Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.459
Cevap
239
Favori
1.093.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aman dikkat et tamuyu çok karıştırma ince hesap gibi e-ticaret firmaları temuyu engellemek için her şeyi yapıyorlar zaten. Biliyorsundur en son 27 dolara düştü bakalım daha ne kadar düşürecekler sonra ne olacak izlemekteyim.

Ne kadar geç o kadar iyi bizim için. Bir yere kadar yurt dışını engelleyecekler ama nereye kadar engeleyecekler. Halk istemeye başlayınca ne olacak. Çok merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

Aman dikkat et tamuyu çok karıştırma ince hesap gibi e-ticaret firmaları temuyu engellemek için her şeyi yapıyorlar zaten. Biliyorsundur en son 27 dolara düştü bakalım daha ne kadar düşürecekler sonra ne olacak izlemekteyim.

Ne kadar geç o kadar iyi bizim için. Bir yere kadar yurt dışını engelleyecekler ama nereye kadar engeleyecekler. Halk istemeye başlayınca ne olacak. Çok merak ediyorum.

Orası kesin. Sadece klavyeyi almak isteyen varsa diye bir serzenişte bulundum. Horus 618in switchleri low profil olduğundan oem switchlerle uyumlu değil. Gamepower Sense çok daha güzel hissettiriyor. İkisini de 2-3 hafta önce almıştım. 350 lira zarardayım horusdan :d

• Dün satılan kulaklık fuxi h7 daha yeni çıktı. Uzun süredir satılan h3 ile aynı kulaklık değil. Bilgisizlik aynen devam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reborned kullanıcısına yanıt

Evet haklısın MSI çöp, Gamepower süper kalite marka...!  

• Mitra kullanıcısına yanıt

Ben öyle bir şey iddia etmedim. Bir tarafınızdan element uydurmayın.

Msi'ın 4 farklı ekran kartını, 2 farklı kulaklığını, 2 farklı ekranını, mousunu, klavyesini kullandım. Hatırladığım bunlar, 20den fazla ürün elimden geçmiştir. Bilgisiz olduğunu düşündüğümden açıklayayım; bunların yarısı gamepower gibi msi logosu bastırılmış fason ürünlerdi. Hali hazırda msi monitörümden cevap yazıyorum sana. Özetle kendi savunduğun değerlerin ardı arkasını doldurduğun zaman bir tartışma ortamına varırız. Bir bilgin yoksa boşa atıp tutma.

Son olarak piyasadaki aynı fiyat bandındaki msi ile gamepower klavye mouseları al, OEM Gamepower daha güzel hissiyat vereceğine adım gibi eminim. MSI'ın laptop dışında iyi olduğu bir alan yok.

Not: Havitin kulaklığa hiç dikkat etmedim. Arkadaşı engellemişim mesajını bile görmedim. Kusura bakmayın.

MSI servispoint ile çalıştığı sürece 1 ürünü bile alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 28 Aralık 2024; 21:22:12 >

• Reborned kullanıcısına yanıt
    Laptop dışında iyi olmadığı biraz abartılı olmuş. Çevre birimlerini kullanmadım yorum yapamam ama yıllardır psu, anakart ve ekran kartlarını kullanıyorum bir sorununu görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jermines -- 29 Aralık 2024; 10:55:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 03.01.2025 tarihli gaming gecesi listesi

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]
  • incehesap vade farksız taksit olayını çözmedikten sonra bu gaming geceleri hikaye peşin olduktan sonra zaten çoğu yerde indirimli alınıyor. Bu kampanya fiyatlarıda incehesapta taksit yapsan zaten mevcut bir çok sitede taksitli vadesiz aynı fiyata denk geliyor. Akıl işi değil bunu bilip görüp hala vadeli taksitli indirim adı altında mal satmaya çalışmak…

• nuk28 kullanıcısına yanıt

İnce hesap radarıma girdi valla her şeyini takip ediyorum. İndirim vs yapmıyorlar bir kaç hafta önce 22.999 olan ürün indirim varmış gibi 25.999 koymuşlar, Bunlar anlaşmış bir hafta önce fiyatları şişiriyorlar sonra indirime giriyor İhtiyacınız yoksa almayın, Bana inanmıyorsanız fiyatları karşılaştırın. Bu arada bir şey fark ettim. Almadıkça fiyatları düşürüyorlar aklınızda olsun. İstediğiniz fiyata gelene kadar o ürünü almayın 20k bir ürün maliyeti varsa 30k satıyorlar bu çok açık ve net. Bu ince hesapta anlamadığım gariplik var neyse radarıma girdi yakında kokusu çıkar. Comnet nasıl kokusu çıktıysa btk çeza yedilerse incehesap da bir incelensin yakında kokusu çıkar.

• Incehesap peşin alışveriş dışında bir esprisi yok ne yazık ki. Vade farksız taksit seçeneği olmadıktan sonra anakart ekran kartı gibi büyük meblağlı alışverişlerde indirimli olsa bile mantıksız oluyor benim için.

• Msi b650m gaming plus wifi 6599 geçen hafta denk geldi tek çekim ama çok iyi fiyattı.

Bu hafta da bir ram gelirse iyi olur.

• İşlemci alacağım. bugün 7700 gelir mi acaba. Ek olarak kampanya indirim kodu veya banka kampanyası var mı acaba.

• byJuck kullanıcısına yanıt
    İş bankası maximum 5.000/250 var

• İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]

• 10.01.2025 tarihli gaming gecesi listesi

• kayda değer bir şey yok gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus 4070 super prime fiyati fena değil ama taksit olmaması işi bozuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gamepower koltuk nasıl acaba kullanan var mı aramızda ?

• Muhendisbiri kullanıcısına yanıt

gamepower ıvır zıvır hepsi aynı işin laciverti..

Koltuğa verilen paraya acımayın ve mutlaka deneyerek alın.

• 
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.