Şimdi Ara

imzasına bilgisayarının özelliklerini yazan tipler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • imzasına bilgisayarının özelliklerini yazan tipler

Garibim nasıl içerlediyse artık. Girdiği forumun adını bile görmezden gelmiş.

Bölüme göre değişen imza olsaydı fena olmazdı.

Kimisi abartıyor tüm mal varlığını yazacak imzasına. Elinde cüzdan telefon sigara ve araç anahtarını sallaya sallaya gezenlere benzetiyorum.

imzasına bilgisayarının özelliklerini yazan tipler

• Yıllarca (2011'den beri) donanım bölümünde takıldım. İmzamdaki parçaları PM ile çok soran oldu, çok yardımcı olduğum insan da oldu. "Hocam imzanızda gördüm memnun musunuz" gibisinden sorularla karşılaştım. Benim imzamdaki sistem orta halli eski bir bilgisayar. Ama zamanında güncel parçalardı.

Forumda bir donanım kültürü var. Zaten ismi de bu şekilde. Sen hava atma için yazıldığını zannediyorsan öyle sanmaya devam edebilirsin.
  • Bencede yasaklanmalı öyle donanımını telefonunu yazanlar :)
  • örneğe bittim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guanzo

quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Katılım Zamanı : 15 Ağustos 2017

Fazla da ciddiye almayın arkadaşi belli ki yeni üye olmuş. Burayı 3.sınıf espriler yapıp beğeni alabileceği yerlere benzetti herhalde .

https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1310194

Kaç kere diyeceğim artık ana hesabım banlı diye.

bildiğim kadarıyla süresiz banlandıktan sonra başka üyelik açmak yasak . o yüzden yönetimi göreve davet ediyorum

• Ne alakası var arkadaş , bu nasıl kafa ? Nasıl bir eziklik psikolojisi. Çalış sende al iyisini. Bir donanımı araştırıyorsundur kullanıcı yorumu bulamazsın gelirsin forumda gezerken aradığın donanımı kullanan birine denk gelirsin atarsın mesajını en iyi bilgiyi kullanıcı deneyimini alırsın amacı budur yani.
  • Ryzen Tevfik R kullanıcısına yanıt
  • Düzenli olarak bu konuyu açan birileri var herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazsınlar yahu nolacak. Sanalda bari hava atılabilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkuazHayaller

bence asil hava atanlar imzasina boun,itu,odtu,bilkent vb yazanlar🚬

imzana itu bilgisayar yazarsin ki belki itude o bolumu secmek isteyen birileri olursa pm den soru sorabilsin.
  • Burası donanım forumu :)
    imzasına bilgisayarının özelliklerini yazan tipler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jin_paci -- 18 Kasım 2017; 23:38:52 >
  • Anlaşılan duruma kendince bir akıl yürütmüşsün.

Adından da anlaşılacağı üzere Donanımhaber, eskiden donanım bölümünün çok aktif olduğu; kasa modlarıyla, parça incelemeleriyle ve donanımda ikinci el piyasasıyla dolu bir forumdu. O kültür hala ufacık da olsa devam ediyor bildiğim kadarıyla.

İmzamda eski sistemim yazarken 10’dan fazla mesaj almışımdır. Şu parça satılık mı? Abi şundan memnun musun falan diye. Ben de birçok kişiye imzasından ulaşıp sorular sormuştum. Tabi bu olaylar banlanan hesaplarımda olmuştu

Neyse, bu forumda bir kullanıcının sistemi gerçekten o kişinin imzası gibiydi bir zamanlar. O yüzden özür dileyip bu konuyu silmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum değilki sanal lise

100 mesajın 90 ı boş

• Hepsi asosyal tabi öyle yazacaklar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.