Şimdi Ara

In-Win’in Oyuncular İçin Son Şaheseri Dragon Rider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha Yüksek Sürat İçin USB3.0 ve E-Sata
    Dragon Rider ön panelinde bulunan 2’şer adet USB3.0 ve e-sata portu ile bilgisayarınıza veri aktarma da size en yüksek sürati sunuyor. Eski teknolojilere göre 10 kata kadar daha yüksek veri aktarımı sağlayan bu portlarla hızınıza hız katacaksınız (Bu teknoloji Anakartınızın ve harici depolama biriminizin de uyumlu olmasını gerektirir)

Mükemmel Soğutma Performansı
    Dragon Rider sahip olduğu 22cm’lik sağ panel fanı, 12cm’Lik Sol panel fanı ve yine 12cm’lik ön panel fanı ile mükemmel bir soğutma sağlar, aynı zamanda üst panel ve arka panelde bulunan fanlar yardımıyla içerde bulunan sıcak havanın dışarı atılması ile birlikte en zorlu şartlarda bile bilgisayarınız serin ve soğuk kalacaktır.

Geniş İç Hacim
    Dragon Rider size E-ATX boyutuna kadar olan tüm anakartlar için mükemmel bir çalışma ortamı sunar. İsterseniz 4 adede kadar 32cm’lik PCI kartını aynı anda barındırabilir yada daha küçük boyutlardaki 8 PCI, PCI-E veya AGP kartı yerleştirilebilir. Dragon Rider’a 1500W’a kadar olan güç kaynakları rahatlıkla takılabilir.

En Yeni Teknolojiler İçin Hazır
    Dragon Rider, sadece USB3.0 desteğiyle değil SSD desteği ile de size mükemmel bir çözüm sunuyor. Yüksek meblağlar ödeyip kasanızda nereye yerleştireceğinizi bulamadığınız SSD diskleriniz için Dragon Rider özel yuvası ve montaj kiti ile size özel bir kurtarıcı.

Muhteşem Tasarım
    Dragon Rider ortaçağ zırhlarını anımsatan mükemmel tasarımıyla bilgisayarın aynı zamanda estetik bir cihazda olabileceğini kanıtlamakta. Dragon Rider evinizin yada işyerinizin mükemmel bir parçası olacaktır.

Herşey Sessizlik için
    Dragon Rider titreşim azaltıcı ayak yapısı ve silikon komponent bağlantıları sayesinde titreşimleri en aza indirger. Ayrıca özel olarak tasarımlanan havalandırma pervaneleri mükemmel ses performansı ile bilgisayarınızın çalıştığını bile fark etmeyeceksiniz.

In-Win Hakkında
    In-Win; ATX kasaları dünyaya ilk olarak duyuran, Kasa ve güç kaynakları üreticileri arasında Red Dot Design ödülünü ilk kazanan, Symbol Of Excellence (Mükemmellik Sembolü) ödülü sahibi, ISO 9000 ve ISO 14000 kalite standartlarında üretim yapan, 25 senelik büyük tecrübesi ile halen dünyanın en büyük ikinci kasa ve güç ürünleri üreticisidir. 3milyar Dolar net ciroya sahip olan In-Win aynı zamanda Taiwan borsasına kayıtlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endeks Bilişim -- 8 Eylül 2011; 13:06:26 >

• bir de şu fanların kaç rpm hızda kaç cfm hava üflediklerini yazsaydınız ya.
  • on panel bşka kasadan alıp yapıltırlmış gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıp.Zıp

bir de şu fanların kaç rpm hızda kaç cfm hava üflediklerini yazsaydınız ya.

Merhaba,

Sorunuzun cevabı aşağıda belirtilmiştir

Fan:22cm
    Devir: 500RPM
    Hava Akisi: 25.29 CFM

Fan 12cm (Green)
    Devir: 1200RPM
    Hava Akisi: 42.11CFM

Saygılarımızla
  • Ne yalan söyliim içindeki parçalara baktım kasa değilde..
  • Artıları;
    Kasa önpanel girişlerinin üstte yer alması..
    geniş iç yapısı
    ön panelde USB 3.0 ve e-sata bağlantıları..

