Şimdi Ara

İnan KIRAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hani 2 konudan birisi ya hamza gitsin,ya selcuk gitsin,yonetim gitsin diyorsunuzya..

Aslinda hicbirisi degil..Gs de tek bir isim var..O gidene dek bize huzur yok.Ve takimin yillardir tek sorumlusu bu kisidir.
    Inan kirac i cogunuz bilmiyordur bile..
    Gs de transferlere onay verende,yonetici atayanda,td getirende kendisidir.
    Duygunu da dursunu da bu adam getirdi.
    FB de aziz yildirim ne ise bizde de inan kirac o dur.
    Onun dediginin disina asla cikamazsiniz.
    Bu yuzden bosuna elinizi yorup yazmayin dursun gitsin vs diye..
    Riva projesini de dursun a verecek olan kisidir inan kirac.
    Bugune dek kimseye kullandrtmadi oranin butcesini..
    Aysala kullandirtsaydi su an dunya ilk 10 daydik belki de.
    Fakat boylesine basiretsiz adamlara o guzelim rivayi kullandirtacaklar ve o para da bosa gidecek..Sonucta yaptiklari yapacaklarinin teminati..

• Koç ailesi hiyerarşide Aziz'in altında mı? Aziz başkan ali koç yönetici olduğuna göre öyle herhalde. Bu durumda Aziz İnan Kıraç ı döver.
  • Ha bu arada Çok sevdiğiniz Aysal'ı da İnan Kıraç atadı. Aysal da eleman yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Ha bu arada Çok sevdiğiniz Aysal'ı da İnan Kıraç atadı. Aysal da eleman yani.

Ibrahimoviç'i almayıp, bir iki kötü sonuç alınca takım böyle şeyler okumaya başladık. Yapacak birşey yok, takım iyi sonuçlar almak zorunda artık bu sesleri susturmak için.
  • "Aysala kullandirtsaydi su an dunya ilk 10 daydik belki de."
  • ulan biz uefa kupası kaldırdığımzda da inan kıraç bu camianın söz sahibi kişisiydi , 3. ve 4. yıldızlar takılırken iyide şimdimi kötü oluyor , bırakın bu işleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendisi tam bir barondur.Bizangs'ın başıdır. Bu adamdan destur almadan bırak kulübe başkan olmayı bir çiviyi bile çakamazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şekilde tüzüğü değiştirmek lazım liseden mezun olmuş en yaşlıya hürmet ve saygı diye bir oluşum var inan kıraç ölürse yerine başkası geçer . Liseli kültürü oldukça tüzük falan da değişmez ancak iflas edip dibe vurursak köklü bir değişim yapılabilir yada aziz gibi bir diktatör başkan olursa bir şeyler yapabilir bu konuda
  • İnan Kıraç aysalı taaaa Adnan Polat zamanında bilinç altımıza işlemişti. Ve nitekim stad vs amelelik işler bitince Polatı indirdi ve Aysalı getirdi. Zamanında Faruk Sürenin ipini çekende odur. Bunları bilmeyen yoktur zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

ulan biz uefa kupası kaldırdığımzda da inan kıraç bu camianın söz sahibi kişisiydi , 3. ve 4. yıldızlar takılırken iyide şimdimi kötü oluyor , bırakın bu işleri

Hocam doğru onun döneminde geldi bunlar ama şöyle birşey de var uefa kupası sonrası da rezil bir yönetim sergilendi aslında, öyle bir kadro vardı ki çoğu bedavaya gitti. Resmen değerlendiremediler, koca takım becerisizlik yüzünden bedavaya dağıldı.

Nerdeyse hiç bi zaman iyi denecek bi yönetimimiz olamadı bence. İnan Kıraç'ı da kimse tam tanımıyor, nereye kadar müdahale ettiğini bilmiyoruz ama yetti artık taraftar üzerinden bunların kendi cebini doldurmaları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnan kıraç balondur.
    Sen bir kişinin sözüyle kapalı zarfın içinde oy vereceğin partiyi değiştiritmisin.
    Adam her zaman zaten seçilecek adamı desteklediğini açıklıyor. Yani medyada şunu destekliyorum dediği her kişi zaten favori.
    Dar düşünmeyin.
    Dursum özbek e kılım tarihin en kötü yöneticilerinden ama adamın bugune kadar tek doğru lafı var seçim olunca herkes kayboluyor.
    Bu seçimdeki kişiler çok zayıftı dursun özbek bundan seçildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: vesalius

quote:

ulan biz uefa kupası kaldırdığımzda da inan kıraç bu camianın söz sahibi kişisiydi , 3. ve 4. yıldızlar takılırken iyide şimdimi kötü oluyor , bırakın bu işleri

Hocam doğru onun döneminde geldi bunlar ama şöyle birşey de var uefa kupası sonrası da rezil bir yönetim sergilendi aslında, öyle bir kadro vardı ki çoğu bedavaya gitti. Resmen değerlendiremediler, koca takım becerisizlik yüzünden bedavaya dağıldı.

Nerdeyse hiç bi zaman iyi denecek bi yönetimimiz olamadı bence. İnan Kıraç'ı da kimse tam tanımıyor, nereye kadar müdahale ettiğini bilmiyoruz ama yetti artık taraftar üzerinden bunların kendi cebini doldurmaları

yav ne yetti kardeşim her başarızlığa birilerini bulup yem yapmaya çalışıyorsunuz , herkes bitiyo bu adam saldırma başlıyo sonunda , başarız olan yonetimler gidiyo işte Aysal ıda Inan Kıraç getirmişti ama başarız olunca gitti yapcak bişey yok , Aziz yıldırım gibi biri gelip yönetime demir mi çaksın istiyonuz ?

