Şimdi Ara

İNANAMIYOR YILLAR SONRA BU 5 SS İ GÖRDÜM YA SİZDE SASIRİCAKSINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=170565

NE OLDUĞUNU SÖYLEMİYORUM GÖRRÜN HAYRAN KALIN RÜYALARINIZA GİRSİN. YILLAR SONRA BİR RÜYA GERÇEK OLUYOM HEMDE İNANILMİCAK KADA GÜZEL GRAFİKLERLE

• ağlamak istiyorum sayın seyirciler

tüylerim diken diken oldu
  • Çok heyecan yapmışsın, caps ı kapa istersen

Ha bir de mevcut konu var
    http://forum.donanimhaber.com/m_16818184/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsandmanm -- 21 Ağustos 2007; 19:04:35 >
  • Yıllardır süre gelen mafia fanatikliğimden sonra bu oyun ilaç gibi gelecek bana ve mafia fanlarına..Oyun dünyasının kralı geliyor tek kelimeyle..
  • Offf bea en sonunda en sonunda
  • yeni vers. duyurulabileceği haber yapılmıştı ama acaba bu resmi bir açıklamamı?
    bir de şaşırdığım bir husus; tamam oyunun eski zamanda geçmesi güzel zaten de, bu grafikler ne yahu? Eski vers. upscale edilmiş haline benziyor. Eğer ss ler gerçek oyun içi ise yazık olur destana.
    Zamanında çıktığında en iyi grafikli oyundu Mafia.
  • işallah güzel olur
  • arkadsalar cok sıkı fanatikleri var nasıl bir oyundur bu yav biri kısa bir ozet gecebilrimi bir ara int cafede bir gırıp oynnayayım dedim ama bir araba olayı vardı 1 kez denedim olmadı ha birde ne yapmam lazımdı orda bende cıktım zaten NFS yeni cıkmıstı dayanamdım yazık etmisim anlasılan
  • PS3 exclusive galiba bu
  • Çek'lerin zamanında yaptığı bu oyunun döneminin çok ilerisindeydi. Gerçi haber yeni bir haber değil ama...

Grafikler dehşet sınıfına girmese de, çok canlı ve detaylı çevre ile temiz grafikleri göz kamaştırıyor. Çıkınca oynamak lazım, ne diyelim oyun dünyasına hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 21 Ağustos 2007; 23:25:12 >
  • ilk kadar ikinciside güzel olacağından eminim.
  • O grafikler ne ya tam next gen olmuş bizim konsolun next gen özelliği pas tutmuştu artık gel babanaaa!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.