Şimdi Ara

ince telli saç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BENİM SAÇLARIM İNCE TELLİ VE ÇOK ÇABUK KIRILIYOR UZATMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BELLİ BİR SEVİYEDEN SONRA KIRILDIĞI İÇİN UZATAMIYORUM.

DEFNE SABUNU VE ZEYTİN YAĞLI SABUN ŞAMPUAN NE KULLANDIYSAM FAYDA ETMEDİ.

YARDIMCI OLURMUSUNUZ...

• kimse yok mu bilgi verecek?
  • kazıtmanı öneririm usturayla.
    sonrasında daha gür çıkacaktır.
  • Hocam bu defne sabunu felan nasıl aktarlarda satılan yeşil kalıp sabunlar felan var onlardan mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnce telli saçın sonu iyi değil hocam.Fakat belli takviyelerle iyileşme olabilir.medobiotin kullanmanı öneririm.Normal şartlarda saç telini kalınlaştırması lazım.Şampuanla olacak iş değil.Dua et dökülmesin birde genetik dökülme olursa ilerde o ince saçları bile özlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

İnce telli saçın sonu iyi değil hocam.Fakat belli takviyelerle iyileşme olabilir.medobiotin kullanmanı öneririm.Normal şartlarda saç telini kalınlaştırması lazım.Şampuanla olacak iş değil.Dua et dökülmesin birde genetik dökülme olursa ilerde o ince saçları bile özlersin.

teşekkür ederim.

ailede saç dökülmesi yok ama olmayacak da değil.

inşALLAH dökülmez yha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Qan

ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR

BENİM SAÇLARIM İNCE TELLİ VE ÇOK ÇABUK KIRILIYOR UZATMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BELLİ BİR SEVİYEDEN SONRA KIRILDIĞI İÇİN UZATAMIYORUM.

YARDIMCI OLURMUSUNUZ...

Kısa vadede sonuç beklemeden sürekli zeytinyağlı sabun kullanmanı öneririm. Ancak bu marketlerde satılan olmasın hakiki zeytinyağlı sabunlardan bahsediyorum. Evet kötü kokuyor ama uzun vadede sonuç alırsın..
  • Doğum kontrol hapını ezip şampuanın içine koy öyle yıka saçlarını. Sonra nickini rapunzel olarak değiştirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

quote:

ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR

YARDIMCI OLURMUSUNUZ...

Kısa vadede sonuç beklemeden sürekli zeytinyağlı sabun kullanmanı öneririm. Ancak bu marketlerde satılan olmasın hakiki zeytinyağlı sabunlardan bahsediyorum. Evet kötü kokuyor ama uzun vadede sonuç alırsın..

teşekkür ederim en az 2 senedir kullanıyorum ama olmuyor. saçlarım çok güzel ve uzatıp şekil yapmak istiyorum ama belli seviyeye gelince kırılıyor. son 1 aydırda ceviz yagı sürüyorum.m umarım o faydalı olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paardon

quote:

ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR

YARDIMCI OLURMUSUNUZ...

teşekkür ederim en az 2 senedir kullanıyorum ama olmuyor. saçlarım çok güzel ve uzatıp şekil yapmak istiyorum ama belli seviyeye gelince kırılıyor. son 1 aydırda ceviz yagı sürüyorum.m umarım o faydalı olur.

Konuyu sağlıklı yaşam bölümüne açarsan daha yararlı cevaplar alabilirsin hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.