zaten stok yoktu 10 stok yazmışlar... |
İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (620. sayfa)
-
-
Ben de öyle düşünüyorum çünkü site zaten çöktü ilk anda eklenemeden stok bitti yazdı. Alan var mı bilmiyorum ama günahları boynuna. -
İncehesapta dikkatimi ilk çeken asus tuf 750w güç kaynağı oldu bugün
adamlar 5449 tl yazmışlar , piyasada zaten 3650 civarı ...
hiç utanmıyorlar böyle yapmaya
-
Baya indirim var piyasadan 30_40 tl aşağı dalga geçiyorlar artık :) -
Asus TUF-GAMING-750B 750W 80 Plus Bronze 135mm Gaming (Oyuncu) Power Supply 5449 tl den 2999 tl ye indirdiler
Piyasası zaten 3650 civarı . ama yine de %20 ye yakın bir indirim var bu üründe .
-
06.12.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
Yeni seri çıkacak ama bu kadar ucuza çıkmayacak diye 5900e 2x A750, 1 tane de gamepower kablosuz klavye aldım 2000e.
Akşam akşam 13000 liralık olduk :)
-
Aslında benim de Lol oynamalık bir kasa çekesim geldi o ekran kartını görünce. -
5449 TL zaten epey kazıkmış hocam dediğiniz gibi. -
ürünün yarın sitedeki fiyatına bakacağım gerçekten 5449tl ye mi satıyorlar ,yoksa bakanlığa şikayet edeceğim .
-
İndirimli hali de pahalı o psu'nun nzxt 750w 80+ bronz 2.5k'ya almak daha mantıklı neden aynı işi yapan bir psu'ya sırf markası Asus diye daha fazla ve taksitsiz nakit veya tek çekim veresiniz ki?
-
bu powerda 1 hafta öncesine göre 2049 tl bandındaydı .baya kaldı bu fiyatta
-
Evet şuan ki fiyatına göre örnek vermiştim asus'un indirimli halinin bile pahalı olduğunu belirtmek için.
-
Ne kadardı -
22599 -
Bu akşamki MSI Spatium M450 ve Kioxia Exceria Plus G3'te DRAM bulunmuyor almayı düşünen varsa eğer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 13 Aralık 2024; 22:1:15 > -
13.12.2024 tarihli gaming gecesi listesi
-
Fırsat ürünü var mı? Taksit olmadığı için hazır sistem alamıyorum. Tek bir yerde vardı onda da seçili kasalarda aldırıyor. -
yine tırt bir efsane oldu -
Bu hafta aşırı boştu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X