dün akşam bakmayı unutmuştum iyikide unutmuşum boş beleşmiş yine,teşekkürler hocam. |
İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (621. sayfa)
-
-
indirimli diye aldık. yüksek fiyattan fatura kesmiş alırken ödediğiniz rakama dikkat edin. 7 gün bankama iade olmasını bekleyeceğim. İnce hesaptan önünden geçmem uzun süre....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 17 Aralık 2024; 16:13:42 > -
Horus 618'i 2000 liradan almıştım 200 lira düşmüşler. Low profil kırmızı switchlerle low profil tuşlar birleşince keyifsiz bir klavye ortaya çıkmış. Hali hazırda kullanıyorum. Kimseye tavsiye etmem. Geçen hafta Gamepower Sense almıştım, çok daha güzel hissiyatı olsa da tuş dizilimi aşırı üzdü beni.
-
gözüme çarpan birşey yok,konuda ses seda olmadığına göre haksız değilim
-
20.12.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
Bfg gold 1000w power supply ihtiyacı olan için iyi sayılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 20 Aralık 2024; 22:34:59 > -
1999 liraya satılan ssdnin nv2 olduğunu insanlar fark etti mi acaba. Nv3 2250 lirayken yarı yarıya hızı yavaş ssdye 1999 lira vermek delilik...
-
Asus proart 4070 super ekran kartını 27,5k ya aldık, son 1 yılda dip fiyatı buymuş gibi görünüyordu. Uzun süredir Gigabyte aero modelini takip ediyordum ama fiyatı sürekli arttığı gibi stokları da tüm mağazalarda tükendi.
-
Satışlar düşerse fiyatı düşürüyor yükselirse yükseltiyor. Bir ürün alıyorum aynısından bir daha alayım dediğimde kafadan 1k koyuyor. İncehesap böyle yapıyor. Devamlı rakamlarla oynuyor yersen. Samimi bulmuyorum firmayı. Cuma günü indirim yapmasının nedeni de sitenin reyting yükseltmek. 27,5k satın aldıysan demek ki o fiyattan satabiliyorlar. Teknoloji mağazaları çok fazla kar koymaya başladı. Bir tane kendine bir tane mağazaya alıyormuş gibi hissediyorum.
O indirimlerde de bir türlü bir şey alamadığım için samimi bulmuyorum. Şikayetim varda da hep bu indirimlerden şikayet etmişler insanlar saçma sapan şikayetler oluşturmuşlar.
Firmada birde para iadesi 7 iş gününden fazla sürüyor.
-
Samimi bulduğunuz firmaları söyleyebilir misiniz? Benim samimi bulduğum "hiçbir" firma yok da....!
-
Hiç bir firma yoksa olaya yanlış bakıyorsun, sonuçta bunlar ticaret günün sonunda para kazanmaları gerekiyor. O yüzden o tarz samimi bulmaman normal. Ama incehesapta beni rahatsız eden her cuma indirim yapıyormuş gibi reyting kasıp sonra ürünleri saçma sapan rakamlara çıkarmaları. Umut tacirliği gibi geliyor. Samimi bulmadığım konu bu.
Birde o indirimde demek ki o fiyatlara o ürünler satılabiliyor. Sonra tıklanma aldıktan sonra fiyatı 2 katına çıkarıyorlar. Bunları yaptığını fark ettiğim için beni bunlar rahatsız etti. Algoritma gibi bakıyorlar bize
Bir ürüne gerçekten ihtiyacınız varsa sabredin en uygun satandan alın. Benim gibi teknoloji meraklısıysanız durun her ürünü almayın. Bundan sonra elimden geldiğince almayacağım satmak için onlar uğraşsın ben almak için uğraşamam.
2. Konu 7. iş günü para iadesini bekledim. 8 günde şikayet ettim. Aynı gün param yattı. Hakkınızı bir gün bile geciktirmeyin. Sizden sonraki arkadaşlarımız için bunun gerekli olduğunu düşünüyorum.
Olaylara çok yönlü bakın ve tüm ticari firmaları karşılaştırarak bakın. Kendimi ifade edememiş olabilirim. Biraz farklı bakıyorum. Farklı olması gerekli gibi geliyor bana. İnce hesap müşteri temsilcisi ile konuşursanız size koyun gibi davrandığını anlayabilirsiniz. Bana verdiği hissiyat buydu.
İnce hesap bana mail attı ürünü aldıktan sonra hemen iade işlemi başlattım fatura kesilmiş dedi. Ürün kargolanabilir dedi ki ürün kargolanmadı. Sonra mail geldi ürünüz 10 gün içinde incelenecek 7 gün içinde para iadesi yapılacak yazıyordu. Ben de bana gelmeyen bir ürün için bunun yasal olmadığını söyledim merak etmeyin 4 gün içinde paranız yatar dedi 7 iş günü bekledim 8. gün şikayet ettim. Bankamdan kaynaklı olduğunu ki ben yıllarca o bankayla çalışıyorum öyle bir sorun yok. Bir kaç saat sonra param yattı. Bankayı suçlayan firmalara inanmayın. En azından yalan söylemeyen firmaları tercih ediyorum.