Eksileri;
    kasanın ön kapağının emanet gibi durması
  • Eğer bu haberleri firma yetkilisi değilde FX57 yazmış olsaydı yorumlar kasa fena durmuyor, güzelmiş, kaç para bu gibi olurdu.

Ezbere yapılan övgü dolu yazılar yerine kasa hakkında daha fazla bilgi olsa daha iyi olurdu. Mesela kasa boyutu hakkında bir bilgi göremedim. Ekran kartı genişliği nedir? Bu tarz tanıtımlar daha çok inceleme gibi olursa daha iyi olur bence. Hem bu sizi daha bir bilgili ve yaptığınız iş hakkında ilgili olduğunuzu gösterir.

Bu arada kasa fena durmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 15 Eylül 2011; 16:25:20 >
  • kasada ki fanlar iyi değilmiş.
    geçende de buna paralel bişi yazdım silinmiş.bu da silinir herhalde.
  • Bedava verseler almam yapmacık bir kasaya benziyor.
  • Aynı fiyata daha iyi kasalar var. Bu fiyatta satılan bir kasanın yan kapağında içeriye oluk oluk toz alacak ızgaralı bir bölüme sahip olması eksi bir durum.

Umarım bu mesajımda silinmez, nefret ettirdin kendinden In-Win !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıp.Zıp

kasada ki fanlar iyi değilmiş.
    geçende de buna paralel bişi yazdım silinmiş.bu da silinir herhalde.

Hiçbir kullanıcımızın hiçbir mesajını silmemekteyiz. aksine yorumlarınızı dikkatle alıp, Inwin gibi dünyanın en büyük ikinci kasa üreticisini size daha iyi anlatmaya çalışıyoruz. bu yazıya ilk yorum yapanlardan biri sizdiniz ve kasa fanlarının rpm ve cfm değerlerini istemiştiniz bizde fabrikadan bu değerleri alarak sizinle paylaşmıştık. sanırım mesajınızı göremediniz. başka istediğiniz bir bilgi olursa lütfen bize iletin.

Saygılarımızla
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Aynı fiyata daha iyi kasalar var. Bu fiyatta satılan bir kasanın yan kapağında içeriye oluk oluk toz alacak ızgaralı bir bölüme sahip olması eksi bir durum.

Umarım bu mesajımda silinmez, nefret ettirdin kendinden In-Win !

Merhaba,

kullanıcı mesajı silebilme yetkimiz bulunmamakta. Bizim bilgimiz haricinde bir mesaj silinme işlemi olmuşmudur diyerek derhal Donanımhaberle iletişime geçtik. gelecek cevaba göre sizinle iletişim halinde olacağız.
  • Bu markanın kasa kalitesi çok iyi fakat ön panel ve fanları iyi değil

düz ön panel yapmak çok mu zor geliyor ön tarafta fantazi yapacağına kasa içindeki havalandırma düzeltsinler

Kasa tasarımı böyle olmalı çocuk kasası gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 5 Ekim 2011; 9:35:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Bu markanın kasa kalitesi çok iyi fakat ön panel ve fanları iyi değil

düz ön panel yapmak çok mu zor geliyor ön tarafta fantazi yapacağına kasa içindeki havalandırma düzeltsinler

Kasa tasarımı böyle olmalı çocuk kasası gibi değil

harıka tasarım bayılıyorum boyle sade kasalara lian li markasınında bu tarz urunlerı var bır ara baya sarmıstım sımdılerde pek denk gemıyorum pıyasada

• kasanın içi dışından 10 kat daha güzel ve etkileyici performans bakımından iyi sayılır ama kasanın dışı da önemli
  • Ben HAF942 üstüne kasa tanımam adamlar yapmış araba kadar içine ne koyarsan koy buzdolabı gibi,kısa zamanda tedarik etmek istiyorum tabi TL si olana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.