Şimdi Ara

İnanılmaz teklif! 82 milyon TL... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 27 milyon euro'dan bahsediyoruz. Hayır, haberin doğruluğunu felan geçtim de bu rakama bile gitmesin, kalsın diyenler olmuş. İyi teklif gelince transfer yapılır arkadaş. Eğer bu civar bir teklif gelirse bence kesinlikle satılmalı. 40-50 milyon euro felan mı bekliyorsunuz gitmesi için?
  • dimaria×falcao da yaninda versinler kiralayalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musleranın serbest kalma maddesi var mı acaba? Varsa ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Arkadaşlar 27 milyon euro'dan bahsediyoruz. Hayır, haberin doğruluğunu felan geçtim de bu rakama bile gitmesin, kalsın diyenler olmuş. İyi teklif gelince transfer yapılır arkadaş. Eğer bu civar bir teklif gelirse bence kesinlikle satılmalı. 40-50 milyon euro felan mı bekliyorsunuz gitmesi için?

normalde satilirda bunlar gidip 0 25 m u hajrovix ontivero burdisso gibi coplere harcarlar.

mancini aysal bunlarin menecerlerine yedirdi paralari.

gs bratu almisti hatirlarmisiniz 3 m a aldik dedndi.

0 3 m nun 1 milyonunu popescu 1 milyonunu bizim yonetici yedi.arada bi kac komisyoncu daha.bratuya verdikleri para 100 bin dolar.

• aynen bi kaleciye 27 milyon euro teklif veriyorlar (doğru olması halinde) hala yok satılmasın diyenler var. Cidden yaz geldi çocuklar doldu foruma
  • Teklif çok iyi, satılmalı.
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi olsa Dolar teklif ederlerdi. Pound dolardan daha palı. Bir kaleci için teklif edilen 20 Milyon pound çok yüksek bir fiyat. Adamlar çok iyi para teklif etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Muslerayi satan Galatasarayin başarilarini kupalarini şampiyonluklarinida satmiş sayilir.. Ben bu habere inanmiyorum ama olasi teklifte satacak kadar Vasifsiz bi yönetim geldiği için korkmuyo değilim..

Hocam sınırı geçen adamı tutamazsın tutmanda doğru olmaz. Bugün 30M pound teklif gelde mutlaka satılır ve satılmalıdırda. Biz bir Manu veya Madrid Münih değiliz.

Bazı şeyler para ile mukayese Edilemez.. Galatasaraya şampiyonluklari kupalari başarilari getiren 3-5 adamdan birini satarsan Sene sonu 20M pound'a Lig kupasi, Türkiye kupasi, Şampiyonlar ligi katılımı hakki ve TÜM bunlarin Maddi getirisi olan parayi satin Alamazsiniz.. Şuan Galatasarayin kasasi bu 3-5 adam sayesinde Müthiş şekilde dolmakta ve dahada dolacak... Şampiyonlar ligi sayesinde Tonla para girecek daha kasaya...

Galatasarayin önceki aptal yöneticileri 2000 başarililarini, Takimini ve ruhunu kadroyu ona buna satarak dağitarak yok ettiği için, Değerlendiremediği için 2000 2010 arasi adam akilli başarisi olmamiştir, Galatasaray saçma sapan kadrolara mahkum kalmiştir.... Başarili kadro satilmaz, takviye edilip korunur.. Yine ayni şeyi söyleyeceğim, Bazi şeyler para ile mukayese Edilemez.. Evet, bir manu bayern barcelona olmadiğimiz için zaten Satilmamali.. Satilacak bi musleradan sonra kaleye kim gelirse gelsin bi Muslera edemez.. Galatasaray bi manu bayern gibi Aninda Milyonlarca Euro para harcayip takviye edemez.. Çalişan çarka çomak sokulmaz..

Benim düşüncem bu yönde, Bence satilmamali.. Dünyanin en iyi kalecileri listesinde olan bi Kaleciye sahibiz.. Taffarelden sonra hayatimda ilk defa kalemize gelen toplarda rahatça Muslera tutar diyebiliyorum, Muslera varsa sıkıntı yok diyebiliyorum..

• muslera kariyeri bitene kadar bizi 2-3 kez şampiyon yapar(yani takımı 2-3 şampionlukta taşıyan kişi olur) o 82 m tlyi fazlasıyla kazandırır kulube satılmamalı .

• quote:

quote:

quote:

Muslerayi satan Galatasarayin başarilarini kupalarini şampiyonluklarinida satmiş sayilir.. Ben bu habere inanmiyorum ama olasi teklifte satacak kadar Vasifsiz bi yönetim geldiği için korkmuyo değilim..

