Gerçekten inanılır gibi değil arkadaşlar.Olur ama bu kadarda olmaz be. |
İnanılır gibi değil!
-
-
Suratı baya TİPSİZMİŞ, İZLEMEDİM !!
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 25 Mart 2021; 16:8:43 > -
Hocam siz NIYE böyle BUYUK yazıp duruyorsunuz?
-
Bu bana ait ORİJİNAL tarzımdır -
10 sterline mi yapmış gerçekten? Haftalık alışverişinin o kadar az olacağını sanmıyorum. Sterlin gerçekten değerli bir para temel ihtiyaçlar da ucuz lakin bu kadar değil -
quote:
Orijinalden alıntı: Quantum Limit
Bu bana ait ORİJİNAL tarzımdırAferin EVLAT
-
Terbiyesizlik yapma ÇOCUK, OK ! -
Affet ABI
cok BUYUK hata YAPTIM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8032C9D2B -- 25 Mart 2021; 17:46:28 > -
-
Alkol fiyatları ne kadar burada
-
Sesli güldüm
-
quote:
Orijinalden alıntı: RamseyBolton
10 sterline mi yapmış gerçekten? Haftalık alışverişinin o kadar az olacağını sanmıyorum. Sterlin gerçekten değerli bir para temel ihtiyaçlar da ucuz lakin bu kadar değilAga bende inanamadım ama aynen öyle.Zaten videoyu izlediysen ingilterenin en ucuz marketi diyor.Yani türkiyedeki bim yada a-101 tarzı.Gerçektende 10 sterline 1 hafta geçinebileceği bir alışveriş yapabiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Katiller de AğlarAlkol fiyatları ne kadar burada
Yüzlük Chivas 20-25 sterlin falan.Bizim ürettiğimiz türk birasıda 4 sterlin falan.Ama yerli biraları 2 sterline falan var heralde.Yani alkol kolayca alabileceğin bir şey orada.
-
Video başlığında bir sıfır eksik mi ben mi yanlış görüyorum
-
100'lük chivas burada değil 25, 100 olsa su yerine içerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Katiller de Ağlar100'lük chivas burada değil 25, 100 olsa su yerine içerim.
50 olsada ben içerim ama burada o paraya bir bardak bile içemiyoruz boşa hayal kurmayalım.
-
o sepeti bimden alsam 100 lira gitti beyler , şimdi biri çıkar der ki pazara git manava git , hatta akşam saatlerinde pazara git ,daha ucuz olur diyenler de olacaktır ..
Aslında sokaklar güvercin dolu , tavuga para verene kadar 3-4 tane avlasak mis gibi eti var helal bir şekilde keseriz yeriz
-
Vay bee, demekki şu ülkelerde yaşayıp aylık kenara 200 300 sterlin koyabilsek, Türkiye'ye dönüp krallığımızı ilan ederiz galiba. -
Yani bunu Türküye'de 10 liraya yaptığını düşün güya en ucuz Bim Şok gibi marketler zincirinde
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam siz NIYE böyle BUYUK yazıp duruyorsunuz? |
Suratı baya TİPSİZMİŞ, İZLEMEDİM !! |
Benzer içerikler
- verrutol kaç günde etki eder
- reklamsız müzik çalar
- eskişehir tren garından otogara nasıl gidilir
- risperdal bıraktıktan sonra
- 5 cl viski nerede satılır
- vtouch nedir
- bim para sayma makinesi
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- walmart dolandırıcılığı
- elon musk roket
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X