Apple ın kullandığı dandik Aac den ne kadar kalite beklenir ki. 1500 liralık Fiio FH3 bile duman eder bunu. Sony deki LDAC gibi bir teknoloji kullansa bi ihtimal iyi ses verirdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AirPods Max’in kulaklık yastığı neredeyse AirPods fiyatına satılıyor (3. sayfa)
-
-
Gerçekten bu apple ürünlerini alan insanların akli dengesini yerinde bulmuyorum ben. (çok parası olan için demiyorum. Vardır harcıyacak)
Çoğumuz gibi anca geçinen insanlar için konuşuyorum -
Görünüşe göre ateist sin kardeş ama saygı duyarım. Genede aylık 5000 tl ile çalışıyorum kazanıp alıyoruz çok şükür.
-
apple ürünleri ne zaman ucuz oldu ki bu da ucuz olsun. keşke airpods pro ürününü beğenseydim de bunu da eşim için alsaydık. online konferanslar için kafaüstü kulaklık alacağız ama bir türlü karar veremedim.
kafam her ne kadar allak bullak olsa da bose 700 düşünüyorum. harcadığım zamanı ve incelediğim videoları ve makaleleri düşünürsek keşke apple kalitesine güvenseydim de doğrudan bunu alsaydım. uzun süre apple aksesuarı almayacağım. son zamanlarda bolca ama kalitesiz ürün çıkartır oldular.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yakinda toplumun temelinden gelen bir tepkinin ortaligi dumduz edecegini hissediyorum. boyle olmasinin planlanmis olma ihtimalide var. -
kalitenin adı apple, gerçekte pvc boru
-
Vayy be dünya ne hale geldi şuraya bak
-
Bu nedir agaaa !! -
Ulan temiz para kazanıyor elemanlar. Helal olsun.
-
Bu dönemde AirPods alınmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataybaysal -- 11 Aralık 2020; 1:51:34 > -
Dinlediniz mi peki.
M.kunu çıkaramaya başladılar -
Basit bir bağlantı türü kullanan bu kulaklığı dinlemeye değer bulmadım. Kablolu olarak belki iyi ses verir fakat kutuya kablo koymayan soyguncu apple yüzünden alan isheep lerin neredeyse tamamı kablosuz kullanıcak. Bundan dolayı da o kısmı da çok önemli değil benim için. O paraya Beyerdynamic DT990 Pro veya DT770 Pro 250 ohm alır üstüne anfi alırım daha da para kalır aldığım ses kalitesi bu tasarım harikası(!) kulaklığı tokatlaya tokatlaya bi hal olur :D
Zenginin malı zühürdün çenesini yorar. Bizdeki orta karar ergenler, esnaf memur çocukları veya bizzat bakkal bile Iphone'nun son modelini alamaz ise kendini eksik ve fakir hissediyor! Hakikaten sizin kafanız iyi mi? Bu modeller, bu aksesuarlar zenginler veya jet sosyete için, petron zengini araplar, prensler için, CEO'lar için, Kim Kardashian gibi para içinde yüzen starlar için. Size ne? Tabii canım, biz hep eziğiz bir kulaklık yastığı bile alamıyoruz, yazık bize.
-
Sepete atayim bitane nasilsa 14 gun iade hakkim var sizin icin test ederim -
Elektroniği lüks olarak kategorize etmemek gerekiyor. Lüks elektronik kullanmak diye bir şey olamaz, olmamalı. Apple bunu yaratmanın peşinde. Günlük hayatında Armani, Hermes vs kullanamayan, Range Rover'a binemeyen ama ona özenen insanların bari bir tarafıyla lüks olabileyim de kendimi zengin hissedeyim çabası olarak görüyorum ben bu tür ürünleri almayı. Kulaklık yastığı ne ya bunun lüksü ve havalısı mı olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 11 Aralık 2020; 13:27:54 > -
Ne münasebet? Lüks her kategoride bulunabilecek bir şey. Ben kendim almam ama alanada bir laf etmem beni ilgilendirmez.
Hocam kusura bakmayında bez çantanın, tshirtün, ve aklınıza gelebilecek her şeyin lüksü var kulaklık yastığının mı olamayacak?
Ayrıca Apple'ın her ürünü böyle fahiş fiyattan satılmıyor o bizim ülkenin fakir olması ile alakalı bir şey.
Edit: Bu arada elektroniğin lüksü gayette olur ve olmalı. Elektronik cihazların bir çoğu temel tüketim ürünleri değildir ve tamamen keyfi tüketim araçlarıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 11 Aralık 2020; 13:28:21 > -
Her şeyin lüksü olamaz hocam, mesela yastık kılıfının lüksü var mı? Veya çiçek saksısının, süpürgenin? Ben dyson kullanıyorum diye dolaşan adam görebilir misin? Dysonın çok pahalı olmasının sebebi çok uzun ömürlü ve güçlü olması. Bazı şeyler standarttır ve sadece kaliteli olması gerekir, telefon da onlardan biri. Mesela kablosuz kulaklıklar çıktı yaygınlaşıyor, kablosuz kulaklık, kabloludan daha yeni bir teknoloji ama lüks değil. Sadece daha yeni. Teknoloji geliştikçe standartlar yükselir. O standartlara ayak uyduramayan adam eskilerini kullanır. Bu uydurabilenleri lüks yapmaz. Keza mesela kıyafet sadece bir kıyafet değildir çünkü moda diye bir şey var. Ha moda mesela benim umrumda mı kesinlikle değil ama bu yerleşmiş bir şey.
Normalde sınırlı bütçesi olup da aslında iphone almaması gereken insanlar gelip bana Mercedes araban var Samsung kullanıyorsun iphone'a geç artık dediğinde mesela acayip komik oluyorlar ama farkında değiller, o an diğer her şeyi unutup sırf apple markalı telefon kullandığı için kendini benden maddi açıdan üstün görüyor. Üzücü ve acınası. Apple algıyı iyi yönetiyor başarılılar kabul etmek gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 11 Aralık 2020; 13:36:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X