saçma olabilir ama adam eslanttayken itemleri fln çıkarıp nation transfer basmış olabilirmi?
Bu oLabiLiR !!
beyler oyun açık ama ben sürekli dc yiyorum lag felanda yok giriyorum 2 dk sonra dc bun ne böyle ya bıktım artık
k.o network da hersey mumkundur cnm
quote:
Orjinalden alıntı: DogustanKatiL
ke mi kaldı be fre drake geldi uyumayın
quote:
Orjinalden alıntı: YAŞAMCIL
KE DE IMKANSIZ YOKTUR
mesaj hortlamış sen uyuma
su bani nediye herkes pm sine koyuyo nalamyorum ve gıcık oluyorum... cocukca buluyorum.. adam gorduğunu paylaşmişş. kesin bir bugdur gm sanrim orc olarak doğamiyor eslanta...
ilginç
k2 den herşey ßeklenır
7 ekim 2005
evet aynısını bende gördüm ama oyunda hata olmuş.Yani sorun yok.
çok eski bi hata oyunun baslarında oluyordu öle cz ye geçerken bazı eslanda atıordu karusun ama 2 senedir görmedim böle bi olay yaşamadımda
quote:
Orjinalden alıntı: Dignity
Adam Normalde Humana Dönmüştür Ama Tipi Karusdur Tam Olarak Transfer Tamamlanmamıştır
abi çok acayipsin ha :)
Yıl 2005, soğuk bir eslant akşamı orclar içeri basıyor.
Yıl 2007; 2005 tarihindeki olay anlatılıyor ve herkes bu adama atıyor.
Yav ne alem insanlarsınız. Yazılarda bile KE diyor siz herhalde fd de olduğunuzun farkında değilsiniz
ilginc
quote:
Orjinalden alıntı: CaLL_of_BLooDY
quote:
Orjinalden alıntı: xXx_The_AsSaSiN_CaLL
ya yine Regedit tir.. aRkdasın dediği gibi KE de imkansız yoktur.... ne hayal edersen yapablirsin .. sadece Düşünmek kalır sana ..... oyun sana derki .. " karşında bekliyorum HACK e karşı koymam" biraz düşün...düşün....şün..şün...nn........ işte böyle....
anaa.. bu benim eski accaount.. 2 yıl önceki nasılda deişmişim ya...
değişmişsin ama hala bir şey deişmemiş :D k2 oynuyorsun :P:P:P
Bi ss hiç fena olmazdı
bu olayın tek açıklaması nation transfer.Clandan çıkmayınca genelde böle buglar olur.karakterin görünmemesi insan olmasına rahmen orc clanında görünmesi ve arkadaşın bahsettiği olay bu 3ü bana denk geldi.
olur olur
BU MESAJ 7 Ekim 2005; 11:11:28 TARİHİNDE ATILMIŞ NORMALLLLLLL ! şimdi fark ettim
oyunun açıldığı yılın ekim ayı yani oyun açıldıktan 2-3 ay sonra falan olmuş bir olay
şimdi görün siz duvarlar falan hayal oldu artık nabarsan yap keyfine bak