Şimdi Ara

ince şık telefon tavsiyeleri??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ince-küçük, fiyatı 300-400 arasında (biraz aşabilir) olan kullanışlı bir telefon almak istiyorum. tavsiyeleriniz nelerdir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgcr -- 13 Ağustos 2008; 22:07:09 >

• Nokia 6300'ı araştır derim yada D900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahc -- 13 Ağustos 2008; 23:47:35 >
  • nokia 5310
  • 6300 veya 6233 iyi seçim olabilir incelemede fayda var derim.
  • incelik arıosan nokia 5310 özellikleride ii :D
  • ikinci el w910i biraz daha para koyman gerekcek ama
  • benim baktıklarım arasında SE w880i, w350i bi de benq t60 vardı 5310 da hoşuma gitti. sizce hangisini seçmeliyim. baya kararsız kaldım açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN İYİ İPHONE EKRAN KORUYUCU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • W880i
  • 5310 tavsiye edilmiş ama fotoğraf kalitesi düşük biraz, çektiği fotoğrafları incelemeni öneririm.
    Telefon bende de var fakat henüz kutusu açılmamış olduğu için kendim deneyemedim.
  • 5310 ayrıca o kadar deikleri kadar ses cıkarmıyo ve ii foto cekmiyo zariflik olara güsel telefon .
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

W880i

Kesinlikle kardeşime canı gönülden katılıyorum.. İncelik ve şıklık konusunda üstüne yok..
  • evet arkadaşlar bugün w880i yi elime aldım gerçekten çok şık, ince ve de hafif. çok hoşuma gitti. 5310 nun yazılımsal sorunu olduğunu duydum. kendi kendine reset atıyormuş. biraz da o nedenle w880i de karar kıldım. SE nin getir götür kampanyasından dolayı fiyat da düşmüş. inşallah 2-3 gün sonra alıcam.
  • En doğru tercihi yaptın dostum.. Şimdiden hayırlı olsun..
  • sağolasın tavsiyeleiniz için teşekkürler
  • kesinlikle samsung u100..tabi Türkiyeye gelirse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecenin2

kesinlikle samsung u100..tabi Türkiyeye gelirse.

• --6300--
  • w880i
  • lg kf510
  • 6600 slide öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.