Şimdi Ara

İnanılmaz teklif! 82 milyon TL... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Muslera gitmek isterse kimse bir şey diyemez her topçu o ülkede hele o takımda oynamak ister.
    Ama yok kalırım derse isterlerse 500 milyar katar dinarı versinler satmasınlar.
  • nasıl bulcaz muslera gibi kaleciyi satınca paranın çoğu kaleciye gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

nasıl bulcaz muslera gibi kaleciyi satınca paranın çoğu kaleciye gider

cech,casıllas,onur yerını doldurur
  • Bize gelişi Lorik Cana + 7,5M €. Üst düzey kalecilerin bonservis bedellerine bakınca da en fazla 30-35M € şu an. Bu durumda 20M € bir kaleci için gerçekten üst sınırlarda bir miktar. Ayrıca şu ana kadar Türkiye'de satılan en pahalı oyuncu 12M € ile Arda Turan. Bu yönden bakınca da gerçekten güzel bir miktar.

Gelelim satılıp satılmama kısmına. Hamza Hoca açıklama yapmıştı zaten; "Oyuncularla devam etmek için çalışacağız ancak teklif gelir ve oyuncu da gitmek istediğini belirtirse ona o konuda yardımcı oluruz." diye. Burada teknik ekip ve yönetim hem mali durumu stabil konuma getirmek hem de kadro kalitesini korumak durumunda kaldığı için zor bir karar verecektir diye düşünüyorum.

Benim fikrim ne? Muslera bizim kanımız, canımız. Gol attığımızdaki sevinçleri bile yeter onun. Mali konuda herhangi bir acelemiz yoksa gitmesini asla istemem. Zaten küçük bir hesap yapınca Şampiyonlar Ligi ayakbastı parası ve maçların sonunda kasaya girecek toplam miktar en kötü 15-20M€. Acelemiz yoksa dememin sebebi bu zaten. O para her türlü girecek kasaya. Kar etmek veya iyi para verdiler diye satmak ahmaklık olur şu halde. Ha, Muslera gitmek istediğini belirtirse o zaman durum farklı. Neresinden tutarsan tut elinde kalan pislik içinde bir ligde kalmak istemeyebilir. Gitmek isteyen bir oyuncuyu zorla tutarsan da bu sefer moral ve performans düşüklüğü yaşatıp hepten kaybedebilirsin.

Neyse, biraz daha uzatırsam konuyu toparlayamacağım. Sonuç olarak bence gönderilmemeli, gitmek istiyorsa da elde tutmak için çaba gösterilmeli, yine fayda etmiyorsa büyük katkıları için teşekkür edip gittiği yerde de desteklemeye devam edilmelidir. Muslera hem iyi bir kalecidir hem adam gibi adamdır hem de artık Galatasaray için efsaneler kulübünün gerçek bir üyesidir.

Not: Bu yazı Muslera'nın transfer dedikodularına binaen yazılmıştır. Gidip gitmeyeceği kesin değildir. Haberler büyük ihtimal asılsız çıkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: werwac

quote:

onur musleranın küvetini dolduramaz afedersiniz ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: Hsnslhkymz9

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lythari

quote:

Maliyetini kurtarmaz. 30-40 çıkarın hele.

bize gelişi 30 zaten ağam

Yanılmıyorsam:

Cana + 6.75M $ + bir kulübe yetişme parası verdik 3-5. Aşağı yukarı bize maliyeti 17-18M $.

Bu madridde premier ligden kazık yemeye bayılıyor. De Gea nedir arkadaş. Son sezon takip etmedim ama %500 falan geliştirmiş olması lazım De Gea nın madridde oynaması için.

Evet son sezon izlememişsin, belli.

Şapkadan tavşan mı çıkarmaya başladı. İlk başlarda çok kötüydü.

Şapkadan herşeyi çıkarıyor De gea <3
     İnanılmaz teklif! 82 milyon TL...

İşte asosyal futbolu fifa 15'den ibaret sanıyor bu adamlarla futbol tartışıyoruz.

O zaman Sneijder > David Silva diyelim mi? yada götze?

İnanılmaz teklif! 82 milyon TL...

• musleraya kimse 30 milyon sterlin vermez. 20 de vermez. ederi en fazla 20 milyon euro. haberi sallayan iyi sallamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin kadar yöneticiler parayı bu kadar düşünmüyor benim cebime para girmeyecek satmasınlar

• En az 10 sene daha kalemiz emin ellerde
    Her mac başladığında yeşil formasiyla muslerayi gorecez
    Gol attigikizda çocuk gibi kosturmasini keyifle izliyecez
    Bunun maddi bir karşılığı yoktur
    Muslerayi satan bizi de satar
    Gelen parayla sanki ddoğruisler yapilacak
    Butun cçöpleri takıma toplarlar
    Muslera ve sino bizde jübile yyapacaklar nokta.

