Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.433
Cevap
239
Favori
1.088.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nvme nasılmış bakalım 1 tb 600 olunca dayanamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur911

arkadaşlar kulaklık hakkında bilgisi olan var mı? almaya değer mi?
    Vaktin varsa bak:
    https://forum.donanimhaber.com/james-donkey-711-siyah-7-1-surround-gaming-kulaklik-incelemesi--135891587

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 18 Ekim 2019; 20:16:47 >

• İlk hafta birkaç iyi ürün koyup ilgi çektiler, bu haftakiler tırt. James Donkey, Bloody, Rampage, Apacer gibi antin kuntin markaların ürünlerini doldurmuşlar.
  • Tam ödemesini yapacam stok bitiyor, yamyam gibi tüketmişsiniz valla sitem etmeye geldim.
  • Psu lu corsair kasasını almaktansa aşağıdaki kasayı aldım. İnşallah pişman olmam:) Tabi 240 gb ssd ile 8 gb rami de kaçırmadım:)

Msi Mag Vampiric 010M RGB Temperli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 18 Ekim 2019; 20:26:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Sistemimde Titan X kullanıyorum , kasayı komple satmayı planlıyorum ama Titan X hariç , 2.eldeki fiyatlara yada daha altına düşerse RX590 düşünüyorum sisteme takıp komple oyun bilgisayarı şeklinde satarım , nasıl fikir ?

@Humboldt
    Fikir güzel fikir de rx 590 lar daha çok düşecek gibime geliyor şu 5500 denen kart gelince.

Ama 1299 iyi fiyattı nitro gibi bir kart için
  • Anakartı aldım hayırlı olsun da nasıl birşeydir arkadaş dakkasına ssd bitti ya yuh
  • Aoc ekranın ödemesini yapacakken fiyat değişti. Ürün tükenmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair ramden ben ve arkadaşıma, fury ssdden 1 tane ve corsair psudan aldım. Teşekkürler incehesap. Kasa toplamaya iyi ki yeni başlamışız.
    5700 XTde yolda.
    Geriye işlemci anakart ve kasa kaldı.
    Tomahawk max bekliyoruz haftaya da
  • Anakartı aldım ekran kartıyla ssd yi alamadım
  • Geçen hafta aheste aheste aldı millet. Bu hafta coştular

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_2233

Aoc ekranın ödemesini yapacakken fiyat değişti. Ürün tükenmiş.
    aynı durum bendede var kredi kartı bilgileri girerken fiyatı yükseldi.
  • Normalde 5 tane stok görünüyordu ama site saçmaladı normalde bir çok kere alışveriş etmiştim adres bilgisi giremedim bir türlü yoğunluktan sanırım , o ara hemen sepete ssd ekran kartı atayım dedim bitmiş geri döndüm hemen anakartı aldım çıktım son kartı almışım

Asus Prime X570-Pro AMD X570 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming Anakart - 1449TL , 225TL asustan geri ödemesi var. Hiç araştırmadan filan aldım gitti , şuanda da X370 prime pro kullanıyorum zaten abisini almış oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: capoch

aynı durum bendede var kredi kartı bilgileri girerken fiyatı yükseldi.

Alıntıları Göster
    Mönitör ihtiyacım var. Kasayı topladım monitör yok. Sadece monitör kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20.07 de corsair ram bitmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturl

20.07 de corsair ram bitmişti
    o ramler o fiyata 7 dk yine iyi durdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnoX

Mouse hakkın bilgisi olan varmi acaba ? G502 den ona geçsek sıkıntı cekermiyiz
    Elimdeki "A4Tech Bloody V5" fareyi 5 yıldır kullanıyordum, artık iyice soyuldu. İhtiyacım vardı ben aldım. Kargoyla beraber 113,90 TL'ye geldi. Fareye yüzlerce lira bayılmayı sevmeyen biriyim. Biraz araştırdım fiyatı diğer sitelere göre 60-70₺ ucuzdu. Dezavantajı ürün popüler değil, hakkında yorum yok, muhtemelen ara model. Bakalım gelince göreceğiz. Ne kadar kötü olabilir ki, verdiğimiz para ortada. Bir 5 yıl da bunu kullanırım, tabii dayanırsa :)

Edit. ondan önce de 5 yıl boyunca "A4Tech X7" kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 18 Ekim 2019; 21:30:1 >
  • şu taksite vade gelmese msi alacaktim ya nie bu kadar vade geliyor hepsiburadada worde 9 taksite kadar peşin fiyati keske incehesapta öyle bisey yapsaydı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.