Şimdi Ara

In-ear Kulaklık Alacağım (accesoryjack'ten)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süredir Beats by Dre Tour kulaklığı almayı düşündüm. Tamamen iyi reklam yapıldığı için hep en iyi kulaklığın beats olduğunu düşünüyordum. 1 hafta önce kulaklıkları araştırmaya başladım ki daha onlarca yurdum insanının bilmediği kulaklık varmış. Ancak hem durumun aciliyetinden (kulaklığım bozuk) hem de artık araştırmaktan yorgun düştüğümden size danışmak istedim.

Kulaklığı accesoryjack'ten almayı düşünüyorum, buraya göre çok uygun fiyata hem de 3-4 gün içerisinde kargo hizmetiyle satıyorlar.

Kulakiçi kulaklık alacağım, otobüste tramvayda rahatça kullanabilmek için. limitim 135 tl (70-75 dolar). Audio technica, sennheiser, denon ve koss markaları üstünde durmuştum ama içinden çıkamadım olayın.

Bir de beklentimi yazayım. Genellikle hiphop-techno-pop gibi bas ve yüksek sesin öne çıktığı müzikler dinliyorum. Yani olabildiğince yüksek sesi olabildiğince kaliteli şekilde versin, basları katı olsun falan. Sizler daha iyi bilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Audio technica cks70 alabilirsiniz. Dinlediğiniz türlere uygun bir kulaklık.
  • http://www.accessoryjack.com/jays-a-jays-three-in-ear-headphones-black.html

linkteki ürünü almaya karar verdim. 120 tl fiyatı. 120tl'ye değer mi acaba?
    yoksa audio-technica'nın 100 tl lik ürünlerine mi baksam tekrar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyumyasasi -- 27 Kasım 2011; 23:25:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.