• Muslera GS dan gitmek istemez ama bu rakkamlar verilirse bizimkiler kesinlikle satar
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

aynen bi kaleciye 27 milyon euro teklif veriyorlar (doğru olması halinde) hala yok satılmasın diyenler var. Cidden yaz geldi çocuklar doldu foruma

Şöyle insanları küçümsemeyle nereye varıyorsunuz anlamıyorum...Yönetim muslerayı satsın , sinan as kaleci olsun sabriye 5 yıllık sözleşme yapılsın , çöpleri dolduralım takıma sizde rahat edin bizde...Sen madem uzun süreli başarı istiyorsun , takımında iyi oynayan 2-3 kişiden birini heleki yedeği veya telafisi olmayan bir mevkideki oyuncuyu uçuk bir teklif gelmedikçe satmazsın.Satarsan, yerine bir çöp gelebilir(ki bizde hep böyle olur) , sonrada forumda yönetim istifa diye konu açarsın.Biz önce doğru transfer yapmayı öğrenelim ondan sonra iyi oyuncularımızı(öyle bir gün gelirse sayısı zaten 2-3 den fazla olur) satabiliriz ama şimdi öyle bir lüksümüz yok.

bir kaleciye verilen 27 milyon euroya uçuk bir teklif değil diyorsun,
    Çöp gelebilir olabilir diye vizyon yaratmaya çalışıyorsun,
    İyi forumlar kardeşim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

quote:

aynen bi kaleciye 27 milyon euro teklif veriyorlar (doğru olması halinde) hala yok satılmasın diyenler var. Cidden yaz geldi çocuklar doldu foruma

Şöyle insanları küçümsemeyle nereye varıyorsunuz anlamıyorum...Yönetim muslerayı satsın , sinan as kaleci olsun sabriye 5 yıllık sözleşme yapılsın , çöpleri dolduralım takıma sizde rahat edin bizde...Sen madem uzun süreli başarı istiyorsun , takımında iyi oynayan 2-3 kişiden birini heleki yedeği veya telafisi olmayan bir mevkideki oyuncuyu uçuk bir teklif gelmedikçe satmazsın.Satarsan, yerine bir çöp gelebilir(ki bizde hep böyle olur) , sonrada forumda yönetim istifa diye konu açarsın.Biz önce doğru transfer yapmayı öğrenelim ondan sonra iyi oyuncularımızı(öyle bir gün gelirse sayısı zaten 2-3 den fazla olur) satabiliriz ama şimdi öyle bir lüksümüz yok.

bir kaleciye verilen 27 milyon euroya uçuk bir teklif değil diyorsun,
    Çöp gelebilir olabilir diye vizyon yaratmaya çalışıyorsun,
    İyi forumlar kardeşim

Peki rica etsem son zamanlarda alınan transferleri bana sayarmısın ? Vizyon oluşturmaya çalışmıyorum olanı söylüyorum , o 27 milyon tarık,telles,burdisso,ontivero,burak,emre,pandev,dzemaili,sabri,eboue(gerçi bi aralar iyiydi ama şimdi yatarak kazanıyor) ,amrabat vs. diyerek harcanır çöp olur sonra kaleci bulamayacaz yine zarar.Bende biliyorum bi kaleci için 27 milyon iyi para ama yapılanlar ortada , belki bu yönetim yapmadı ama uzun süredir bu çark böyle işliyor muhtelemen olacak olan yine o.Bana belkide futbol cahili diyorsun , başka ülkede olsak bende hak verirdim ama bu kısır döngünün tekrar oluşacağından korktuğum için kimse beni suçlayamaz.Sanada iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Takım maalesef çok kötü durumda ve bana kalırsa muslera bu takıma fazla bir kaleci ve Kendisininde artık takımdan ayrılmaya daha yakın bir düşünce yapısında OLDUĞUNU düşünmekteyim.Lig Maçlarını stadda izleyenler musleranın defansa güvenini kaybetmiş bir şekilde tetikte ve kaygılı maçlar çıkardığını hal ve hareketlerinden anlar, hal bu olunca bu Adam'ı böyle klupler isterse hiçbir şekilde takımda tutamayız,dilerim istemezler de o da uzun yıllar bizim takımda kalır temennisi bize Düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

quote:

Onurun bir kez capraz baglari koptu. Ameliyat oldu. Sahalara dondu ve Trabzonsporu ipten aldı. Sakatliktan sonra boyle oynayan bi tane kaleci goster. Ki kaldi ki onurun yetenegini tartismak sana bana kalmadı. Adam yetenegini kanitlamis bir kaleci. Inaniyorum ki manu da realde rahat oynar.

• Galatasaray para için futbolcu satmaz, satmamalı. Ayrıca Muslera'nın yaptığı katkıyı yapacak bir kaleci alamayız 20 milyon pounda. Muslera bize lazım zaten başkan da yıldızları satmayacağız dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

quote:

Onurun bir kez capraz baglari koptu. Ameliyat oldu. Sahalara dondu ve Trabzonsporu ipten aldı. Sakatliktan sonra boyle oynayan bi tane kaleci goster. Ki kaldi ki onurun yetenegini tartismak sana bana kalmadı. Adam yetenegini kanitlamis bir kaleci. Inaniyorum ki manu da realde rahat oynar.

yeteneksiz diyen yok, ama muslera ile karşılaştırılamaz. son cümleye zaten hiç bi şey demiyorum. :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.