Şimdi Ara

##İnanılmaz 2 trade##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Areste +7/70 totomic speara 399m üste +6 war.shell ayak verdim takas yaptım.
    Aynı şekilde 2 tane +7 shelli tradeden item ve parayla çok uygun fiyata aldım.

Şimdi endişem şu trade yaptığım için şifremi değiştirmek istiyorum ama site kapalı. Hack yeme ihtimalim var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _besasiri_ -- 13 Ekim 2006; 23:16:44 >

• Bir şey olmaz korkma dostum..

Ama sen yinede site açılınca şifreni değştir..Nolur nolmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Bir şey olmaz korkma dostum..

Ama sen yinede site açılınca şifreni değştir..Nolur nolmaz..

sağolasın biraz olsun içim rahatladı aslında bende biliyorum traden hacklemek imkansıza yakın ama bu kadar iyi 2 trade yapınca içime kurt düştü...Neyse ben bu itemlerin tadını çıkartayım şimdi..

Bu arada charım Aragorn_74 Ben forumdaki NAMIK1 beni küfür + kendi isteğidir deyip banlayan modlara çok teşekkür ederim.Ben ne ara istekte bulunduysam hesabım kapatılsın diye...
  • olmaz hiç bişi
  • bende fake yapmışım o yüzden banlanmısım fake ne onubilmiom o ayrı
  • Trade hack die bişi zaten yok. Meraklanma !
  • bende dun yaptım trade +6 raptor aldım +3 rebirth glave verdim glave 171 ap ydi ama simdi raptor 175 ap trinam vardı 7 ye bastım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1. SEN YENI UYESIN SENS ORTADA YOK ne alaka sens bakcak

2. sens reklamları vardı bı ara ona benzıyor bu yenı uyelık acıp sens dıye bagıranlar :))))

trade hack yok hıkaye onlar olsa cs ıron belt necklace satarken moradonda adam bıze trade atar hackler gıdıpte shell 7 ıle neden ugrassın ...
  • +7 totomic o kadar pahalımı areste bence kazık yemissin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _besasiri_

Arkadaşlar Areste +7/70 totomic speara 399m üste +6 war.shell ayak verdim takas yaptım.
    Aynı şekilde 2 tane +7 shelli tradeden item ve parayla çok uygun fiyata aldım.

Şimdi endişem şu trade yaptığım için şifremi değiştirmek istiyorum ama site kapalı. Hack yeme ihtimalim var mı acaba?

SenS forumdaysan özellikle sen bakarsan sevinirim...

SenS önce kendini hacklettirmesin.rofl :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_World_is_Mine

+7 totomic o kadar pahalımı areste bence kazık yemissin

999m :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

Trade hack die bişi zaten yok. Meraklanma !

iddaya varmısın ?
  • ya bisey olmaz
  • endişelenme şuan bişi olmaz
  • Şu anda bişey olmaz ama açılınca sen yine deiştir.
  • BEN 2 DEFA GÖRDÜM 2 AYRI CHARIMDA PAZARDAN ÇALIYORLAR MALLARI,DİKKATLİ OLUN.KO BUNA BİR ÇÖZÜM BULMALI.BAZI ADİ İNSANLAR BİZİM GİBİ SADECE OYUN OYNAMAK İSTEYEN İNSANLARDAN ÇALARAK YASIYORLAR GERÇEK HAYATTA DA BUNLAR BENCE HIRSIZLAR... MUTLAKA GERÇEK YASAMDA DA İNSANLARIN BİR ŞEYİNİ ÇALIYORLARDIR,RAHAT ETMEZLER YOKSA !!!!
  • bencede açılınca değiştir nolur nolmaz için rahat olur hem
  • aresde toto 7 ler tezgahdamı
    bu arad raptor +6 lar ne kadar moradonda işim olmuyoda
  • bencede şifreni değiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: l

1. SEN YENI UYESIN SENS ORTADA YOK ne alaka sens bakcak

2. sens reklamları vardı bı ara ona benzıyor bu yenı uyelık acıp sens dıye bagıranlar :))))

trade hack yok hıkaye onlar olsa cs ıron belt necklace satarken moradonda adam bıze trade atar hackler gıdıpte shell 7 ıle neden ugrassın ...

Sen önce adam gibi cvp vermesini öğren.Ben kimsenin yalamalığını yapmam.Sana bir atasözümüzü söyleyeyim ''Yılan kendi eğrisini bilmez deveye boynun eğri der'' bilmem anladın mı...

SenS in bakmasını istememin sebebi onun daha önce vardı hacklenmemek için dikkat edilmesi gerekenler diye bir topiği bu nedenle ondan istedim.Bu forumda ben 1.5 seneden fazla süredir takılıyorum.Ama ne hikmetse banlanmışım

Sen gibi boş topicler açıp boş msj atarak binbaşı olmamıştım.Çok sayın kardeşim

ŞUNU UNUTMA BEN KİMSENİN YALAMALIĞINI YAPMAM.SEN YAPARSIN AMA BEN YAPMAM....,

Burdan beni banlayan modlara sonsuz sevgilerimi iletiyorum

NAMIK1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.