Şimdi Ara

İnanilmaz bi olay !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Commander41©

gfhg

Amacın Ne Senin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrambled -- 23 Nisan 2007; 21:28:00 >
  • oluyorum aga boyle durum bır kere benım karsıma clever gorevınde ınsan cıkmıstı beramusta bır kerede skelotonlarda yuruken kendımı cleverda buldum olur anlıycagın
  • saçma olabilir ama adam eslanttayken itemleri fln çıkarıp nation transfer basmış olabilirmi?
  • Adam Normalde Humana Dönmüştür Ama Tipi Karusdur Tam Olarak Transfer Tamamlanmamıştır
  • hortlaaaaak!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedah

KE BİZLERİ ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOOO

ewttttt her zaman
  • konu 7 ekim 2005 te mi acılmıs banamı öle geliyo
  • 2 sene öncedeki konuları nası upluyorsunuz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dignity

Adam Normalde Humana Dönmüştür Ama Tipi Karusdur Tam Olarak Transfer Tamamlanmamıştır

olabilirrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailk

Beyler dün(0610.05) xigenon serverinda eslant ta oyundayiz....Neyse etrafta dolaşirken o da ne bi orc yanliş duymadiniz bi orc(karus) etrafta dolaşiyor :) ve cogu kişiyi kesiyor..eslant ta derken eslant in içinde diyorum arkadaşlar :) bi anda butun el-morad lar onu ariyor :) bu karus oraya nasil girdi herkez birbirine soruyor :)

size sorum bu nasil bi olaydir ? bi bug yuzunden mi bizim oldugumuz eslant a girdi karus cunku normalde girmesi imkansiz...yorumlarinizi bekliyorum..

KEDİDİR KEDİ :)
  • Hercules 64 lvl ken areste olduydu orc a dönmüştü ama human şeklinde dolaşıyodu (ona atck yapılmıyodu ama :S )
  • bence nation transfer olmustur eslantayken hiç yapmadım ama
  • post kasmak gibi bi amacın varsa bu kadar eski konuları arayıp kendini yorma
  • Topic HORT Mesaj atmayın lüften 2005 yılına ait :O
  • ke mi kaldı be fre drake geldi uyumayın
    quote:

Orjinalden alıntı: YAŞAMCIL

KE DE IMKANSIZ YOKTUR

• belkı gm dır ne dersın ares tede yapmıstı humanların eslantında kendısını yakalayıp kesene +5 cs verıodu golemlerın arasında tum eslant kovalıodu onu kesen oldu mu bılmıorum ama gordum onu kacarken arkasında 2 3 party vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXx_The_AsSaSiN_CaLL

ya yine Regedit tir.. aRkdasın dediği gibi KE de imkansız yoktur.... ne hayal edersen yapablirsin .. sadece Düşünmek kalır sana ..... oyun sana derki .. " karşında bekliyorum HACK e karşı koymam" biraz düşün...düşün....şün..şün...nn........
    işte böyle....

anaa.. bu benim eski accaount.. 2 yıl önceki nasılda deişmişim ya...

• quote:

Orjinalden alıntı: DogustanKatiL

ke mi kaldı be fre drake geldi uyumayın
    quote:

Orjinalden alıntı: YAŞAMCIL

KE DE IMKANSIZ YOKTUR

tarihe baksana körmüsün?
  • kodan beklenir

beyler aranızda yeniyim formu inceledim cok yararlı ve zararlı şeyler var hepinize selam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.