Şimdi Ara

imzasına bilgisayarının özelliklerini yazan tipler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: John Greer

quote:

Orijinalden alıntı: uchiha69

Dh'yi konu dışından ibaretmiş sanıyorlar diyen arkadaşlar: evet DH konu dışından ibarettir.

Ha bir de sıcak fırsatlar.

Ne dersen de gerçek şu:Burası DONANIM HABER FORUMU.Buranın en temel amacı DONANIMDIR.

Ağlasan da kudursan da durum bu

Yalnız bir noktada haklı, liseli tayfayı çıkart, forum ölür, diğer teknoloji forumlarının arkasında kalır. Bu konunun sürekli gelme sebebi de bu tayfa, forum kültürünü anlamıyorlar, kendileri çoğunluk diye böyle yönetilmeli diye düşünüyorlar.

• Başka kullanıcının işine yarayabiliyor.Şoyle ki sizinle aynı donanımı kullaniyordur.Bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedi pentium işlemcisine sahip kişi

• Gerekli cevabı en çok beğeni alan yorum vermiş,.

• Donanim forumu lan burasi millet yazini gorurken almayi dusundugu donanimi imzanda goruyo abi memnun musun diye soruyo ici rahat ediyo onun olayi o.

• Benim imzam ve nick varken diğerleri de neymiş.
  • Fikir alış verişi için forumun tercihler sistemi var zaten.

İmzaya yazmak görgüsüzlük olayı tamamen. Hadi PC donanımını tercihler kısmını bilmeden yazanları anladık.

Aracını elektronik eşyalarını cep telefonunu evini vs. yazanlarda var. Onlar grandmaster görgüsüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkuazHayaller

bence asil hava atanlar imzasina boun,itu,odtu,bilkent vb yazanlar🚬

onlar atabilir şahsen bende o kadar çalışıp öyle yerlere girsem atardım
  • İmzasına bilgisayarının özelliklerini ve otomobilinin markasını ve modelini yazanlar seviliyorsunuz.
  • Birde tüm mal varlığını yazanlar var asıl onlara bitiyorum
  • Fakirlik ruhuna işlemiş kuyumcunun önünden geçsen altın sergiliyolar diyeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

🙁

• Adı üstünde DONANIMhaber. D O N A N I M. Kullanıcılarının çoğunun odağının bilgisayar olduğu bir site. Seni rahatsız ede ede bu mu rahatsız etti?
  • Burası donanım haber forum o yüzden yazılması normal

Konu ban üye kilit forum ateşe verilsin
  • Ağustos 2017'de foruma kaydolup 69 mesaj atan eyyyy konu sahibi! Sen kimsin ya???

16 yıldır devam eden bir geleneğe laf eden çömez kardeşim yapma! Yapma yoksa işte böyle HEADSHOT yaparlar sana!!!

Bundan sonra forumun ismine bakıp öyle konu aç

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

''en büyük hristiyan erdemi nedir ?? alçak gönüllülük...''
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Ağustos 2017'de foruma kaydolup 69 mesaj atan eyyyy konu sahibi! Sen kimsin ya???

16 yıldır devam eden bir geleneğe laf eden çömez kardeşim yapma! Yapma yoksa işte böyle HEADSHOT yaparlar sana!!!

Bundan sonra forumun ismine bakıp öyle konu aç

2012'deki hesabım süresiz banlı kardeş.

https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1310194
  • Allah akıl fikir versin

• Kompleks yapmana gerek yoktu.

"Donanım Haber Forum"un Donanım, Teknik Yardım gibi bölümlerinde her seferinde Anakartın ne? gibi sorular sorulmadan açılan konu çözüme kavuşturulsun diye var. Otomobil bölümünde fazla takılan adam da arabasını yazar, üniversite ile alakalı bölümlerde takılanlar okul/bölüm yazar, spor bölümündeki adam takımını yazar bunlar gayet normal.

Aslında imzadan öte profilde "Tercihler" adlı bir özellik var, onun tasarıma yedirilmesi daha mantıklı ama forumun neresinden tutsan elinde kalıyor o yüzden bu tür talepler için daha çok beklemek lazım.

İlla ki hava atmaya çalışacak kadar sıkıntılı insanlar da vardır ama bu bahsettiğim nedenden ötürü forum kültürüdür. Anlamsız şiir, facebook duvarı paylaşımı tadında saçma sapan sözler yazılmasından iyidir.

Bir troll için bu kadar uzun mesaj bile gereksiz ama gerçekten anlamayanlar için yazdım.

• Burası donanım forumu falan değil Donanım ''Haber'' forumu zaten anasayfada donanımların ''haberi'' yapılıyor donanım forumuymuş yok artık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.