Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mitra Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.427
Cevap
237
Favori
1.086.632
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aman dikkat et tamuyu çok karıştırma ince hesap gibi e-ticaret firmaları temuyu engellemek için her şeyi yapıyorlar zaten. Biliyorsundur en son 27 dolara düştü bakalım daha ne kadar düşürecekler sonra ne olacak izlemekteyim.

Ne kadar geç o kadar iyi bizim için. Bir yere kadar yurt dışını engelleyecekler ama nereye kadar engeleyecekler. Halk istemeye başlayınca ne olacak. Çok merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

Aman dikkat et tamuyu çok karıştırma ince hesap gibi e-ticaret firmaları temuyu engellemek için her şeyi yapıyorlar zaten. Biliyorsundur en son 27 dolara düştü bakalım daha ne kadar düşürecekler sonra ne olacak izlemekteyim.

Ne kadar geç o kadar iyi bizim için. Bir yere kadar yurt dışını engelleyecekler ama nereye kadar engeleyecekler. Halk istemeye başlayınca ne olacak. Çok merak ediyorum.

Orası kesin. Sadece klavyeyi almak isteyen varsa diye bir serzenişte bulundum. Horus 618in switchleri low profil olduğundan oem switchlerle uyumlu değil. Gamepower Sense çok daha güzel hissettiriyor. İkisini de 2-3 hafta önce almıştım. 350 lira zarardayım horusdan :d

• Dün satılan kulaklık fuxi h7 daha yeni çıktı. Uzun süredir satılan h3 ile aynı kulaklık değil. Bilgisizlik aynen devam.
  • Reborned kullanıcısına yanıt

Evet haklısın MSI çöp, Gamepower süper kalite marka...!  

• Mitra kullanıcısına yanıt

Ben öyle bir şey iddia etmedim. Bir tarafınızdan element uydurmayın.

Msi'ın 4 farklı ekran kartını, 2 farklı kulaklığını, 2 farklı ekranını, mousunu, klavyesini kullandım. Hatırladığım bunlar, 20den fazla ürün elimden geçmiştir. Bilgisiz olduğunu düşündüğümden açıklayayım; bunların yarısı gamepower gibi msi logosu bastırılmış fason ürünlerdi. Hali hazırda msi monitörümden cevap yazıyorum sana. Özetle kendi savunduğun değerlerin ardı arkasını doldurduğun zaman bir tartışma ortamına varırız. Bir bilgin yoksa boşa atıp tutma.

Son olarak piyasadaki aynı fiyat bandındaki msi ile gamepower klavye mouseları al, OEM Gamepower daha güzel hissiyat vereceğine adım gibi eminim. MSI'ın laptop dışında iyi olduğu bir alan yok.

Not: Havitin kulaklığa hiç dikkat etmedim. Arkadaşı engellemişim mesajını bile görmedim. Kusura bakmayın.

MSI servispoint ile çalıştığı sürece 1 ürünü bile alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 28 Aralık 2024; 21:22:12 >

• Reborned kullanıcısına yanıt
    Laptop dışında iyi olmadığı biraz abartılı olmuş. Çevre birimlerini kullanmadım yorum yapamam ama yıllardır psu, anakart ve ekran kartlarını kullanıyorum bir sorununu görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jermines -- 29 Aralık 2024; 10:55:46 >
  • 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.