Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gokuba , CaptainTsubasa483 , Scutigeromorpha Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.435
Cevap
239
Favori
1.088.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10 tane, 20 tane stok mu olur ya?

Tamam 1000 stok olsun demiyoruz da, gözünü seveyim Türkiye çapında bir kampanya için 20 nedir?
  • Kulaklık alacaklar için , şuan kullanıyorum .
    donanımhaber forum
    James Donkey 712 İncelemesi ^ F/P RGB OYUNCU KULAKLIĞI ^ » Sayfa 1 - 2
    https://forum.donanimhaber.com/james-donkey-712-incelemesi-f-p-rgb-oyuncu-kulakligi--140230416

James donkey düşündüğünüz gibi dandik değil parasının hakkını rahat alırsınız hele bu fiyatlara gerçekten çok iyi. Geçen hafta 710 modeli vardı bu hafta 711 muhtemelen haftaya filan da 712 modeli olur, bir tık daha iyisdini isteyen haftayı bekleyip 712 alsın ,

• xooa kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta bu kadar hızlı tükenmedi.
    Belki kendileri bile şaşırdı kim bilir.
    Buna göre artış olabilir belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XnoX kullanıcısına yanıt
    Sadece sensör konusunda yorum yapacağım.

Orta sınıf bir sensörü var, G502'de kullanılan kötü doğal olarak, aynı sensörlü fareler aliexpresste 20 dolara falan satılıyor şu anda.

Benim kullandığım fare de aynı sensörü kullanıyor, aldığım fiyat da aynı civardaydı sanırım. Ben şahsen memnunum.
    Katılıyorum hocam böyle rezillik olmaz. 20 - 25 stok olacak iş değil
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Hızlı tükenmedi diye bu kadar az mı stok konulur?

Kaliteli ürünü uygun fiyata koy. Bak nasıl tükeniyor.
    Ama Apacer Panther gibi ürünleri koy, bir yıl tükenmez.
  • Urunler iyi degildi. Almadim

• Apacer ramleri aldım ama daha sonra hakkında hiç düzgün yorum bulamadım bende iptal talebi yolladım. MSI kasa güzel ama daha geçen hafta hepsiburada 312 ye sattı. Üstelik çekimi de kullandırmıyor..
    Mesajını okuyorlar büyük ihtimalle. Seni kırmazlar bir dahaki sefere.

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt

Sadece beni değil, hiç birimizi kırmasınlar.
  • Burayı okuyorlarsa eğer birkaç ricam var. Sitelerinde de belirttim.

1-Ekran kartları genelde ya düşük-orta seviye ya da yüksek seviye oluyor. Ortası da bulunabilir bence. Mesela bugün çıkan RTX2060 Super yerine, RTX2060 satılabilirdi. Ya da RX5700 satılabilirdi. İnsanlar bu ekran kartlarını istiyor. Eğer sağlam indirim ve sağlam stokla gelirse, hiç stok kalmayacağını ben garanti ediyorum.

2-Ram konusunda ise evet bugün Corsair geldi. Ancak zaten 1'den fazla alamıyoruz bildiğim kadarıyla. Ancak yeni sistem dizenler genelde 2x8 GB'lık versiyonlarını alıyor. Bu da yine aynı şekilde hafif güçlü bir sistem isteyenlerin işine yaramıyor. Birkaç ram tekli, birkaç ram çift stoklar halinde konulabilir.

3-Bugün Monitör gerçekten uygun fiyata geldi. Ancak geçen hafta da MSI uygun fiyat olmasına rağmen fazla satamamıştı. Bugün Monitör'ün satmasının sebebi kesinlikle stok eritmeye yönelik değil, müşterinin ihtiyacına yönelikti. Mesela diğer hafta AOC 24" gelebilir. Eminim o da bitecektir.