Hocam sınırı geçen adamı tutamazsın tutmanda doğru olmaz. Bugün 30M pound teklif gelde mutlaka satılır ve satılmalıdırda. Biz bir Manu veya Madrid Münih değiliz.

Bazı şeyler para ile mukayese Edilemez.. Galatasaraya şampiyonluklari kupalari başarilari getiren 3-5 adamdan birini satarsan Sene sonu 20M pound'a Lig kupasi, Türkiye kupasi, Şampiyonlar ligi katılımı hakki ve TÜM bunlarin Maddi getirisi olan parayi satin Alamazsiniz.. Şuan Galatasarayin kasasi bu 3-5 adam sayesinde Müthiş şekilde dolmakta ve dahada dolacak... Şampiyonlar ligi sayesinde Tonla para girecek daha kasaya...

Galatasarayin önceki aptal yöneticileri 2000 başarililarini, Takimini ve ruhunu kadroyu ona buna satarak dağitarak yok ettiği için, Değerlendiremediği için 2000 2010 arasi adam akilli başarisi olmamiştir, Galatasaray saçma sapan kadrolara mahkum kalmiştir.... Başarili kadro satilmaz, takviye edilip korunur.. Yine ayni şeyi söyleyeceğim, Bazi şeyler para ile mukayese Edilemez.. Evet, bir manu bayern barcelona olmadiğimiz için zaten Satilmamali.. Satilacak bi musleradan sonra kaleye kim gelirse gelsin bi Muslera edemez.. Galatasaray bi manu bayern gibi Aninda Milyonlarca Euro para harcayip takviye edemez.. Çalişan çarka çomak sokulmaz..

Benim düşüncem bu yönde, Bence satilmamali.. Dünyanin en iyi kalecileri listesinde olan bi Kaleciye sahibiz.. Taffarelden sonra hayatimda ilk defa kalemize gelen toplarda rahatça Muslera tutar diyebiliyorum, Muslera varsa sıkıntı yok diyebiliyorum..

Verilen ücret astronomik olursa satılır diyorum ben. Mesela biz Ardayı 13 e çok ucuza sattık. Muslerayıda gider aldığımız paralara satarsak bende karşı çıkarım. Ancak 30M € gibi bir teklif gelirseki hiç sanmıyorum elimizde tutamayız. 2000li kadroyu zorla tutmaya çalıştık adamlar bedava gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: akhisarspor45

quote:

Arkadaşlar 27 milyon euro'dan bahsediyoruz. Hayır, haberin doğruluğunu felan geçtim de bu rakama bile gitmesin, kalsın diyenler olmuş. İyi teklif gelince transfer yapılır arkadaş. Eğer bu civar bir teklif gelirse bence kesinlikle satılmalı. 40-50 milyon euro felan mı bekliyorsunuz gitmesi için?

normalde satilirda bunlar gidip 0 25 m u hajrovix ontivero burdisso gibi coplere harcarlar.

0 3 m nun 1 milyonunu popescu 1 milyonunu bizim yonetici yedi.arada bi kac komisyoncu daha.bratuya verdikleri para 100 bin dolar.

Parayı çarçur edilmesi konusunda haklısın da, eğer büyük bir gelir elde ettiysen ve önemli bir oyuncunu sattıysan, taraftarı tatmin edecek büyük transferle karşılık verirsin.

Mesela Bale'e 94 milyon euro teklif geldi. Bale çok iyi, kral diye satmayacak mısın? Adamlar sattılar, o parayla Lamela, Soldado, Paulinho, Erikssen, Capoue gibi oyuncular aldılar.

Hayır, bir de futbolcunun psikolojisi de var. Manu gibi bir takımın kalesini koruyacaksın, sana 27 milyon euro teklif ediyorlar; ama taraftar seni çok seviyor, o yüzden Türkiye'de kal diyecek halin yok ya. Hem oyuncunun önünü açacaksın, hem de şu parayla oyuncu aldık, değerlendirdik, bize büyük kazanç sağladı, iyi bir gelirle satıyoruz diyeceksin. Pek Türkiye'de uygulanmayan bir sistem. Genelde biz yüklü bonservisi saçma sapan oyunculara verip kullanıp kullanıp bonservissiz veya ucuza satıyoruz. Bruma da bu tarz bir amaçla alındı. Belki ileride büyük takımlara 35-40 milyona Shakhtar, Porto, Atletico Madrid gibi okuturuz dediler, tutmadı.

