Şimdi Ara

İnadına Türk net (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızınızı kısmışlar. Gürültü sinyal gücü gibi değerleri de kontrol edip hızınızı açmalarını isteyin. Ama kopma yaşar iseniz tekrar kısarlar. Bir süre inatçı olun. belki altyapı cılar sıkılır normal bir port a koyarlar sizi. bence çok rahat 40mb i görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkTelecom kullanıcısına yanıt
    bağlantı ücreti bundan 3-4 sene önce 26 liraydı

sonra 92 lira oldu bir sene öncesine kadar 92 liraydı

şimdi de 192 lira oldu

bu fiyat artışının nedeni Türk Telekom değil BTK ve Rekabet Kurumu'mu. Onlar mı istedi
  • modemden baktıgımda aldıgım hız 4mbit/47 mbit ttnet mı kısmıstır dıyorsunuz
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Hayır tabiki de istemedi sadece bazı paketleri uygun fiyata sunamıyoruz.AKK'yi kaldıracaz desek her yoldan engelleme gelecektir.

Telefon ücreti yerine Bağlantı ücreti oldu bu kadar basit Aylık 16 TL ödüyorsunuz zaten Ev Telefonu'da 20 TL'den aşağı gelmemekteydi.
  • eger düşündüğüm kısım daki değerler ise eve kendim cat6 kablo ile taşırım hadi ordan derim.

14 milyon haneye fiber alt yapı FTTC / FTTB olarak geldi diyorsunuz

toplamda 21 milyon hane var.

bu 14 milyon hanenin herhangi birinde otursam Turk Telekom bana minimum 50 mbps bağlantı sağlayabilir anlamına mı geliyor bu

bir de FTTB-FTTH hane sayısı toplamda ne kadar? Onu biliyor musunuz?
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz değerler nerede yazıyor ?
    az önce bir tablo paylaştınız

orada fiber hana kapsama alanı olarak bahsedilen yerde 13,9 milyon haneye ulaşmış Turk Telekom

yane düz hesap 14 milyon hanede fiber internet var. FTTC/FTTB/FTTH artık hangisi ise.

İnadına Türk net

Türkiye'de toplam hane sayısının 21 milyon civarında olduğunu biliyorum

Türk Telekom da 14 milyon haneye fiber alt yapıyı getirmiş

bu demek oluyor ki her üç haneden ikisi evine minimum 50 mbps hız alacak alt yapıya sahip. Doğru mudur?

Ben bu 14 milyon hanenin birisinde otursam minimum 50 mbps hız abonesi olabilirim

• Bir kurum nasıl bu kadar soyguncu ve kalitesiz olur anlamak mümkün değil. Her gün sövmekten bıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkTelecom

Dediğiniz değerler nerede yazıyor ?

önceki nick ten niye telekoma döndünüz ? nedir bu marka tellallığı ? mobil şebesi rezalet. sabit şebeke olarakda isterse %100 kapsasın ülkeyi. sonuç olarak hizmet alan müşterilerin %85 i ya başka alternatifi olmadığı için mecburen duruyor. sizlerin vermek isteyipte veremediği hızdan dolayı şikayetci. gözlerinizin kör kulaklarınızın sağır olduğunu zaten biliyoruz. sanada maaş bağlamışlar sanırım veya dükkan çalışanısın. istediğin kadar kendini parçala burda gerçekler ortada.

Türk Telekom= Vasatın altında hizmet
  • Bence konuyu daha fazla dağıtıp, telekom reklamına çevirmekten öte asıl konuya dönersek daha iyi olacaktır. malum telekom un konuşulduğu bölüm de var. Ayrıca bizim en büyük sıkıntımız da mevcut konumunu kötüye kullanması , yani bize tercih hakkı bırakmama ya kadar zorlaması.

inadına türk net

son geçiş işlemi de dün akşam tamamlandı. 41 tl ye verdiği internet ve telefonu ceza da ödeyerek, türk net e tasittim.

• boranet B kullanıcısına yanıt
    O arkadaş eğlence amaçlı nick değiştirip trollük yapan biri. Engelleyin geçin. Türkiyedeki en nefret edilen firmaya hakaret ettirmek hoşuna gidiyor anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 31 Mart 2017; 12:33:56 >
  • Hat değerleriniz nedir?

• boranet B kullanıcısına yanıt
    Ne kadar çıktı ceza?

