Şimdi Ara

imzasına bilgisayarının özelliklerini yazan tipler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de kullandığım başlıca ürünler yazıyor ancak benim için asıl amaç birinin herhangi bir sorusu olursa sorabilmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum
  • Katılıyorum. 3 yaşındaki çocuğun puzzle birleştirmesi gibi donanımları birleştirince donanım uzmanı oluyorlar. Adamlara o clocklarin o cachelerin o ramlerin ne ise yaradığını anlatmamız gerekiyor . Kıyaslamalarının Gta 5 kaldıran pc falan olması cidden utanç verici

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Forumun adini sesli bir sekilde okursan anlarsin hodjam

Abi sen onu bırak da nasıl güzel mi oralar?
  • hala var mı onlardan yahu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Ulker

quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Forum Konu Dışından İbaret Değil

Mrb i3 6100 1060ile darboğaz yapmıyor mu ?bende de aynı işlemci var gtx 750ti yi yükseltmeyi düşünüyordum ek yükseltirken işlemciden korktuğum için onuda yükseltme maliyetine girecektim eğer darboğaz yapmıyorsa işlemcim aynı kalacak şekilde sadece ek yükseltmeye gideceğim cevap bekliyor olacağım iyi forumlar.

Dostum Oyundan Oyunda Değişir Mesela Battlefield 1 Oynayamazsın Büyük İhtimal. Ben Oynamadığım İçin Bilmiyorum. Onun Dışında Çoğu Oynadığım Oyunda Sıkıntı Çıkarmadı Bana, GTA 5te 2K'ya Alıyorum %99 CPU Ve Gpu Kullanımı Alıyorum Minimum 45 FPS Falan Gördüm Sanırım Ultrada 2X Msaa Açık. Rise Of The Tomb Raider'da Bir Bölümde 30 Fpsler Aldım Oynanmıyordu Onun Dışında 60-70lerdeydim Ultrada. Witcher 3 ZatenEn İyisiydi Sıkıntısı Olmadı. CS Go'da Nasil Olduysa Eski Kartımda Darboğazdan Oynayamıyordum (RX470 800X600) Şuan ki Kartım Daha İyi Olmasına Rağmen Sıkıntı Çekmedim 250-300 FPS Alıyorum. Asassins Creed'te de Sıkıntı Çekmedim Zaten 60 FPS Limiti Vardı Düştüğünü Görmedim. Ama 8 GB Ram Yetmiyor Artık Sizinde 8 İse 16 Yapmanızı Öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Core2duo 8800GTS'ciler toplanmış yine

• Dur hemen yazayım
    16 senelik bilgisayar

İntel pentium 4

512 mb ram bellek

Windows xp
    Konu sahibi haline şükrediyor falan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 18 Kasım 2017; 13:52:30 >
  • Bilmeyen aşağılık kompleksi arkadaşlar için yazıyorum. Bazen sorun olur konu açarsın insanlar pcni imzandan görür. Veya senle aynı bileşenlere sahip biri sorun yaşar sana pm atar.

Yönetimden isteğim şu, mini.dhye de yorumlara imza eklesin

• forumların olayı zaten böyledir. burası birde donanım temalı bir forum olduğu için gayet doğal bence.
  • Zenginin malı fakirin çenesini yorar derler. Hem sana ne? kim ne isterse kurallar dahilinde onu yazar.
  • tmm

• onlar yine iyi bence sorun yok bazilari imzasina mal varligini yaziyor evindeki mutfagin su isiticisina kadar asil onlar fena
  • Zamanında, -eski üyeler sağolsun- bu sayede bilgisayarcıya para kaptırmadan çok parça değiştirdiğim oldu, yada sistemimin bir oyunu kaldırıp kaldıramayacağını vb. bu sayede öğrendim çünkü soru sorduğum zaman insanlar bu yazılan özelliklere bakarak tavsiyelerde bulundular. Forum içerisinde aynı durum hala geçerli ama konu dışı bölümünden kafanızı çıkarmanız gerekecek.
  • Her boku eleştirip kendini bir bok sanan konu dışından çıkmayan bir sığırcık daha. Donanım forumu burası kek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teoman Yabgu

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Forumun adini sesli bir sekilde okursan anlarsin hodjam

Abi sen onu bırak da nasıl güzel mi oralar?

Guzel havalar sogumaya basladi bazi yerlere kar yagmaya baslamista bize gelmedi daha. Bi nallartta buraya lazim aslinda

• 05 yaş kitlesi konu dışından hızlı giriyor foruma acısı böyle konularda çıkıyor

• Kaç kere o soğutucu o işlemciye yetiyor mu, o ekran kartından memnun musun gibi sorular aldığımı ve yardımcı olduğumu tahmin edemezsin. Ben de imzasindan görüp birçok ürün hakkında üyelere soru sorup yardım almışımdır. Donanım forumu burası, arabamı ya da ayakkabı markamı yazmıyorum sonuçta, sendeki biraz fakirlik kompleksi olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• daha da bişi demeye gerek yok sanırsam
  • Konunun sahibinin daha forumun adından haberi yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.