< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 12 Ekim 2020; 14:12:43 > |
İnanılmaz Diablo II oynayasım var! vee Remastered mı Geliyor?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Korsana devam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bugün biraz kurcaladım da;
sanırım 2020 yılının sonuna doğru remastered versiyonu geliyor diablo II'nin. -
hiç sanmıyorum ama kaynak var mı?
Edit: biraz araştırdım hakikaten böyle söylentiler var. Diablo4 yolda iken diablo2 remaster çıkarıyor olmaları ilginç. Diablo 4le falan uğraşmam diablo 2nin remasterı gelirse :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kortor -- 3 Ekim 2020; 2:51:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kortorhiç sanmıyorum ama kaynak var mı?
Edit: biraz araştırdım hakikaten böyle söylentiler var. Diablo4 yolda iken diablo2 remaster çıkarıyor olmaları ilginç. Diablo 4le falan uğraşmam diablo 2nin remasterı gelirse :)
Böyle birşey gerçek olursa harika olur! Allah'ım nolur olsun.
-
şayet diablo 2 RM çıkarsa diablo 4'e ben de bakmam.
-
Bir grup starcraft 2'nin oyun motoru ile Remake yapıyordu sanırım, duymuş olmanız lazım.
-
http://europebattle.net/d2// şuraya göz attınız mı :) Ben de arada bir burdan tekrar onuyorum
-
d4 yapacaklarına d2 yi 2021 yılına adapte etseler en güzeli olurdu
-
ne oynardırk bu oyunu
artık bitirmekten bıkmıştık
arkadaş kod yazıyordu experience vs hepsi milyon oluyodu direkt son adamlara gidip en sonundada diabloyu tek tarbede öldürüyorduk :)
-
Bu hissiyat ara ara bana da geliyor ve geçenlerde yine geldi :) Çözünürlük için bir çözüm var diye biliyorum geçen senelerde oynarken kurmuştum biraz araştırmayla bulunabilir sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X