Şimdi Ara

İnadına Türk net (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuana kadar bir çok firmadan internet hizmeti aldım.Bizim mahallede kı altyapı Çorlu'da bulunan en kotu alt yapılardan birisi.

Aldığım en iyi hizmet turknetten ve doping adsldendi.

Doping adslde hava şartları kotu olduğunda internette kopmalar yaşıyordum en son port değişikliği istedim yapamayız dediler bende turknete geçmiştim.1.5 yıl oldu altyapının izin verdiği hız değerlerini sonuna kadar alıyorum.(Yoğunluğa göre 6-4 mb/s arasi oluyor hizim)

Sözleşme bittiğinde kablosuz olarak internet hizmeti verebilen wifineti deneyeceğim.Arkadaşım gayet memnun aldigi hızda benimkine göre o çok yuksek.Memnun kalmazsam Türknete devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 31 Mart 2017; 14:48:3 >
  • bende turk.net geçtim 3 gündür internetim 20 dk bir kesiliyor müşteri hizmetlerini aradım bana modeminizi ve kablolarınızı kontrol ettirin dedi ettirdim hiçbirşey yok aynı midemle türk telkom kullandîğîm zaman en azından internetim kesilmiyordu

yani turk.net firmasıda pek iyi değil

• zenmate kullanıcısına yanıt
    umarım dediğiniz durumu banada yaşatmazlar. internet kullanmayı bırakırım.

• İlk iki sağlayıcıdan hiç memnun olmadım 3 yıldır Turknet kullanıyorum çok memnunum.Gerçi hız konusunda her bölgede farklı koşullar olduğundan genelleme yapamam fakat müşteri hizmetleri çok güzel.
  • teote kullanıcısına yanıt
    Hocam neyi soruyorsunuz arıza ekibinin hat ölçümünde 19mbi 49mbit çıktı

• Modem ara yüzünde xdsl değerleri vardır. Onları sormuştum

• İnadına Türk net
  • yanlış yorumlamiyorsam eger sizin hızını azalttirmaniz lazım. alt yapının sağladığı son değerler de kullanmak kopmalara veri kayıplarına neden olabilir. 38mb ideal olabilir. aradaki fark sizi torrent ve 2k dışında etkilemez. ama web ve youtube gibi kullanimlariniz da sıkıntıların önüne geçer.

• boranet B kullanıcısına yanıt
    Snr margin downloadda sıkıntı var. Lakin upload olması gerekenden iyi. Bir sıkıntı var orada. Ankastre girişe modem bağlayıp ölçmek lazım.

Telekomunda itneliği olabilir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.