Şimdi Ara

ince stepne hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
45.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şehiriçinde ince stepne bagajda duracak.
    Uzun yolda hem normal stepne hem ince stepne aynı anda bagajda olacak. Lastik patlarsa önce normal stepne, o da patlarsa ince stepne
  • scenic 1 için hangi ince stepne alınmalı
  • Eski aracımda standart boy stepne vardı, iş yerinde park halinde sağ ön lastiğin havasını indirmişler, bende stepneyle değiştirdim. Araç 2005 model ve stepne hiç kullanılmamış, okadar sertleşmiş ki mermer olmuş :)

Tabi makul bir hızla eve gelip ertesi gün lastiği değiştirdim.

Şimdiki aracımda ise standart ince stepne var, o lastiğin de çok fazla güvenilirliği yok, Bence tam boy veya ince farketmeksizin yolda kalmamak için kullanılmalı. Tam boy olunca diğer lastiklerle asla aynı performansı vermiyor ve o lastiğe güvenerek hızlı araç kullanıldığında çok daha büyük tehlike olacağını düşünüyorum.

Kısaca bagajda idarelik bir lastik olsun, o da idare etsin yeter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: earl2000

Eski aracımda standart boy stepne vardı, iş yerinde park halinde sağ ön lastiğin havasını indirmişler, bende stepneyle değiştirdim. Araç 2005 model ve stepne hiç kullanılmamış, okadar sertleşmiş ki mermer olmuş :)

Tabi makul bir hızla eve gelip ertesi gün lastiği değiştirdim.

Şimdiki aracımda ise standart ince stepne var, o lastiğin de çok fazla güvenilirliği yok, Bence tam boy veya ince farketmeksizin yolda kalmamak için kullanılmalı. Tam boy olunca diğer lastiklerle asla aynı performansı vermiyor ve o lastiğe güvenerek hızlı araç kullanıldığında çok daha büyük tehlike olacağını düşünüyorum.

Kısaca bagajda idarelik bir lastik olsun, o da idare etsin yeter :)

Bende bir takım 2012 üretimli Kumho Solus Kt21 lastik vardı ama bildiğiniz sabun gibi kayıyordu. Hani gerçekten tutmuyordu, sonu kaldırıma yaslanmak oldu 1999 yılında üretilmiş 2000 model aracımın orijinal stepnesi (Üstünde lastik üretim tarihi dahi yok, o uygulama 2003'de çıktı galiba) mecbur sol ön tekerin yerini aldı. Belki inanmayacaksınız ama 8 gün onun üstünde gezdim Kumho'lardan çok daha iyi tutuyordu. Frene basınca falan sol ön taraf daha iyi tutuyordu. Sonra bir takım lastik aldım rahatladım.
    Bir de şu anda kışlık olarak 2007'den kalma Bridgestone Blizzak LM25 kullanıyorum. Belki beni taşa tutacaksınız ama fren performansı falan çok kötü değil (Tabii ki harika değil). Yani ses yapıyor falan ama o Kumho'lardan falan daha iyi. Para verip aldığım bir lastik de değil ama dişleri yerinde. Muhtemelen onun etkisi vardır.
    Lastik işi garip bir iş hocam.

• mini stepne aldım ve rahat ettim, üzerinde max 50 diyor. Gideceğin yere kadar götürür lastiğini yaptırırsın. 80 olsa daha iyi olurdu ancakbu yeter. Bagajım bana kalıyor. ikinci el olarak 150 TL ye aldım
  • Hyundai ix35 için mini stepne kullanan oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minnacık bagajda ince de olsa stepne yer kapladığından eve bıraktım ve lastik tamir kiti taşımaya başladım.

• Bir site buldum, burada gördüğüm kadarıyla internetin en ucuz ürünü bulunuyor.

Set olarak 435,00 TL.

http://www.lastiksitesi.com/Mini-Stepne-Ince-Yedek-Lastik-YOL-SETI,PR-21581.html
  • faruksevgili kullanıcısına yanıt
    İyi günler.2004 Opel Zafira için 15x110 aralığında mini stepne ihtiyacım var

• Cihan9999 kullanıcısına yanıt
    2004 Opel Zafira için 15x110 mini stepne bende arıyorum.

• Ankara Sincan'da

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.