Şimdi Ara

İmza Sayısı 1000'i Buldu(ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 8 Haziran 2017; 0:42:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum aynı olayda farklı konular açmak yerine bir tane ana konu yapar mısınız ? Hepimiz bütün gelişmeleri oradan takip etsek...

Hem daha aktif hem daha bilgilendirici konu olmuş olur, bu arada imza sayısı giderek umutlandırıyor. Umarım hedefe ulaşırlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Dostum aynı olayda farklı konular açmak yerine bir tane ana konu yapar mısınız ? Hepimiz bütün gelişmeleri oradan takip etsek...

Hem daha aktif hem daha bilgilendirici konu olmuş olur, bu arada imza sayısı giderek umutlandırıyor. Umarım hedefe ulaşırlar...

Tamam ana konu bu olsun aslında genel tartışma konusuna yazacaktım ama oraya kimse bakmıyor.

• 1600 olunca hemen seçime mi gidilecek ?

Yeni sezon başlamadan bitmesi gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Trezeguet

1600 olunca hemen seçime mi gidilecek ?

Evet ntvspora göre kesin gidecekler tüzük gereği. Dursun gitmeyi düşünmüyordu ilk başta ama kararını değiştirebilirmiş zaten kampanyayı normal karşılıyor. Bişey sorayım bizim taraftarlarda akıl yok mu neden her maça yonetim istifa pankartıyla çıkmıyorlar ?

• Bu gelişmelerle ilgili diğer konuyu ben açmıştım sürekli foruma bakamıyorum ve gelişmeleri aktaramıyorum. Bu konunun sahibi ilgilenirse gelişmelerle bende memnun olurum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Evet ntvspora göre kesin gidecekler tüzük gereği. Dursun gitmeyi düşünmüyordu ilk başta ama kararını değiştirebilirmiş zaten kampanyayı normal karşılıyor. Bişey sorayım bizim taraftarlarda akıl yok mu neden her maça yonetim istifa pankartıyla çıkmıyorlar ?

Son cümlene cevaben: yanlış bilmiyorsam ultraslan özbek den şikayetçi değil :)
    Edit:
    Twitter a baktım da: ultraslan son zamanlar da bir kere olsun yönetimi eleştiren twit atmamış :) bırak istifaya davet etmeyi. Ha bunlar beraber sucuk ekmek yememişlermiydi? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 15 Mayıs 2017; 18:18:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Bu gelişmelerle ilgili diğer konuyu ben açmıştım sürekli foruma bakamıyorum ve gelişmeleri aktaramıyorum. Bu konunun sahibi ilgilenirse gelişmelerle bende memnun olurum. :)

Tamamdır yeterki dursun postalansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Son cümlene cevaben: yanlış bilmiyorsam ultraslan özbek den şikayetçi değil :)

Küme düşünce akıllanırlar belki :)

• 1600 imza toplanmasını pek olası görmüyorum. Umarım toplanır ama bu imza işi gittikçe azalan bir iş. Destek verecek olan en başında desteğini verirdi. Bu saatten sonra 900 imza kim verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 15 Mayıs 2017; 19:5:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

1600 imza toplanmasını pek olası görmüyorum. Umarım toplanır ama bu imza işi gittikçe azalan bir iş. Destek verecek olan en başında desteğini verirdi. Bu saatten sonra 1100 imza kim verecek.

1100+700=1800

• quote:

Orijinalden alıntı: PolisBey

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

1600 imza toplanmasını pek olası görmüyorum. Umarım toplanır ama bu imza işi gittikçe azalan bir iş. Destek verecek olan en başında desteğini verirdi. Bu saatten sonra 1100 imza kim verecek.

1100+700=1800

Aklım 1800'e kaymış. Düzelttim.
  • Sosyal medyada yeterli destek verilmiyor imza kampanyası için ibrahimoviç transferinin yarısı kadar uğraşılsa bu imzalar toplanır

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda toplanan 700 imza ilgili iddialar var.
    platformun başını çeken isimlerin aysalcı olduğu imzaların noter tasdiği olmadan geçerli olamayacağı zaten seçimlere 1 sene kaldığı seçim kararı alınsa bile bunun yaz sonunu bulacağından bahsetmiş imza kampanyasını sorgulamış.
    http://www.sporx.com/galatasarayin-imza-kampanyasina-flas-iddia-SXHBQ628032SXQ
  • Galatasarayeniden: Sevgili Galatasaraylılar, dün akşam ve bugün gelen imzalarla 850 ye yaklaşmış bulunmaktayız. Amacımız hafta sonuna 1000 adet üyemizin desteği ile girmektir.

Olacak inşallah beyler bu gelişmeler kampanyanın ilgi gördüğünü gösteriyor. Gideceksin yağlı surat az kaldı.

• Bu vizyonsuzu bir sene daha cekecez gibi Allah yardimcimiz olsun iki senedir kafamda sac birakmadi GS birak da huzur ver be

• 850 imzayıda geçip 870 seviyelerine gelmişler. Yavaşta olsa ilerliyor. Haftasonu 1000 olabilir gibi.

• quote:

olağan divan kuruluna galatasarayın geleceğinin belirleneceği kurula toplamda 2000 kişi anca geldi, 1600 imza toplamak zor.
  • Son durum: 1000 imzaya 20 kaldı. 1000 imza toplanırsa topluca seçim baskısı yapacaklardı dursuna.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.