Şimdi Ara

İnanilmaz bi olay !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dün(0610.05) xigenon serverinda eslant ta oyundayiz....Neyse etrafta dolaşirken o da ne bi orc yanliş duymadiniz bi orc(karus) etrafta dolaşiyor :) ve cogu kişiyi kesiyor..eslant ta derken eslant in içinde diyorum arkadaşlar :) bi anda butun el-morad lar onu ariyor :) bu karus oraya nasil girdi herkez birbirine soruyor :)

size sorum bu nasil bi olaydir ? bi bug yuzunden mi bizim oldugumuz eslant a girdi karus cunku normalde girmesi imkansiz...yorumlarinizi bekliyorum..

• Başlıgın Guzel Olmush :) Sana Ark... Saygılar..!!!
  • KE DE IMKANSIZ YOKTUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAŞAMCIL

KE DE IMKANSIZ YOKTUR
    oyunun belki açığı vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih0671

Başlıgın Guzel Olmush :) Sana Ark... Saygılar..!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: fatih0671

sence inanilmaz bi olay degilmi hocam ???

Sen sanirim eslant entrance yi anlamişssin :) Savaştan sonra basma olayi fln zannediyorsun sanirim..önce anlayarak bi oku

Senin başina çok geliyo herhalde böle bi olay dimi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailk -- 7 Ekim 2005, 11:27:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailk

quote:

Orjinalden alıntı: fatih0671

sence inanilmaz bi olay degilmi hocam ???

Sen sanirim eslant entrance yi anlamişssin :) Savaştan sonra basma olayi fln zannediyorsun sanirim..önce anlayarak bi oku

Senin başina çok geliyo herhalde böle bi olay dimi ??

Alıntıları Göster
    KE BİZLERİ ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOOO

• quote:

Orijinalden alıntı: jedah

KE BİZLERİ ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOOO

Alıntıları Göster
    böle bi durumla ilgili bi arkadaşdaha bişiler yazmıştı.hatta ss bile var.
    sanırım hack işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prob

böle bi durumla ilgili bi arkadaşdaha bişiler yazmıştı.hatta ss bile var.
    sanırım hack işi.

Alıntıları Göster
    Bu olay hack işi deil size sölüyeyim bir ara oyuna girecektim karakterim bir İNSAN hani başlangıç ortamı varya İNSAN'ım KARUS'ların otamında doğdu ve oyuna girdim. Oyuna girdikten sonra benim savelediğim yer El Morad Castle dı ve de karusların yerinde doğdum bir çoğu kişi bana bakıolardı. Ben de bişi yapmadım oyundan çıktım allahtan düzeldi..." Ben HACK FELAN KULLANMADIM BU OLAY İSE BUGTAN KAYNAKLANIOR" ... size sölüyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mordecaí

Bu olay hack işi deil size sölüyeyim bir ara oyuna girecektim karakterim bir İNSAN hani başlangıç ortamı varya İNSAN'ım KARUS'ların otamında doğdu ve oyuna girdim. Oyuna girdikten sonra benim savelediğim yer El Morad Castle dı ve de karusların yerinde doğdum bir çoğu kişi bana bakıolardı. Ben de bişi yapmadım oyundan çıktım allahtan düzeldi..." Ben HACK FELAN KULLANMADIM BU OLAY İSE BUGTAN KAYNAKLANIOR" ... size sölüyeyim

Alıntıları Göster
    Bu olay lunar war esnasında olduysa normaldir.yok o saatte savaş yoktu diyorsan bu benim gibi birçok hileyi görmüş insanı bile şaşırtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: __mali__

Bu olay lunar war esnasında olduysa normaldir.yok o saatte savaş yoktu diyorsan bu benim gibi birçok hileyi görmüş insanı bile şaşırtır.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: __mali__

abi lunar war olldugu zaman degil.. dün günlerden ne idi perşembe degilmi ? dün oldu diyorum ya

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: __mali__

abi lunar war olldugu zaman degil.. dün günlerden ne idi perşembe degilmi ? dün oldu diyorum ya

Alıntıları Göster
    Bu gerçekten çok ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: __mali__

Bu gerçekten çok ilginç

Alıntıları Göster
    valla oyunda hersey beklenir oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: kalemvesilgi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    WAYYY BE
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicMerth

WAYYY BE

Alıntıları Göster
    gelebilirler.şu anda malezya serverında insanları bastılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs_özgün

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gs_özgün

nasil yani eslant in içine nasil girdiler ??? :) tp olarak mi ? :) girdiler içeri ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gs_özgün

nasil yani eslant in içine nasil girdiler ??? :) tp olarak mi ? :) girdiler içeri ?

Alıntıları Göster
    KE dir işte ne olsun her şeyi yapr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian_RR

KE dir işte ne olsun her şeyi yapr

Alıntıları Göster
    yakındabunun içinde bi patch çıkar merak atmeyin

• quote:

Orjinalden alıntı: ismailk

Beyler dün(0610.05) xigenon serverinda eslant ta oyundayiz....Neyse etrafta dolaşirken o da ne bi orc yanliş duymadiniz bi orc(karus) etrafta dolaşiyor :) ve cogu kişiyi kesiyor..eslant ta derken eslant in içinde diyorum arkadaşlar :) bi anda butun el-morad lar onu ariyor :) bu karus oraya nasil girdi herkez birbirine soruyor :)

size sorum bu nasil bi olaydir ? bi bug yuzunden mi bizim oldugumuz eslant a girdi karus cunku normalde girmesi imkansiz...yorumlarinizi bekliyorum..

Arkadaşım o olay bendede çok oldu ama onu yönetenler insanlar deil yani onlar NPC bilgisayarın yönettiğii kişiler yani benim gördüklerim NPC idi ve bayağa güçlüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEVILBOY

quote:

Orjinalden alıntı: ismailk

Beyler dün(0610.05) xigenon serverinda eslant ta oyundayiz....Neyse etrafta dolaşirken o da ne bi orc yanliş duymadiniz bi orc(karus) etrafta dolaşiyor :) ve cogu kişiyi kesiyor..eslant ta derken eslant in içinde diyorum arkadaşlar :) bi anda butun el-morad lar onu ariyor :) bu karus oraya nasil girdi herkez birbirine soruyor :)

Arkadaşım o olay bendede çok oldu ama onu yönetenler insanlar deil yani onlar NPC bilgisayarın yönettiğii kişiler yani benim gördüklerim NPC idi ve bayağa güçlüler
    ya yine Regedit tir.. aRkdasın dediği gibi KE de imkansız yoktur.... ne hayal edersen yapablirsin .. sadece Düşünmek kalır sana ..... oyun sana derki .. " karşında bekliyorum HACK e karşı koymam" biraz düşün...düşün....şün..şün...nn........
    işte böyle....

• quote:

Orijinalden alıntı: xXx_The_AsSaSiN_CaLL

ya yine Regedit tir.. aRkdasın dediği gibi KE de imkansız yoktur.... ne hayal edersen yapablirsin .. sadece Düşünmek kalır sana ..... oyun sana derki .. " karşında bekliyorum HACK e karşı koymam" biraz düşün...düşün....şün..şün...nn........
    işte böyle....

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.