• ben hız düşürme yada port kısıtlama olayını türk telekomun yaptığına inanmıyorum.

bu durumu ISSlerden birisinin ispatlayarak dava açtığını bir düşünsenize ?
    Firmanın itibarını zedeleme.
    Dolaylı yoldan müşterilerini madur etme.
    ve birçok madde üretilebilir..

bence o hızımızı kısıtlıyor bu hızımızı kısıtlıyor tamamen bahane.
  • teote kullanıcısına yanıt
    nisan 7 gibi çıkar dediler. ama 1 ay boş kaldı, 2 ay da indirimli kullandım. ay başına 56 tl gelmesi lazım. 3 ay kabul etseler 168 tl gelir. güzel yanı zaten türk net 120 tl ye kadar ödüyor. Ayrıca 1 ay da bedava. ama aylık 41 tl ödeyeceğime , 59 tl ödeyeceğim. hizmet olarak ciddi fark var. bu aboneliğim adsl idi. Telekom 11 mb hız 50 gb akk ve telefon konuştukça tanimlamıştı.

türk.net de ise 11mb hız 150 akk 1000 dk heryone arama.

diğer aboneliğim

telekom da

20mb 50 akk telefon ode konuş

türk net de

40mb 150 akk heryone telefon 1000dk

Abim de

telekom

?? mb 50 akk

türk net

11mb 150 akk ( 75mb dediler ama altyapı sıkıntısı çıktı)

( türk net uğraşıyor vdsl hizmetini alabilmek için)

Hem internet hızımı düşürün hemde burada iyiyiz bir numarayız diye konuşun ne güzel.

Bak söyleyeyim tek tek nasıl rezil bir hizmet verdiğinizi görün.

Bundan iki sene evvel internet bağlattım evime 30 senelik ev telefonumuza bağlattım bide. Bölgemde VDSL olmadığı için ADSL bağlattım. ilk başta 12,5-13 mbps arası hız aldım ta ki 20 ay boyunca böyle kullandım pek şikayetimde olmadı full hd yotutube videolarını açabiliyordum rahat rahat.

20 ay sonra paketi yenilemek için aradınız aynı hızı 100 gb kota ile vericez dediniz. Bende kabul ettim hızdan memnun olduğum için. Aralık ayının başında hızım bir baktım 10,5-11 mbps'ye düştü. Neyse dedim video izlerken donmalar başladı başka sebebi vardır dedim. Tivibu yayınımda kopmalar başlayınca aradım söyledim. Bir türlü düzeltemediler. Tivibu müşteri hizmetlerini aradım internetimi 8 mpbs'ye düşüdrdüler.

Ondan sonra dananın kuyruğu koptu yok hat desteklemiyor yok evde sorun olabilir filan dediler gittim başka modem aldım evdeki telefon kablosunu yeniledim. Düzelmedi aradım tekrar internet hızımı ilk başta aldığım hızda istiyorum diye yok öyle yok böyle hat desteklemiyor yok altyapı yetersiz bilmem ne sayıp durdunuz.

Bir mahalle ötemde vdsl var bizde niye yok dedim altyapı yatırımlarımızda maddi sıkıntılar var gelecek dediniz tarih vermediniz. Ronaldolu reklam çekene kadar o parayla altyapı yapsanıza.

Tivibuyu kapattım şimdi bu 720p bile açamayan saçma internetinizle uğraşıyorum biraz daha bekliycem düzelmezse BTK'ya şikayet edicem.

Son 2 haftadır Avea hattımda sıkıntı vermeye başladı hem 3G hemde 4.5G 2 mbps hız bile veremiyor artık. Onunda taahütü bitecek mayısta başka hatta geçiricem.

Burada hizmetimiz şöyle iyi böyle iyi diye artistlik yapmadan evvel bir oku istedim

• karakarqa kullanıcısına yanıt
    açıkçası telekom gm arayan bayan , ben gm arıyorum 41 tl den bir tl fazla fatura gelmeyecek. Ayrıca başka hizmet sağlayıcılar bizim altyapımız i kullanıyor. biz önceliği kendi müşterilerimize veriyoruz. port sıkıntısı hız sıkıntısı yaşar sınız demese ben bu olayı algilamazdim.

vodafone ve türk net mh si altyapı da sıkıntı var diyor ama firma adını kullanmıyor yada kotulemiyor. sanki kendilerinden kaynaklı gibi bahsediyor. başımdan geçenler ise telekom mh yi doğrular nitelikte oldu.

• teote kullanıcısına yanıt
    20mbit upload 49 mbit download

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.