Şimdi Ara

Inca IUWA-300N 300Mbps 11N 10dbi Sizce nasıl bir wi-fi alıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
19.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 60 tl ye kadar wifi alıcısı almayı dusunuyorum. İnterneti alacağım access point 450metre (arada duvar vs. yok) uzağımda sizce bu ürün nasıl işimi görürmü ?
    Şimdiden önerileriniz için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsakenflames -- 18 Ekim 2012; 18:39:30 >

• aynı ürünü bugun bimeksten 59.90tl ye aldım. Oldukca başarılı ve güzel bir ürün. Modem bir alt dairede full çekiyor :) hız konusunda 10 saattir problemde yaşamadım. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsakenflames

Merhaba arkadaslar 60 tl ye kadar wifi alıcısı almayı dusunuyorum. İnterneti alacağım access point 450metre (arada duvar vs. yok) uzağımda sizce bu ürün nasıl işimi görürmü ?
    Şimdiden önerileriniz için teşekkürler...

hocam karşınızda engel olmaması bir avantaj ve direk karşınızda ise buda bir avantaj.

fakat iş sizin alıcınızın yüksek olmasından DAHA ÇOK a.p nin anteninin size doğru sinyal vermesi vede biraz güçlü olması lazım yani öyle 5-7 dbi antenlerle olacak iş değil (bağlansan bile verim alamazsın)

@catlakkarizma

bir alt veya bir üstteki komşu için çok gereksiz bir masraf yapmışsın o ürünün kalitesi öyle ölçülmez alttaki veya üstteki komşundan ufacık bir usb adaptör bile fazlasıyla yeterli.

• sizce bu wiriles nasıl ben şahsen vatandan almayı düşünüyorum konuda açtık yazan eden yok sizce nasıl ev beton ben 2. kattayım mode 4.katta tam odalar aynı konumda kablodan bıktım kurtulmak istiyorum
  • bugün aldım cihaz süper inanın kablo ile ben kendimi boşa kepaze ediyormuşun ping düşdü la
  • 1 ay oldu kullanıyorum.vatandan 55 tl ye almıştım.KESİNLİKLE ALMA!! diyorum.10db falan hikaye.benim için tam bir hayal kırıklığı.ben dizüstü kullanıyorum.1 diş çeken bir wireless a bağlanıyordum önceden bununla birlikte 2 dişe yükseldi.anlayacağın pek bişey değişmedi.ve şöyle trajik bir şey yaşadım.arkadaşımda dell marka laptop var.benim bu antenle göremediğim wireless a adam dizüstü ile bağlanıyordu yanımda.alacaksan daha iyi birşey bak.birde sana tavsiyem deneme şansın varsa önce dene ondan sonra al.sonra hayal kırıklığı yaşama.benden söylemesi iyi düşün.Unutmadan söyliyeyim,tak çalıştır özelliğinin olmaması da ayrı bi eksiklik.cd si var driver yüklemen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artyom25 -- 30 Kasım 2012; 14:34:33 >
  • ulastr nin dediği gibi antenlerden birinin bağlantıya hiç etkisi olmuyor.Alıp geri verdiğimden biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulastr

ürünün çift anten olarak tanıtılmasına ve satılmasına ragmen tek antenle çalıştığını tespit ettim. Kullanıcı arkadaşlardan ricam iki anteni de tek tek çıkartarak her bir anteni tek başına test etmeniz. ben cihazı servise verdim yenisi ile değişti ancak yenisinde de sol anten tek başına çalışmıyor yani cihazın 5+5=10dbi olması gerekirken sadece 5 dbi olarak çalışıyor antenlerden sol taraftaki bir işe yaramıyor.
    Konu hakkında yeterli teknik bilgiye sahip değilim istasyon modunda bir anten AP modunda diğer anten çalışıyor olabilir. Anlayan kullanıcılardan küçük bir test yapmalarını rica ediyorum. Bu arada araştırmaya devam ediyorum...

Dün bende almış bulundum aynı üründen sol anteni çıkarınca hiçbir fark olmuyor.Çift anten olayı hikaye gibi geldi banada vatandada sağlam bi wriless adaptör varmı ki bunu değiştirebilme imkanımız olan.

• tplink tl-wn7200nd aldım onun yerine. arada farkı özetlersem iuwa 300n her yerde neredeyse tam çektiğini gösterip çoğu zaman bağlanamazken ya da düşerken 7200nd onun tam çekim gösterdiği ağları %30-40 gibi gösteriyor ama çok daha stabil bağlanabiliyor. Bu durum hakkında araştırma yaptığımda iuwa 300n'in realtek çipset, 7200nd nin ralink çipset kullandığını öğrendim. Ve forumlarda okuduğuma göre realtek sinyal gücünü abartıp gösteriyormuş ralink ise gerçeğe daha yakın sinyal gücü gösteriyormuş. Çok fazla teknik bilgim olmadığı halde benim gözlemlerim de bu yönde. Eğer alfa gibi kendini kanıtlamış markaların yüksek çıkış gücü olan cihazlarını almayacaksanız garantili faturalı vs 7200nd alıp iuwa 300nden daha kararlı bir cihaza sahip olabilirsiniz. Araştırıp kullanıcı yorumlarını okumadan macera yaşamamak lazım 7200 benim denediğim 4. cihaz oldu yoruldum bu işten:)

• arkadaşalr bend e güçlü bir wifi adaptör almak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı?? mümkünse kulladığınız veya dbi'yı 10 dan fazla olsun.şimdiden teşekkürler
  • arkadaşım alfa 2w ile Tp-Link TL-ANT2415D 15dBi Outdoor Omni-direc Anten ile güzel bir çekim gücüne sahip olursun :)
  • Alıcı için omni anten değilde panel anten öneririm.. Verici durumundaysa omni tercihtir.
  • BERBAT.. SAKIN ALMA
  • kesınlıkle alma
  • sakın alma ben aldım cok pişman oldum beş para etmez bir urun!
  • Inca wireless modem kullanıyorum, incadan soğumus durumdayım.
  • bunu bende kullanıyorum gerçek kötü ama ap yanı gönderen güçlü olursa hiç bir sıkıntı çıkmıyor denedim yani bire bir çünkü airties rt 206 ile sinyalkalitesi 80 gücü 80 ken farklı asus marka bi modemde sinyal kalitesi 100 gücü 60 70 oluyor iş yani bu cihazla bitmiyor
  • arkadaşlar 9dbi lik bir anten alıp ürünün üzerindeki 5dbi anten ile değiştirirsem faydası olur mu sizce?
  • ürünü dün aldım kurdum falan olmadı baktım laptop kendi virelesi daha iyi çekiyor
    sonra kapadım açtım, usb den çıkardım taktım falan zing diye bir geldi ful çekiyor
    yani kurduktan sonra biraz beklemek yada kurcalamak gerekiyor ben bayağı mücadele ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: casablanca106

ürünü dün aldım kurdum falan olmadı baktım laptop kendi virelesi daha iyi çekiyor
    sonra kapadım açtım, usb den çıkardım taktım falan zing diye bir geldi ful çekiyor
    yani kurduktan sonra biraz beklemek yada kurcalamak gerekiyor ben bayağı mücadele ettim

hocam bu cihaz kaç metreye kadar çekim gücü sağlıyo 10 dbi demişler ama pek inanmadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.