Şimdi Ara

ince stepne hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
45.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ince stepneyi Ankara da uygun fiyatı nerde buluruz arkadaslar bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar3121

Bu ince stepneyi Ankara da uygun fiyatı nerde buluruz arkadaslar bilgisi olan varmı?
    ben de arıyorum Serdar Bey. biyerden bulursak beraber alalım, indiirm yaptırırız :)

4x100 ölçülerinde arıyorum

edit: bulundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan9999 -- 7 Ağustos 2012; 0:58:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohattap33

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba benimde acil olarak 4 bijon 4x114.3 ince stepneye ihtiyacım var cıkma yada uygun fiyata elinde olan veya adres göstericek olan varsa memnun olurum .
    205 x 55 x 16 lastik ebatı
    .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bkbaris

Arkadaşlar merhaba benimde acil olarak 4 bijon 4x114.3 ince stepneye ihtiyacım var cıkma yada uygun fiyata elinde olan veya adres göstericek olan varsa memnun olurum .
    .

araç nedir?

2008 model kia cerato ex
  • quote:

quote:

quote:

.

araç nedir?

2008 model kia cerato ex

Alıntıları Göster
    bu ince stepneleri zaten fazla kullanılmaması için koyuyorlar arabaya. çünkü stepne kullanılmadığından sağlamlığı dayanıklılığı azalır. patlama riski daha çok olur. diğer stepnelere güvenerek millet uzun km ler gidiyorlar. o nedenle kısa süre giderek tamirciye gidene kadar idare etsin diye bu lastikler takılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: palantir333

bu ince stepneleri zaten fazla kullanılmaması için koyuyorlar arabaya. çünkü stepne kullanılmadığından sağlamlığı dayanıklılığı azalır. patlama riski daha çok olur. diğer stepnelere güvenerek millet uzun km ler gidiyorlar. o nedenle kısa süre giderek tamirciye gidene kadar idare etsin diye bu lastikler takılıyor.

Alıntıları Göster
    bir kaç gün önce şehir içinde arka sağ lastiğim birden patladı ve tamamen indi.500 metre ilerleyemedim.indim baktım kocaman vida girmiş.hemen lastiği söktüm ve bisiklet tekerini taktım.üzerinde 80 km/h yazıyor.sonrada 2-3 km ötedeki lastikçide tamirini yaptırıp tekrar taktırdım:)

• İnce stepne sehir ici kullanimda daha mantiklidir amavi en yakin lastikciye goturmesi uzun yolda gece yarisi sikinti yaratabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

şahsi fikrim uzun yol için ucuz iyimserlik

Menzil 1000 km Çorumda lastiğim yarıldı..

stepnemi çıkarıp taktım yola devam

şimdi soruyorum Çorumda bu ince bisiklet tekeri vali lastikle nereden nasıl ve ne şekilde İstanbula gelirdiniz lütfen açıklamalar mantıklı olsun

saat gece 11:30 civarı

şehir içi olur orası ayrı konu.

Alıntıları Göster
    Lastiğin ne zaman nerede patlayacağını bilemezsiniz. Bu bir tedbirdir gece 11:30 lastiğiniz patlar ince stepneyi takar yolunuza devam edersiniz veya çaresizce beklersiniz Alllah yardım ederse birileri denk gelir işinizi halledersiniz. Uzun yolda en yakın lastikçiye 80 km hızla giden bir araç mı ulaşır yoksa yerinde bekleyen veya herşeyi göze alıp jant üzerinde giden mi ulaşır? herkes yorumunu yapsın lütfen. Yanına şemsiye alırsın yağmur yağar açarsın ıslanmazsın şemsiye almadan yola çıkar yağmura yakalanırsın ıslanırsın veya sığınacak yer ararsın bu böyledir değil mi?

• 2 sene once bursadan izmire gelirken susurluk girisinde sag arka tekerim patlamisti. Aracim ( focus 2,5) ile birlikte standart gelen mini stepneyi takmistim. Uzerinde max 80 km yaziyordu. 16'' mini stepneyle izmire geldim. Yolda 100 km civarinda seyrettim hatta 120 km ye ciktigimda oldu. Hic sorun yasamamistim. Simdi ki aracimda da mini stepne var ama kullanmak nasip olmadi daha
  • ince stepneyi 1-2 ay önce 2008 focus'ta 200km civarı kullandım. ortalama hızım 80'di. canavar gibi gidiyor. çekme yapması hariç tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

ince stepneyi 1-2 ay önce 2008 focus'ta 200km civarı kullandım. ortalama hızım 80'di. canavar gibi gidiyor. çekme yapması hariç tabii.
    Yerli jant ve İthal lastikten oluşan ince stepnelerimiz (MİNİ STEPNE) TÜM BİJON ÖLÇÜLERİNDE stoklarımızda mevcuttur, her yere kargo bizden gönderi yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

Yerli jant ve İthal lastikten oluşan ince stepnelerimiz (MİNİ STEPNE) TÜM BİJON ÖLÇÜLERİNDE stoklarımızda mevcuttur, her yere kargo bizden gönderi yapılır.

