Bildirim
In-ear Kulaklık Almak İstiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
V-moda faze ya da brainwavz alpha alabilirsin. Forumda satan da var. Araştır derim. -
ben de blackberry 9700 için sennheiser'ın hangi kulaklığını alacağımız bilemiyorum. bb ile uyumlu sennheiser modeli hangisi bilgilendiriseniz çok sevinirim:( -
quote:
Orijinalden alıntı: mmademoiselle
ben de blackberry 9700 için sennheiser'ın hangi kulaklığını alacağımız bilemiyorum. bb ile uyumlu sennheiser modeli hangisi bilgilendiriseniz çok sevinirim:(
Kullandığınız cep telefonu 3.5 mm kulaklık girişine sahip. Alacağınız herhangi bir kulaklık işinizi görecektir. Mikrofonlu kulaklık için ise denemeden almamanızı tavsiye ederim. Mikrofonlu kulaklıkların performansı ve uyumluluğu telefondan telefona değişmektedir. -
Vmoda'lar blackberry'lerle uyumlu diye biliyorum.
Sennheiser'ı salla
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- jbl kulaklık bataryası
- kulaklık tamiri
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- realme buds air 6 pro
- en iyi bluetooth kulaklık
- en iyi kablolu kulaklık
- huawei freebuds pro 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X