Şimdi Ara

Inca 20' ve samsung 19' seçemiyoruuuum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki 2 monitör arasında tereddütte kaldım. Lütfen yardım.

Bir yanda İNCA 20", DVİ, 2 ms, dahili hoparlör, 1000:1 kontrast, 16,7 milyon renk- 330 YTL

bir yanda SAMSUNG 19", analog, 5 ms, hoparlör yok, 700:1 kontrast, 16.2 milyon renk - 366 YTL

Bütün teknik özellikler İNCA da daha iyi görünüyor. Hatta bariz bi şekilde. Fakat Samsung kaliteli marka. Nolcak şimdi. Görüşlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum Karar vereyim de alayım artık. Çıkamadım işin içinden yaw :)

Aşağıda da linkleri var:
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=986&productId=bd50081
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=986&productId=bd49821

• aynı konuyu ben de dusunuyorum ıkısı arasında secım yapamıyorum malesef. tavsıyelerınız nelerdır arakdaslar.
  • Ben Samsung derim
  • NE DİYORSUNUZ ARKADAŞLAR SİZ, SAMSUNG 2 ADET INCA DEMEKTİR ZATEN HATTA 3
  • samsungla inca kıyaslanamaz derim ben, kağıt üstündeki teknik özelliklere bakma. git bi yerde samsung ve incayı yanyana gör öyle karar ver
  • renk kalitesi olarak inca daha iyi çünkü 16.7 M renk gerçek 16.7M renk demek ama 16.2 M renk 3ana rengin karışımıyla oluşuyor. bu nedenle daha kötü
    tabii samsungun marka kalitesi incadan çok üstün yinede ikisinide gör.
    birde bunun satış sonrası teknik destek konusu var.
  • 16.7 16.2 milyon renk ayrımı kandırmacadır. o kadar kafaya takılıyorsa samsungun 16.7 milyon renkli gayet uygun fiyatlı 961bf veya 931bw monitörü alınır, keyfe bakılır. inca ne yahu para yoksa belinea alınır daha makbuldür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alighieri -- 8 Ocak 2008; 21:58:36 >
  • Yani DVİ, 2 ms, dahili hoparlör, 1000:1 kontrast, 16,7 milyon renk ten vazgeçilir aynı fiyata samsung alınır diyorsunuz.
  • Aynen öyle Samnsung ile inca karşılaştırılamaz bile
  • inca 22 inc kullanıyorum bır kac aydır. hiçbir sorunla karşılaşmadım
    benim monıtor analog olmasına ragmen goruntu gayet guzel.bundan once 19 inc phılıps kullanıyordum.
    tabii urunu aldıktan sonrakı destek konusunda samsung bır adım onde bence.
    ama fıyat performans olarak incayı tavsıye ederım.
    üstelik 19 inc wide screenler benım pek hosuma gıtmıyor.tabıı 20 ınc wıdescreenlerı bılmıorum fakat 19 ınc wıde screenlerden daha
    iyi olacagı kanısındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walentino -- 10 Ocak 2008; 5:46:14 >
  • ikiside ucuz ve iyidir ben olsam 20" alırım görüm kapalı fiyatına göre iyi aletler bunlar
  • samsung...
  • samsung diyorum
  • Marka bağımlılığı Tekeli doğurur arkadaşlar. Ben bugüne kadar İntele karşı AMD yi Nvidaya karşı atiyi... Samsung a karşı Neovo gibi markaları tercih ettim. Karşılığında bol bol tasarruf ve performans aldım. İşyerinde bi dolu samsung var. Eve Neovo F-419 aldım 4 ms DVI+ANALOG var. Görüntüyü gören hayran oluyor. Komşuya INCA IL-820-DVI 20.1" 2ms MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR bunu aldık. Tek kelimeyle harika. Arkadaşlar yeni çıkan marka ve ürünlere şans tanıyın ki rekabet artsın fiyatlar düşsün. Tabi bunu yaparken mağdur olmamak için iyi araştırmak lazım. Emek verip güzel ürünler çıkartanlar tanınmıyor diye es geçersek bu kartellere yarar. Sonuçta yine biz zararlı çıkarız.

SONUÇ
    LCD MONİTÖRLERDE

NEOVO lara kefilim sağlam ve kaliteli işçilik + Güzel Görüntü ve fiyat performansta dengeli.
    İNCA 1 gün kullandım ve beğendim..

Bol bol samsung ve LG denemişliğim var. Ama dikkat Kaliteli ürünleriyle isim yapıp bazan kalitesiz ürünlerinide isimleri sayesinde çook güzel yutturuyorlar.

• İyi günler

Inca 20,1" DVI lı Widescreen LCD Monitörü tavsiye ederim. Hem de ürün 2 ms tepkime süresine sahip ürün hakkındaki bilgilerehttp://www.prcmarket.com/urunDetay.asp?urunID=104399&gID=354&menuID=4 adresinden ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.