Alıntıları Göster
    benimde 5X112 bijon aralığında mini stepne ye ( ministepne )ihtiyacım var. elinde olan varsa 2. el falan farketmez. uygun yollu bi fiyat sunulursa alabilirim..
  • alkın34 kullanıcısına yanıt
    Honda civic için 5x114.3 ölçüsünde mini stepne almalısınız. Ben geçenlerde aldım hatta almadan öncede baya araştırdım en ucuz fiyatwww.lastikcim.com.tr de isterseniz siteyi bir inceleyin. Eğer aracınızda kriko ve bijon anahtarı yok ise mini stepne ve yol setini bir arada alın. İyi günler

http://www.lastikcim.com.tr/Mini-Stepne-5x1143,PR-7527.html
    http://www.lastikcim.com.tr/Mini-Stepne-Yol-Seti-5x1143,PR-11224.html
     ince stepne hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecatiErgin -- 17 Nisan 2014; 15:16:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NecatiErgin

Honda civic için 5x114.3 ölçüsünde mini stepne almalısınız. Ben geçenlerde aldım hatta almadan öncede baya araştırdım en ucuz fiyatwww.lastikcim.com.tr de isterseniz siteyi bir inceleyin. Eğer aracınızda kriko ve bijon anahtarı yok ise mini stepne ve yol setini bir arada alın. İyi günler

http://www.lastikcim.com.tr/Mini-Stepne-5x1143,PR-7527.html
    http://www.lastikcim.com.tr/Mini-Stepne-Yol-Seti-5x1143,PR-11224.html
     ince stepne hakkında
    senelerce yerinde beklemiş nerdeyse hiç kullanılmayan normal stepneye güveneceğime en yakın lastikçiye götürebilecek ince stepneye güvenirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

senelerce yerinde beklemiş nerdeyse hiç kullanılmayan normal stepneye güveneceğime en yakın lastikçiye götürebilecek ince stepneye güvenirim.

Alıntıları Göster
    nasıl güveniyorsunuz yahu ben korkarım şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

nasıl güveniyorsunuz yahu ben korkarım şahsen

Alıntıları Göster
    Ben de ince stepne alacağım. Esas stepne balkonda yatsın. İnce stepne yanımda olsun. Şehir dışına çıkarken indiririm bagaja koyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Ben de ince stepne alacağım. Esas stepne balkonda yatsın. İnce stepne yanımda olsun. Şehir dışına çıkarken indiririm bagaja koyarım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben daha önce almıştım.Çok işe yarıyor.Koca stepneyi bagajda taşıyana kadar alın gitsin.
  • Bisiklet tekeri gibi ama ise yariyoe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Departed

MITSUBISHI ASX'te ince stepne STANDART donanım. Başka bir yedek lastik seçeğiniz yok. Üzerinde sadece MAX 80 KM/H yazıyor, ama kilometre cinsinden mesafe uyarısı yok. Şehiriçinde artık bagajda taşımıyorum ama meskün mahali terkedeceğim belli olunca bagaja yerleştiririm. Bazı araçlarda hiç stepne yok, ya da sürücüsü kasten taşımıyor. Onların tamir kiti taşıdıklarını gördüm.

ince stepne hakkında

Merhabalar,

Aracıma stepne alacağım. ASX'in stepne lastik ebatlarını biliyormusunuz, farklı ölçüsü var mı, normal lastik ölçüsü ile aynı mı almam lazım?

TEŞEKKÜRLER...

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin3028

quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Departed

MITSUBISHI ASX'te ince stepne STANDART donanım. Başka bir yedek lastik seçeğiniz yok. Üzerinde sadece MAX 80 KM/H yazıyor, ama kilometre cinsinden mesafe uyarısı yok. Şehiriçinde artık bagajda taşımıyorum ama meskün mahali terkedeceğim belli olunca bagaja yerleştiririm. Bazı araçlarda hiç stepne yok, ya da sürücüsü kasten taşımıyor. Onların tamir kiti taşıdıklarını gördüm.

ince stepne hakkında

Merhabalar,

Aracıma stepne alacağım. ASX'in stepne lastik ebatlarını biliyormusunuz, farklı ölçüsü var mı, normal lastik ölçüsü ile aynı mı almam lazım?

TEŞEKKÜRLER...

Alıntıları Göster
    Normal lastik ölçüsüyle aynı değil.Servise telefonla sorabilirsiniz.İnternette mini stepne olarak arattığınızda bilgi edinebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.