• Bence bu adam çok abartiliyor. Ünal Aysal İnan Kıraç tan daha güçlü bir adam benim gözümde.

• quote:

quote:

quote:

yav ne yetti kardeşim her başarızlığa birilerini bulup yem yapmaya çalışıyorsunuz , herkes bitiyo bu adam saldırma başlıyo sonunda , başarız olan yonetimler gidiyo işte Aysal ıda Inan Kıraç getirmişti ama başarız olunca gitti yapcak bişey yok , Aziz yıldırım gibi biri gelip yönetime demir mi çaksın istiyonuz ?

Hiç kimseyi yem yapmak değil kastettiğim, tam tersine bu adamlar Gs'yi yem niyetine kullanıyor, yetti evet şu komisyonculardan bana yetti mesela.

Gerek Ünal Aysal dönemi, Gerek o Faruk Süren, Mehmet Cansun dönemleri transferlere bakıyoruz öyle, efsanemiz dediğimiz Hagi, Popescu bile komisyonla adam getirtmişler aracı olmuşlar, bu dönem mesela daha ilk ayından JPK transferi komisyon diye bağırıyor resmen, sorsan 2 tane idmanla adamı beğenmişler. Terim döneminden beri niyeyse ısrarla istendi bu adam.

Kimsenin derdi Aziz Yıldırım gibi senelerce kalsın değil, hata yapan gidiyor doğru ama cebini doldurup sonra hiç bişey olmamış gibi gittikten sonra ne anlamı var? Sorun şu bunları taraftar gördüğüne göre, bu asıl yöneten adamların ses çıkarmaması, bu paraların böyle gitmesine ses çıkmaması

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç kimseyi yem yapmak değil kastettiğim, tam tersine bu adamlar Gs'yi yem niyetine kullanıyor, yetti evet şu komisyonculardan bana yetti mesela.

Gerek Ünal Aysal dönemi, Gerek o Faruk Süren, Mehmet Cansun dönemleri transferlere bakıyoruz öyle, efsanemiz dediğimiz Hagi, Popescu bile komisyonla adam getirtmişler aracı olmuşlar, bu dönem mesela daha ilk ayından JPK transferi komisyon diye bağırıyor resmen, sorsan 2 tane idmanla adamı beğenmişler. Terim döneminden beri niyeyse ısrarla istendi bu adam.

Kimsenin derdi Aziz Yıldırım gibi senelerce kalsın değil, hata yapan gidiyor doğru ama cebini doldurup sonra hiç bişey olmamış gibi gittikten sonra ne anlamı var? Sorun şu bunları taraftar gördüğüne göre, bu asıl yöneten adamların ses çıkarmaması, bu paraların böyle gitmesine ses çıkmaması

cebini kimler dolduruyor ben bilmiyorum ama yoneticilerin hepsi zaten zengin insalar bu gibi tarif ettiğin kan emicilere para kaptırcak tiplerde değiller aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

Bence bu adam çok abartiliyor. Ünal Aysal İnan Kıraç tan daha güçlü bir adam benim gözümde.

Ünal Aysal kim Koç grubunun palesi. Bu adam bu memleketin esas sömürücüsü olan koç ailesinin damadı..Muhtemelen yahudi. Aysal Koç ailesinin saçtığı kırıntılar ile zengin gözükmüş adam.. Sonuçta hepsi memur(kendi sistemlerinde) Türkiye sömürü sisteminin çarklarında hiyeryarşik bir konumları var işte.. Aysal Terim için benim gibi eleman demişti. İkisininde üstündeki adamlar bunlar işte.
  • quote:

quote:

Bence bu adam çok abartiliyor. Ünal Aysal İnan Kıraç tan daha güçlü bir adam benim gözümde.

Ünal Aysal kim Koç grubunun palesi. Bu adam bu memleketin esas sömürücüsü olan koç ailesinin damadı..Muhtemelen yahudi. Aysal Koç ailesinin saçtığı kırıntılar ile zengin gözükmüş adam.. Sonuçta hepsi memur(kendi sistemlerinde) Türkiye sömürü sisteminin çarklarında hiyeryarşik bir konumları var işte.. Aysal Terim için benim gibi eleman demişti. İkisininde üstündeki adamlar bunlar işte.

Asıl İnan Kıraç kaç grubunun palesidir. Vehbi Koç un yardımcısı ve çalışanı değil miydi obu adam?

Ünal Aysal çalışma hayatına koç ile başlamasına rağmen daha sonra Ortadoğu ve Avrupa daki projeleriyle çok farklı yerlere gelmiş bir adam.

• quote:

quote:

quote:

Asıl İnan Kıraç kaç grubunun palesidir. Vehbi Koç un yardımcısı ve çalışanı değil miydi obu adam?

Ünal Aysal çalışma hayatına koç ile başlamasına rağmen daha sonra Ortadoğu ve Avrupa daki projeleriyle çok farklı yerlere gelmiş bir adam.

İnan Kıraç kim ile evli? Yahudiler kızlarını kimlere verirler? Aysal koçun kırıntılrı ile iş yapmış birisidir. Ha eğer sen dünyada zenginlerini Forbes un açıkladığı liste ve servetler zannediyorsa o başka iş. O listedeki çoğu zengin memurdan öte değildir. rothschild ailesinin her ülke ve sektördeki tahsildarları. Koçta Türkiye'deki esas tahsildarlardan. Kapitalizm dediğin şey 10-12 aileden ve onlar adına tahsilat yapan ülke sülüklerinden ibaret bir şeydir. Koç olmasa doğan olur muydu?

• Inan Kirac dahil tum liselilerden kurtulmamiz lazim.. Artik onlarin sozunun gecmemesi lazim.. Baskanlari kukla yapiyolar kukla olmam diyeni kotu bi sekilde yolluyolar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.