Bu davranışlarından dolayı gözümde sözünü tutmayan yalancı bir marka olarak yerleşti. İndirim konusuna gelirsekte ince hesap indirim yapıyor sanıyordum. iki tanesini ince hesabın şuaınki sattığından daha uyguna alabildim. Yarın hayırlısıysa kargolanacak, İncehesap mecbur kalmadığım için bu zihniyetteki firmaya param gitmediği için çok mutluyum. Sizde her yere bakın. Daha uyguna satanlar firmalar var aramak lazım. Bu tarz yerler daha net ve müşteri gibi davranıyorlar algoritma gibi bakmıyorlar.
-
Bakışımın gayet normal ve doğru olduğunu düşünüyorum. Senin yaşadığın olay ve benzerlerini her firmada ama istisnasız her firmada yaşayan olmuştur olacaktır da... Şikayet.com'da ibilinen bilinmeyen ismi geçmeyen firma yok. Örnek veriyorum sen bugüne kadar Amazon'da hiçbir kötü olay yaşamamışsındır ama birileri o firmadan senin İncehesap'dan illallah ettiğin kadar etmiştir. Ben bugüne kadar İncehesap'dan yüzlerce alışveriş yaptım, bunların arasında arıza ve iade işlemleri de oldu ama birinde bile sorun yaşamadım. Ama yanlış anlaşılmasın bundan sonra yaşamayacağım anlamına da gelmesin. Ben bu yüzden hiçbir firmaya kefil olmam olamam. Sonuçta o firmalarda insanlar çalışıyor ve insanoğlunun her çeşidi var. İndirim bindirim mevzusunda hiçbir firma masum değil bir kere o konuda anlaşalım. Hepsiburada, Trendyol, N11, Amazon, Pazarama, İtopya gibi ve benzerleri büyük firmaların hepsinde anlık, saatlik fiyat değişimlerine çok şahit oldum. Küçük firmaları saymıyorum bile. Zaten forumda gezip dolaşırsan her büyük indirim kampanyası yapan hangi firma olursa olsun o konunun altında bir fiyat aldatmacasından şikayet eden birini bulabilirsin. İncehesap'da bunlardan farkı yok ama bazen de sezarın hakkı sezara verilmeli. Uzun yıllardan beri istisnasız her hafta kampanya yapan Türkiye'de başka firma yok. Yurtdışında her hafta kampanya yapan bir firma var mı bilmiyorum. Ve şimdiye kadar yaptığım alışverişlerde en bedavaya yakın alışverişlerim bu Cuma kampanyalarında oldu. Bu kampanyalarda 30 TL'ye 400X400 mm mousepad, 1 TL'ye Gaming Kulaklık, yine 50 TL'ye Gaming kulaklık, 480 TL'ye MSI GC30 Gamepad, 1 TL'ye Gaming Mouse, 950 TL'ye XPG Battlecrusier Kasa, 2200 TL'ye MSI 2K 165Hz Gaming Monitör gibi daha burada sayamayacağım işlemciler, anakartlar, SSD'ler aldım. Ha her hafta verdikleri 100 üründen belki 2-3 tane çok iyi sıcak fırsat indirimli ürün oluyor olabilir ama sonuçta bunu her hafta yapan başka firma yok. İşimize yarayan olursa alıyoruz olmuyorsa almıyoruz bu kadar basit. Burada İncehesap koruması gibi gözüküyor olabilirim ama bu yaşadığın durumları her firmada yaşayabilirsin ve yaşayan da oluyor zaten. Ama öncesinde de dediğim gibi yarın benimde bu firma ile büyük sorun yaşamayacağım anlamına da gelmesin....
-
Ben başka yerden daha ucuza buldum. Gamepad milet bedava veriyor :=) Uyduruk markaları o fiyatlara verebilirler dediğim gibi bana hitap etmiyor.
-
MSI için uyduruk marka diyorsanız konuşacak fazla bir şeyimiz yok hocam. Size iyi şanslar...
-
27.12.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
B580 ni sömürüyorlar😂 -
Msi'ın ürünlerinin %60 70'i çöp. Uyduruk marka olduğu doğru. Kullanıcı dostu adı altında çıkıp, kazıkçı bir şirkete evrildi. En az 20 farklı msi ürünü elimden geçmiştir, kaliteli dediğim bi g24c4 var sanırım.
İncehesap bu hafta bomboş. Çoğu ürün diğer sitelerde daha uygun fiyatlı. H3 ile h7yi karıştırmışım. 1500~ civarına satılan kulaklıkmış.
B580 10700 lira ideal gibi duruyor.
Horus 618 low profil klavye kırmızı switchlerle birleşince aşırı keyifsiz bir hal alıyor almayın.
Gamepower Sense'in de home vs bölümü yok ondan eksi not alıyor benden.
Horus'uma pudding keycaps aldım temudan, daha kullanılabilir bir hal aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 28 Aralık 2024; 21:11:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X