /_/ /_/ / ,< / /_/ / /   ## Il████████████]   /▌    Copy and Paste this all over          ##
    ## /_____/_/ /_/  /_/    \____/_/   \__/\__,_/_/|_|\__,_/_/    ##  ◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤      / \    DonanımHaber if you are with us!      ##
    ## © DonanımHaber Portakal v2.7 by Klonoa           Şimdi indirin! » ## Hacker Okan was here - DH Valve Hayranları - DH Çorumlular Kulübü ##
    ######################################################################################################################################

• quote:

Orijinalden alıntı: Klonoa

İmza bölümü gözükmüyor diye adminlere yazanları ıslak odunla dövmek lazım, reklam engelleyiciden dolayı gözükmüyor o bölümler.

Gene imzam kural dışı olduğu için taşınmış. Ne sıkıntı var acaba adminlerden biri söyleyebilir mi?

##    /¯¯¯¯\/¯/ /¯/  /¯¯¯¯\____  _____/¯/_____ _/¯/______ _/¯/ ##         █████ ]▄▄▄▄▄    This tank & Bob are building an army. ##
    ##   / / / / /_/ /  / /_/ / __ \/ ___/ __/ __ `/ //_/ __ `/ /  ##  ▂▄▅███████▄▃▂    
    /   Bob is against DH Administration.    ##
    ##  / /_/ / __  /  / ____/ /_/ / /  / /_/ /_/ / ,< / /_/ / /   ## Il████████████]   /▌    Copy and Paste this all over          ##
    ## /_____/_/ /_/  /_/    \____/_/   \__/\__,_/_/|_|\__,_/_/    ##  ◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤      / \    DonanımHaber if you are with us!      ##
    ## © DonanımHaber Portakal v2.7 by Klonoa           Şimdi indirin! » ## Hacker Okan was here - DH Valve Hayranları - DH Çorumlular Kulübü ##

Görsel 22,33 KB (22.869 bayt), en fazla 20,00 KB (20.000) bayt olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chelonian

quote:

Orijinalden alıntı: Klonoa

İmza bölümü gözükmüyor diye adminlere yazanları ıslak odunla dövmek lazım, reklam engelleyiciden dolayı gözükmüyor o bölümler.

Görsel 22,33 KB (22.869 bayt), en fazla 20,00 KB (20.000) bayt olabilir.

Resmin boyutuna dikkat etmemişim. Teşekkürler.

• Kaptan Rex vs Jedi General Pong Krell
    Klon Komandoları
    Star Wars klon savaşları sırasında
    Cumhuriyet için üretilmiş
    Özel klon savaşçılarıdır
    Biz bunun için eğitildik Klon Komandoları !

Cumhuriyet için Şansölye için !

---------------------------------------------------------------

Bu imzanın nesi kural dışı ?

Resim uygun ve 1 boyutunda 7 satır yazı var sorun ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Republic Clone Commando

Kaptan Rex vs Jedi General Pong Krell
    Klon Komandoları
    Star Wars klon savaşları sırasında
    Cumhuriyet için üretilmiş
    Özel klon savaşçılarıdır
    Biz bunun için eğitildik Klon Komandoları !

Cumhuriyet için Şansölye için !

---------------------------------------------------------------

Bu imzanın nesi kural dışı ?

Resim uygun ve 1 boyutunda 7 satır yazı var sorun ne ?

Görselin altında kalan boş satırda satır sayısına dahil olmakta.
    "Önemli Not: İmzanızda yazdığınız her satır (boşluk dahil) (resmin yanında , altında veya ustunde olabilir) sayılacaktır. "

• imzam da link çıkıyor neden normal yazan şeyi kopyaladım imza bölümüne yapıştırdım ancak link gibi bir şey çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.