|
Bildirim
Tim Cook nasıl saplayacağını biliyor aferin, bunlar yüksek kâr marjıyla satıldıkça hisseler daha da yükselir :)
|
Birçok yazı gördüm işte ABD'ye göre bile pahalı vs.
Arkadaşlar her ürünü herkes alacak diye bir şey yok yine aynı şekilde her ürünün bir alıcısı vardır. Atıyorum siz gidip Prada'ya %100 Kumaş bir ürünü niye 1.000₺'ye satıyorsunuz bunu kim alacak der misiniz? Nasıl ki Apple Watch Hermes bir seçenekse, Airpods Max'te bir seçenecek/tercih meselesi. |
Maliyeti maksimum 2 dolar olan kabloyu sırf bizim ülkemizde de değil Amerika'da dahi fahiş fiyattan satıyor apple. En fazla 10 dolara satması gerektiği kabloyu 35 dolara satıyor. Kazığın alası oldu bu marka alanlara hala şaşırıyorum doğrusu. 3.5 mm kablosu kutunun içinden çıkmıyor bile bu kadar para verdikten sonra. Gerçekten çok yazık. Ne yapsalar satacaklarını bildikleri için istedikleri gibi at koşturuyorlar.
|
Allahtan çift yastık veriyorlar tek değil :D
|
Sony de bedava olan kablo bu çirkin, leş görünümlü şeyde 329 tl
|
Apple bir çok ürününü kullandım bu kullandıklarım arasında AirPods ve pro versiyonu vardı Apple kulaklık müzikalitesi ya vasat yada vasatın altındaydı şu kanaate ulaştım Apple kulaklık işinden anlamıyor yada anladığını sanıyor
|
Adam olana çok bile
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 9 Aralık 2020; 16:52:38 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan72 -- 9 Aralık 2020; 16:56:57 > |
|
|
Yaslamasını biliyorlar |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
Bu sefer harbi saçmalıyolar bu ne oğlum ülke durumu falan demeyin bunlar böyleyse iphone 12 30k falan olmalı |