Şimdi Ara

İnanılır gibi değil! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aga nasıl inanamadınız italyada gece keyif yapmaya 2 bira çekiyodum 2 eurodan yanına da en lüks bilinen yerden pizza alıyordum 7 euroya 11 euroya at gibi keyif . Kocaman pizza da çabası . İzmirde aynı ayar pizzacıda pizza 80 tl , 2 bira da marketten alsan 15 desen 110 tl aradaki fark bu .
    + olarak bizim marketlere mesela göz gezdirin temel alıncak şeyler yağ , tuvalet kağıdı deterjan vs gibi hep 10 un katları şeklinde adamların marketlerinde kağıt parayla girmene gerek yok her şey 2-3-5 euro
  • Ulan eskiden internet yoktu bunları görmüyorduk mutluyduk şimdi psikolojim bouzluyor bu videoların yüzünden en sonunda Fethiyede bota binip gidicem ben de ha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unraveling

Yani bunu Türküye'de 10 liraya yaptığını düşün güya en ucuz Bim Şok gibi marketler zincirinde 

Nerede o günler.Keşke öyle olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: geleyle

Vay bee, demekki şu ülkelerde yaşayıp aylık kenara 200 300 sterlin koyabilsek, Türkiye'ye dönüp krallığımızı ilan ederiz galiba.

Pahalı olan tek şey var oda kira.Ancak oda Türkiyeye kıyasla yine ucuz.Hem avrupada asgari ücretle çalışan sayısı çok az.Türkiyede asgari ücret ise direkt ücret.Yani yarıdan fazlası asgariyle çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.