arkadaslar elımde bır ınca tv kartı var almaz olsaydım keske tv kart drıverı bozuldu ve calıstırmıyorum buna uyumlu bır tv kartı drıverı arıyorum sızın bıldıgınız bana tavsıye edecegınız bır tv cart surucu varmı . Arkadaslar more tv kullandım ama ses cıkmıyor bunu nasıl cozebılırım yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler
incanın kendi sitesinden donanımı tanıtmak için gerekli olan son driveri indir. gösterim penceresi olarakta win dvr3 ü dene.. gerçekten yok böyle bir yazılım.. dvd kalitesinde (mpeg2) kayıt yapabilirsin. ilacını verme konusu var, onuda sen halledersin artık..
eyvallah tesekkur bır denıyeyım bakam tekrar sagolasın
bu arada malesef ıse yarmadı ben de tam anlamıyla cozmus degılım ıncanın nerdeyse tum yenı drıverları yukledım genelı yuklenmıyor drıver fırst hatası verıyor yuklenenlerde calısmıyor
arkadaşım more tv nin içinde ayarlar var iyi bakmanlazım ...bir karıştır hele bulursun ..
tesekkurler bır deneme yapayım ama ınan aramadıgım tv kartı surucu nerdeyse kalmadı yakında sınırlenıp tv cartını kırmaya ramak kaldı dıyebılırım
arkadaşım bende light wave marka tv kartı var ama bunların hepsinin sürücüsü aynı . internette tv capture card driver diye arat belki işine yarayan bişi bulursun. yada buraya mail adresini yaz ben sana bendekini göndermeye çalışayım. more tv içinde tv kartı ayarlarında tv kartı modeli var oradan sıradan tek tek seçip kaydet de ses gelene kadar hadi kolay gelsin. tabi tv kartının bilgisayarla arasındaki kablo bağlı ise bide ses özelliklerinde line in microphone felan açık olsun sessiz olursa benşm gibi saatlerce uğraşırsın . hadi kolay gelsin
meios email adresım weysle@gmail.com elındekı gonderısen sevınırım tekrar cok tesekkurler
dostum driveri yükleyemiyor musun?sorun bumu.Driver bozuldu diye bir şey olamaz.Yazılımın bozulması garip.Eğer yükleyemediysen yüklenmesi garip biraz istersen anlatırım.2 yıldır kulanıyorum hiç bir sorun olmadı.
sorunu cozdum arkadaslar hepınıze yaptıgınız yorumlar ıcın cok tesekkur ederım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme