Şimdi Ara

Inca IM-310NX Firmware Update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Inca modem kullanan arkadaşlarım bu IM-310NX in firmware update işlemini yapabildiniz mi? Modemin arayüznden deneyince modem ahata veriyor parametlerin doğru olduğundan emin olun modemi yeniden başlatın şeklinde. Hiç güncelleme yapmayı deneyen oldu mu? Yeni yazılımı buymuş ama bi işe yaradığı yok gibi.

IM-310NX Firmware

İyi forumlar.

• Güncel
  • versiyon farkı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

versiyon farkı olabilir

quote:

versiyon farkı olabilir

310NX diyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gksl35

quote:

versiyon farkı olabilir

quote:

versiyon farkı olabilir

310NX diyor hocam

birde soldaki 7.66 mb olanı deneyin
  • Vermiş olduğunuz linkteki dosyayı notepad ile açıp bakarsan sanırım dosyada problem var. Zira dosyanın başında şöyle şeyler yazıyor bunlar mantıksız.

<b>Notice</b>: Undefined index: username in <b>/var/www/vhosts/incatech.net/httpdocs/dv.php</b> on line <b>2</b><br />
    <br />
    <b>Notice</b>: Undefined index: pass in <b>/var/www/vhosts/incatech.net/httpdocs/dv.php</b> on line <b>3</b><br />
    <br />
    <b>Notice</b>: Undefined index: uid in <b>/var/www/vhosts/incatech.net/httpdocs/dv.php</b> on line <b>67</b><br />]
  • Notpad ile açtığım da görüntülenemeyen karekter biçiminde gösteriyor bende sende normal gösteriyor dosyanın başında ki o saçmalık nedir anlamadım

• evet normalde binary bir dosya olması lazım bu dosyanın ve notepad ile baktığında görüntülenemeyen karekter biçiminde göstermesi lazım.

Ama notepad ile baktığında dediğim gibi dosyanın başında alakasız eklentiler var. Sanırım dosyayı download etmiş olduğun sitede download kısmında problem var. Üretici ile iletişime geçip sorunu bildirirsen onlar çözerler. Kısaca bu dosya update için işine yaramaz.
  • Daha önce forumda Inca im 310 nx e uyumlu firmware yayınlamıştım ama türkçe dil desteği yoktu...şimdi size en son sürüm olan firmwReyi yüklüyorum modemden ayarlarda yükset seçenğiyle yükleyin hata falan vermeyecek ben kullanıyorum...daha önce aldığımda firma bana elimizde firmvare yüklenecek dosya yok diyordu ben buldum tepe tepe kullanın. Tek sıkıntisi kablosuz bağlantıya başına Inca yaziyor
    Link arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan-71 -- 3 Mart 2014; 9:18:52 >
  • arkadaşlar yeni sürüm
    link düzeltildi

www.dosyaupload.com
    VM_V1.1.46TUR.LFI
    https://www.dosyaupload.com/mefN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan-71 -- 12 Mayıs 2018; 1:0:47 >

• konuyu hortlatmak gibi olacak belki ama im310nx modemle ilgili 1.1.46 firmware elinde olan varsa paylaşabilirmi ayhan-71 arkadaşın paylaştığı link silinmiş. firmwarea ihtiyacım var kopup duruyor bağlantı sorunları var incanın siitesindeki firmwarei bir türlü kabul etmiyor ya da ben ettiremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: noville

konuyu hortlatmak gibi olacak belki ama im310nx modemle ilgili 1.1.46 firmware elinde olan varsa paylaşabilirmi ayhan-71 arkadaşın paylaştığı link silinmiş. firmwarea ihtiyacım var kopup duruyor bağlantı sorunları var incanın siitesindeki firmwarei bir türlü kabul etmiyor ya da ben ettiremedim

Zaman kaybediceksin çok ama bu modem tam bir çöp ben huawei ye geçtim
  • Bu modemde IP tv özelliği varmı. Bilgi verebilir misiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dragon age

Bu modemde IP tv özelliği varmı. Bilgi verebilir misiniz.

Yoktur.
  • Güncellemeler hangi siteden yapılıyor arkadaşlar.Bende bu modemi yeni aldım.Şimdilik memnunum.Modem güncellemede dosya seçin diyor.Yardim lütfen!

• gümüskurşun G kullanıcısına yanıt
    Dostum bende bu modemi aldimda 8 saatte bir baglanti kopuyor reset atmadan duzelmiyor bunun nedeni nedir nasil duzeltebiliriz tesekkur ederim

• Özür dilerim daha yeni gördüm modem çöp hocam uğraşma değmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.