Şimdi Ara

incehesap.com un gerçekletirdiği 1tb hdd çekilişini kim kazandı ? (RESİM EKLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
8.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne yazık ki incehesap'ların peşindelermiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklama bekliyoruz . Kesin bizi yiyo bunlar

• herhangi bir üyenin yaptığı çekiliş olsa neyse diyeceğim de sponsorunuzun yaptığı çekiliş konusunu neden kapatıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C Y R E X

incehesap'ın yetkilisi bana ulaşsın 1 tb lık ssd vereyim foruma birdaha girmesinler

Şu mesaj çok hoşuma gitti, firma yetkilileri lütfen arkadaşa ulaşın
  • Değerli DH üyeleri,

Yapılan çekilişle ilgili bir çok tahmin yürütülmüş ve firmanın imajına zarar verecek art niyetli düşünceler paylaşılmış olduğunu görüyoruz. 1998 yılından beri sektörde olan bir firma olarak önceliğimizin müşteri memnuniyeti olduğunu ve bunun için gerektiği yerde, haklı bile olsak zarar etmekten kaçınmadığımızı belirtmek isteriz.

DH ile yapılan anlaşmamız gereği çekilişlerde bir süre tanımlanır ve bu süre tamamlandığında konu yayından kaldırılır.

Bunu daha önce belirtmediğimiz için siz değerli kullanıcılarımızdan özür dileriz.

İlgili görseli bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

incehesap.com un gerçekletirdiği 1tb hdd çekilişini kim kazandı ? (RESİM EKLENDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incehesap.com -- 19 Eylül 2017; 13:4:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: incehesap.com

Değerli DH üyeleri,

Yapılan çekilişle ilgili bir çok tahmin yürütülmüş ve firmanın imajına zarar verecek art niyetli düşünceler paylaşılmış olduğunu görüyoruz. 1998 yılından beri sektörde olan bir firma olarak önceliğimizin müşteri memnuniyeti olduğunu ve bunun için gerektiği yerde, haklı bile olsak zarar etmekten kaçınmadığımızı belirtmek isteriz.

DH ile yapılan anlaşmamız gereği çekilişlerde bir süre tanımlanır ve bu süre tamamlandığında konu yayından kaldırılır.

Bunu daha önce belirtmediğimiz için siz değerli kullanıcılarımızdan özür dileriz.

İlgili görseli bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

incehesap.com un gerçekletirdiği 1tb hdd çekilişini kim kazandı ? (RESİM EKLENDİ)

Bu nasıl bir anlaşmadır-ki çekiliş yapılır yapılmaz konu hemen siliniyor?
    En azından konuya yazım engellensin ama önceki yazılanlar silinmesin!!!

Daha önce sizi hiç duymamıştım, çekiliş muhabbetine sizden haberim oldu ama sanmayınki sizi alışveriş yaptığım sitelerin yanına koyup fiyat için sitenize gireceğim!

Her zaman ön planda olan fiyat değil müşteri memnuniyeti ve kalite'dir!!!

• incehesap.com kullanıcısına yanıt
    HeRo11 kullanıcısına yanıt
    Hocam HDD kazanmışsın hayırlı olsun
  • İnce hesap ince hesaplar peşinde. Buna izin veren Donanımhaberde hatalıdır. İki firmanında gözümde değeri kalmamıştır. İncehesaptan ekran kartı almayı düşünüyordum bu saatten sonra toplu iğne almam

• Ben de çekilişe katılmıştım da konuyu unutmuşum, iyi hatıtlattınız. Nerede bu konu?

gerçekten öyle bir anlaşmanız varsa çok saçmaymış. bir çekiliş yapıyorsunuz kazananı belli olduktan sonra daha bir gün bile olmadan konu ortadan kalkıyor. ben şahsen kazandıysam ya da kaybettiysem bunu girip kendi gözlerimle görmek isterim, çekilişe katılan diğer üyelerinde aynı şeyi isteyeceğinden eminim. firmamıza zarar verecek düşünceler paylaşılmış demişsiniz, siz konuyu kapatarak kendi kendinize zarar verdiniz tebrik ederim :)
    Merhaba,

Kazanan ben olmuşum çok şaşkınım. Tesekkur ederim ulasim saglandi. Bu hafta yollanackmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo11 -- 19 Eylül 2017; 14:58:31 >
  • Eyvallah hocam cok sagolun :)

• Sevgili DH üyeleri,

Konu tekrar aktif hale getirilmiştir. Ancak daha önce de belirttiğimiz gibi anlaşmamız gereği yarın yayından kaldırılacaktır.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

https://forum.donanimhaber.com/incehesap-com-seagate-1tb-hdd-hediye-ediyor-sonuc-aciklandi--128862250
  • Asıl konudan devam edebilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/incehesap-com-seagate-1tb-hdd-hediye-ediyor-sonuc-aciklandi--128862250#128862250
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.