4-Lütfen stoklar bu kadar düşük olmasın. Siz arttırabildiğiniz kadar arttırın stokları. Eminim hepsi tükenecektir. Ne kadar çok müşteri, o kadar fazla tanınma fırsatı sizin için.

Yani demek istediğim, lütfen stok eritmeye yönelik değil de müşterinin ihtiyacına yönelik olsun. Ne markalar var müşteri desteğini arkasına alıp hızla büyüyen. Müşteriyi düşünen kampanyalar yaptığınız sürece, büyümeniz de bir o kadar hızlanacaktır.

Bu arada bugün site gerçekten kusursuzdu. Geçen hafta yaşanılanların aksine bugün hiç çökmeden çok rahat girdi-çıktı yaptık. Bu da müşteriyi önemsediğinizi gösteriyor. Hep böyle devam edin, ama bizim ihtiyaçlarımızı da unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemi -- 18 Ekim 2019; 21:37:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Normalde 5 tane stok görünüyordu ama site saçmaladı normalde bir çok kere alışveriş etmiştim adres bilgisi giremedim bir türlü yoğunluktan sanırım , o ara hemen sepete ssd ekran kartı atayım dedim bitmiş geri döndüm hemen anakartı aldım çıktım son kartı almışım

Asus Prime X570-Pro AMD X570 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming Anakart - 1449TL , 225TL asustan geri ödemesi var. Hiç araştırmadan filan aldım gitti , şuanda da X370 prime pro kullanıyorum zaten abisini almış oldum
    O fiyata oldukça iyi bir kart olmuş.

3900x çekersin artık :)

• Bu arada 650w 80+ psu ihtiyacı olan kaçırmasın hala stok bitmedi.

Ürün linki;https://www.incehesap.com/corsair-vs650-cp-9020172-eu-650w-power-supply-fiyati-42313/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 18 Ekim 2019; 22:52:56 >
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    3950 Coming
  • 2060 Super gibi kartları indirim yapmanın hiçbir olayı yok zaten şu an 5700 XT Pulse 2950 TL'e alınıyor, 2070-2070 Super arası performansta.

3600, 5700, 5700XT gibi ürünlerde kampanya yapacan ki almanın bir mantığı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

Apacer ramleri aldım ama daha sonra hakkında hiç düzgün yorum bulamadım bende iptal talebi yolladım. MSI kasa güzel ama daha geçen hafta hepsiburada 312 ye sattı. Üstelik çekimi de kullandırmıyor..
    ben kasadan kaptım bir tane ama 1 fan var. ekstra fan almam gerekecek gibi. corsair'in kasa eski tipte bir kasaydı o yüzden onu alasım gelmedi. geçen haftaki spec delta güzeldi mesela. bugün koydukları corsair'de psu bölmesi bile ayrı değildi o yüzden msi tercih ettim. bakalım şimdi sessiz fan bulmam lazım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

3950 Coming
    Tam olarak çıkış tarihi belli mi hocam? Ya da az çok tahmin var mı
  • donanımhaber forum
    UYGUN FİYATLI ! Oyuncu ve Çalışma Odası YAPTIM !!! VİDEO Eklendi » Sayfa 5 - 6
    https://forum.donanimhaber.com/uygun-fiyatli-oyuncu-ve-calisma-odasi-yaptim-son-hali-eklendi--139949112-5

Şu konudaki PC ye bak hocam , 4 tane fan var şundan ,
    https://www.incehesap.com/gamepower-kirmizi-ring-fan-fiyati-37087/

Kasa Hypnos diye bir model , şimdi baktım 296TLye kasayı almışım içinde 3 fan var , aynısı olsun diye bu fanı 53TL ye almışım , sen bu fiyata direk al hocam

@osrs-can Hocam ben bilmem bana biraz önce yazdı kendisi hediye edecekmiş @_Dominic_Toretto_ bu arkadaşa soralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 18 Ekim 2019; 22:5:30 >

• sürpriz ürün diye bişey çıktı şu an

kulaklık yine
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.