• Beyler değil 20 milyon 50 milyon bile verseler satmamalıyız Muslera'yı. Bakın Atletico, Dordmund, Porto gibi proje takımları olsak eyvallah satalım derdim. Ama mevcut durumda iyi kaleci bulacaz diye 5-6 yılda o parayı çarçur ederiz biz. Gerek yok yani uğraşmaya hiç
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akhisarspor45

quote:

Parayı çarçur edilmesi konusunda haklısın da, eğer büyük bir gelir elde ettiysen ve önemli bir oyuncunu sattıysan, taraftarı tatmin edecek büyük transferle karşılık verirsin.

Mesela Bale'e 94 milyon euro teklif geldi. Bale çok iyi, kral diye satmayacak mısın? Adamlar sattılar, o parayla Lamela, Soldado, Paulinho, Erikssen, Capoue gibi oyuncular aldılar.

Hayır, bir de futbolcunun psikolojisi de var. Manu gibi bir takımın kalesini koruyacaksın, sana 27 milyon euro teklif ediyorlar; ama taraftar seni çok seviyor, o yüzden Türkiye'de kal diyecek halin yok ya. Hem oyuncunun önünü açacaksın, hem de şu parayla oyuncu aldık, değerlendirdik, bize büyük kazanç sağladı, iyi bir gelirle satıyoruz diyeceksin. Pek Türkiye'de uygulanmayan bir sistem. Genelde biz yüklü bonservisi saçma sapan oyunculara verip kullanıp kullanıp bonservissiz veya ucuza satıyoruz. Bruma da bu tarz bir amaçla alındı. Belki ileride büyük takımlara 35-40 milyona Shakhtar, Porto, Atletico Madrid gibi okuturuz dediler, tutmadı.

barca real dışında diğerleri bence sıradan kulüpler munih city vs dahil .muslara için manu yada gs çok farketmez. ama real barca varsa iş değişir. ama musleraya yıllık 10 falan verirlerse o zaman aklı karışır :) muslera son senesinde gs dan 3.8 + maç başı nerden baksan 5.5 m para alıcak.zaten bu parayı avrupada kaleciye bi elin parmakları kadar kulüp verir.

• 20 milyon pound teklif geldiyse satilir. her oyuncu degerini buldugunda satilabilir.

Bu ligin prestiji icin de cok onemli, musleranin bu degerlere satilmasi ligin degerini de artirir ileride daha rahat oyuncu satarsin. Turkiyeyi de bir pazar haline getirmek icin bu tur ihrac isleri olmasi gerek.

Muslera suan ligin en degerli oyuncusu bizim en onemli parcamiz. Satilacaksa da 20 mio eurodan aza satilamaz.

• Muslera ancak kendi isterse gider, o yüzden satılıp satılmamasının, kulüp ya da yönetimle alakası olduğunu düşünmüyorum.

Muslera ile konuşulur, böyle böyle bir teklif var, ama biz senin takımda kalmanı kesinlikle istiyoruz denir. Eğer Muslera gitmek isterse, gitmek isteyen oyuncuyu tutmak olmaz, hem artık verimli olmaz, hem de etik olmaz.

O yüzden 20-22 milyon pound gibi bir paraya Muslera satılırsa gelip de burada yönetime falan sallamamak lazım. 1-2 gün yas tutar, sonra kaleci ararız
  • Muslera ya 50m euro teklifte gelse satılmasını istemem çünkü para yönetimi diye birşey yok. yıllarca hep böle oldu yine böyle olacaktır.
  • böyle bi salaklığın yapılmasına izin vermeyiz. elde şuan 150 milyon TL lik gelir var hala ucuz topçu alma peşindeyiz , Muslera satılırsa transfer planlaması değişmez sadece yerine bi kaleci alınır o kadar. Hee birde Aydınla Sabriyle sözleşme yenilerler derken para buhar olur
  • Satilsin bence ne de olsa ligi hedefliyoruz. Akhisar da Oğuz var, onu alalım....

Saka mi bu? Muslera'yı satalım ne demek? Muslera ve Sneijder'li kadroyla en azindan uefayi tekrar almadan gondermeyelim. Bir daha Muslera buluncaya kadar yıllar geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında satılıp ospina alınsa feba olmaz ospina da fena kaleci
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lythari

quote:

Maliyetini kurtarmaz. 30-40 çıkarın hele.

bize gelişi 30 zaten ağam

Yanılmıyorsam:

Cana + 6.75M $ + bir kulübe yetişme parası verdik 3-5. Aşağı yukarı bize maliyeti 17-18M $.

Bu madridde premier ligden kazık yemeye bayılıyor. De Gea nedir arkadaş. Son sezon takip etmedim ama %500 falan geliştirmiş olması lazım De Gea nın madridde oynaması için.

Bizde canayı sattık onu çıkarın şu maliyetten

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.